Времето днес - хладно и по-ниски температури

През деня ще има разкъсана облачност, а след обяд ще е слънчево
Обновена: 24 ное 2020 07:13 | 24 ное 2020 07:00, Ния Христова
0
Времето днес - хладно и по-ниски температури
Снимка: Pixabay
През днешния ден ще има разкъсана облачност, която след обяд от север ще намалее и ще бъде слънчево. В източната половина на страната ще духа умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще са минус 2-3 градуса, а дневните ще се понижат между 7 и 12 градуса, сочи прогнозата на НИМХ. 
 
По Черноморието ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 9-12 градуса, а на морската вода 13-14. Вълнението на морето ще се усилва и след обяд ще достигне 3-4 бала.
 
Над планините също ще има разкъсана облачност, която след обяд ще намалява до слънчево време. Максималната температура на височина 1200 метра около 6 градуса, а на 2000 метра около 0. 
 
До края на седмицата през повечето дни ще има слаб вятър. В планинските райони ще бъде слънчево и ще се затопля.
 
В равнинната част от страната сутрин ще е мъгливо. В средата на седмицата в повечето райони видимостта ще се подобрява. По-трайни мъгли ще има към края на седмицата по поречието на Дунав и в западната централна част. Там дневните температури ще са по-ниски, от 3 до 6 градуса, в останалата част от страната ще са от 10 до 14 градуса.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари