Жълт код за вятър и валежи, градусите стигат 35

На морето ще е перфектно за плаж
11
Жълт код за вятър и валежи, градусите стигат 35
Снимка: Pixabay
И днес над Западна България ще продължи да се развива купесто-дъждовна облачност, като главно в югозападните райони ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици.
 
Жълт код за силен вятър е в сила днес за 13 области в Източна България - Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич, Шумен, Силистра, Разград, Търговище и Русе, уточняват от Националния институт по метеорология и хидрология.
 
За днес е обявен и жълт код за обилни валежи. Предупреждението важи за София-град, София-област, Перник, Кюстендил и Благоевград,
 
Над Източна България времето ще остане слънчево. 
 
Максималните температури ще са между 30° и 35°. 
 
Над Черноморието ще е слънчево, максималните температури на въздуха ще са между 27° и 29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. 
 
Над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевични бури. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 13°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Кафяв код преди 3 години
Слънцето пече доста силно още, стойте повече на сянка или слагайте шапка, защото явно се отразява на психиката.
3
2
 
4
 
! Отговори
Информацията е преди 3 години
непълна.Трябва медиите да дават указания за протестърите,как да сиокопаят палатките,как да се обличат,да си сложат ботушки,да не настинат.Или се сещат,че постоянното ни зомбиране с бюлетина за рекета им,вечее достигнало предела.Тези хора станаха противни с нелепите си недомислици,наливани им в празните глави от задкулисни играчи.Нищо ново,освенпоредните прозрения на някой неудачник,на когото светът е крив.А медиитеимат късмет,че няма проучване на зрителския интерес,иначе щяха да се ужасят
2
1
 
1
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Папагали, нищо не може да свършите.
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Банкя ще е около 45 градуса. Треска го тресе крадеца със струйника. И престъпните елементи, подвизаващи се като пазачи (сотаджии) от дрога гард, на митю кунгфуту, няма да му раздухат огъня.