Времето днес: Валежи на запад, слънце на морето

Максималните температури ще бъдат между 20 и 25 градуса
18 юли 2020 07:50, Ния Христова
7
Времето днес: Валежи на запад, слънце на морето
Снимка: Pixabay
Днес ни очаква облачно време, като над Западна България е обявен жълт код за валежи. На места те ще бъдат придружени и с гръмотевици. 
 
Максималните температури ще бъдат между 20 и 25 градуса в западните райони, на места в Централна и Източна България ще достигнат до 32 градуса. 
 
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Максималните температури ще бъдат между 27 и 29 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 
 
Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност. На много места ще има валежи, придружени от гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър по писоките и открити части. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17 градуса, а на 2000 метра ще е около 11. 
 
В неделя в западната част от страната отново ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. Температурите ще са между 22-27 градуса. Слънчево ще е времето в източната половина на страната. Там температурите ще са около 30 градуса. В понеделник се очаква валежите да спрат, а във вторник вече ще има повече слънчеви часове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Деца преди 3 години
Хайде на море!Да пойскаме и там справедливост!Че ,трябва да се връщате в Хага!Че тука свърши дрогата,май!
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова е студено днес, че вече чакам някоя статия за глобалното затопляне.
2
1
 
0
 
! Отговори
А.Перуци преди 3 години
(Прогнозата за) времето ще покаже кой е по по най добър футболист, важното е че малката и голямата перука са най-добрите вратари за всички времена.
1
1
 
0
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Ами като гледаш футбол от 7-8 години е естественно да си мислиш така.Колко много по велики има които ти не си гледал и не си видял,а аз моето поколение ги е гледало.С кого можеш да сраняваш ти бе юнак? След 20-30- години мушмороци които сега се раждат няма да го броят за,,слива"...и ще обявят тогавшна звезда за най велик!.Това е съвсем естественно ,за всеки пубер и ние сме мислили като теб навремето!