Времето днес: Облаци, дъжд, в планините - сняг

Максималните температури ще са до 8 градуса
15 мар 2020 08:00, Александър Попов
6
Времето днес: Облаци, дъжд, в планините - сняг
Снимка: БГНЕС

Днес ни очаква облачно време, с валежи от дъжд. Североизточният вятър ще се усили, с него температурите ще се понижават. До вечерта в планинските райони и на места в Североизточна България дъждът ще премине в сняг.

Максималните температури ще са между 3 и 8 градуса, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще бъде облачно и с валежи от дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 6 и 8 градуса. Температурата на морската вода е 9° - 11°.

В планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи от сняг. Ще духа силен североизточен вятър и с него ще нахлува студен въздух. Ще се образува нова снежна покривка и в комбинация със силния вятър ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра – около минус 6°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
?? преди 4 години
Не е за вярване какви коментари...вие сте за санитарен отстрел, бе хора!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2 ура ..!Твойте родители са вече заразени с коронавируса и тия дни ще се преселят в отвъдното но ти също си заразен та може и преди тях да си заминеш. Приятно пътуване към отвъдното
2
7
 
1
 
! Отговори
ура ..! преди 4 години
Поне пенсионерите ще намали този вирус, и без това те са прекалено много за България. Жалко, че толкова пара от хазната за тях заминава! Пенсионира ли са се на 55/60 или още по-рано, а сега само мрънкат.Въобще не ме интересуват.Важно е ние да сме живи.А тези гурбетчии и те са си стоят там, къде са били до сега! Никакво връщане в България. Просто да пращат пари в България на роднините, а те да ги харчат за подобряване на нашата икономика.
1
7
 
0
 
! Отговори
Зло Утро преди 4 години
Мрачно със Заразно Зло - нивидимият тих Убиец на Китайският Комунизъм броди из Европа - Китайската Чума е тук!