Захлаждане и дъждове, температурите стигат до 31°

На морския бряг облачността ще е променлива
28 авг 2021 08:16, Петя Славова
17
Захлаждане и дъждове, температурите стигат до 31°
Снимка: БГНЕС

Времето през уикенда ще е по-хладно. На много места се очакват валежи. Максималните температури днес ще са между 26° и 31°. Около и след обяд в много райони ще превали и прегърми, на повече места в Рило-Родопската област. Ще духа слаб до умерен източен вятър, предава БНТ.

На морския бряг облачността ще е променлива, на отделни места с превалявания. Максималните температури ще са около 26°-28°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

И в планините в следобедните часове облачността ще е купесто-дъждовна, с краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб и умерен югоизточен, по най-високите върхове - югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра - около 15°.

В неделя, с обръщане на вятъра от северозапад ще започне да прониква по-хладен въздух. Ще се развива купесто-дъждовна облачност, на много места ще има валежи, придружени от гръмотевици. В понеделник отново ще има превалявания, но на малко места и предимно слаби. Във вторник и сряда облачността ще е променлива, често намаляваща до слънчево време, ще е почти без валежи, а температурите слабо ще се повишат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: прогнозавремевалежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия в "редакцията" пак са се наляли с някакви ментета. Ще е хладно, ама ще е горещо, ще вали, ама ще е слънчето. Ще застудява, но ще се затопля.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
заглавието кърти, петя Славова гюбекчийката
10
4
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Есента дойде - време е за пълно затваряне, че поне Ковида малко да се кротне.
9
1
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Попа *** 45 милиона държавна субсидия а нищо не бачка... Ех това е живот :)))
8
1
 
2
 
! Отговори
До Асан преди 2 години
Питай престъпника бай ти шиле за твоята проста майка
7
2
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Девствена не може да роди питай доктора бай Шиле :)))
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още от сряда започнаха дъждовете, което е нормално за сезона и месеца, горещините минаха през Юли.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхотна прогноза,няма що.Тук там ще вали.Температурите ще са горе-доло.Дъжд ще има,обаче на места където няма да вали.Вятърът ще е от северо-юг,преди обяд а след обяд ще обърне посоката.Гръмотевици ще има в ниската част на планините,почти в полето.То такава прогноза и аз ще ви прогнозирам.Най точните прогнози за времето бяха на бай Минчо Празников.А па тая прогноза,за времето днес, е точно,като от политнекоректните гербери днес,за политиката им утре. С уважение.Пенционер с доход под жизнения
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхотна прогноза,няма що.Тък там ще вали.Температурите ще са горе-доло.Дъжд ще има,обаче на места където няма да вали.Вятърът ще е от северо-юг,преди обяд а след обяд ще обърне посоката.Гръмотевици ще има в ниската част на планините,почти в полето.Т о такава прогноза и аз ще ви прогнозирам.Най точките прогнози за времето бяха на бай Минчо Празников.А па тая прогноза,за времето днес, е точно,като от политкоректните гербери днес,за политиката им утре. С уважение.Пенционер с доход под жизнения.
3
2
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Попе кое таз дева Мария :)))
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последният ден на Лятото е на 22/23 Септември. Днес пак ще е прохладно, но и слънчево, а към ранния следобед ще се вали дъжд. Пък 15/28 Август си е Хубав, необикновен, спокоен Ден. Днес се почита Успението на Пречистата Пресвета Богородица и Дева Мария, да са живи, здрави и честити всички жени и българки, които носят хубавото име Мария!
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас, все едно е септември