Слънчево, температурите стигат до 17 градуса

Вечерта ще започне заоблачаване
27 мар 2021 08:48, Петя Славова
5
Слънчево, температурите стигат до 17 градуса
Снимка: БГНЕС

Днес над страната ще бъде слънчево. Така дългоочакваното затопляне започва, температурите ще се повишат с няколко градуса, предаде  БГНЕС.

Сутринта температурите ще варират между минус 3 и 2 градуса, за София - минус 2. Дневните температури ще бъдат между 14 и 19 градуса, за София 14 градуса, по Черноморието 12-13 градуса, в Северна България до 17 градуса, в южните райони около 14-15 градуса, в Сандански 17 градуса.

Вечерта ще започне заоблачаване. Вятърът ще бъде слаб до умерен от югозапад.

В неделния ден се очакват евентуално слаби превалявания от дъжд на места в Централна и Източна България. В столицата също е възможно слабо да превали. Температурите ще бъдат между 13 и 18 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: прогнозавремеслънчево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Естествено е,най гледаните телевизии да са с висок рейтинг на гледаемост. Уважаеми собственици,редактори на БТВ,може ли някой от Вас,да задължи т. нар. синоптичка Станислава Цалова,да научи около тридесет думи и показвайки картата с атмосферните градуси,да бъде пълноценен служител във Вашата медия.Ако не е аутакюто на камерата,госпожата е жива "скръб",която със статичните си "движения"присъства в студиото пред очите на зрителите.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До добре деТик -так часовникът отмерва времето ти а ти мразиш маските..
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като животни са.Никаква разлика.Събират се на групички за да се заразяват повече.От снимката какво виждам Двата каскета в ляво са трупове до месец-два а малките короля в ляво готвят хубав подарък за баба и дядо вкъщи.Два евтини ковчега.Нищо де нали важното е че ще им купят айфон12- мега хипер макс да си правят селфита по кенефите.Не народ а ***..
1
5
 
6
 
! Отговори
Нека да е Лято ! преди 3 години
Със сиеста сладка,нека да е Лято,милиони дни !Нека да е Лято,мразя студ+влага,нека да е Лято,Зима забрави !