Слънчево и днес, температурите стигат до 34 градуса

След обяд ще има на места временни увеличения на облачността
10 юли 2021 08:16, Петя Славова
2
Слънчево и днес, температурите стигат до  34 градуса
Снимка: БГНЕС

Над страната ще бъде слънчево, след обяд над югозападните райони с временни увеличения на облачността, почти без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 29° и 34°, малко по-ниски по Черноморието. Това  съобщава "Дарик", позовавайки се на прогнозата на НИМХ.

По Черноморието също ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 28°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 17°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
НЕ БОЙТЕ СЕ МАСТИКАТА Е 47 ГРАДУСА.ПИЙТЕ МАСТИЧКА ЗА ДА ВИ Е ХЛАДНО И ПРИ 40 ГРАДУСА.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радвайте се докато термометрите показват поносими стойности че след 10 15 години термометрите няма да могат да отчитат температурата. Те са направени да показват до 40 градуса което им е максимала. Когато температурите надвишат тези стойности тогава ще стане страшно. Гответе се за изпепеляване. Това щее второто пришествие. Първото беше с потоп сега с изпепеляване.