Времето днес: Облачно в цялата страна, на места и дъжд

Градусите ще стигнат до 18
22 ное 2021 07:14, Ния Христова
1
Времето днес: Облачно в цялата страна, на места и дъжд
Снимка: Pixabay
Облачността се увеличава и до края на деня ще обхване по-голямата част от страната. Привечер на места в Западна България ще превали дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните - между 13 и 18 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.
 
По Черноморието ще е предимно слънчево, но след обяд от запад се очаква увеличение на облачността. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 14-18 градуса. Температурата на морската вода ще е 13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
Над планините от запад облачността ще се увеличава. Привечер на места в масивите от Западна България ще очакват превалявания от дъжд, над 2000 м и от сняг. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина от 1200 метра е около 11 градуса, а на 2000 метра - 4 градуса. 
 
Във вторник ще продължи да е облачно, с валежи от дъжд, на повече места в Източна България. Вятър ще проникне в Северна България и значително ще понижи температурите. В Южна ще останат сравнително високи. През следващите дни вятърът ще се ориентира от юзток. Температурите навсякъде ще се понижат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Майна преди 2 години
В ПЛОВДИВ Е СУПЕРСЛЪНЧЕВО ЗАСЕГА.