» утре топло и слънчево с температури до 18 градуса

¬идимостта ще е намалена на места сутринта
ќбновена: 2 €ну 2023 13:21 | 2 €ну 2023 13:21, ѕет€ —лавова
1
» утре топло и слънчево с температури до 18 градуса
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

”тре ще е предимно слънчево и топло, съобщава Ѕ“ј, като се позовава на Ќационални€ институт по метеорологи€ и хидрологи€.

—утринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. ќколо об€д ще се по€ви слаб, в —еверна Ѕългари€ до умерен в€тър от запад-северозапад. ѕреобладаващите минимални температури ще са между минус 1 и 4 градуса, в —офи€ - около 0, максималните ще са между 13 и 18 градуса , в —офи€ - около 13.

ѕо „ерноморието ще бъде предимно слънчево. —утринта на отделни места видимостта ще бъде намалена. ўе духа слаб до умерен в€тър със западна компонента. ћаксималните температури ще бъдат 13-15 градуса. “емпературата на морската вода е 9-10 градуса. ¬ълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

¬ планините ще бъде предимно слънчево. ўе духа умерен до силен в€тър от запад-северозапад. ћаксималната температура на 1200 метра ще е около 14, на 2000 метра - около 6 градуса.

¬ ср€да в€търът ще отслабне. ѕо-значителни увеличени€ на облачността ще има над —еверна и »зточна Ѕългари€, веро€тността за валежи е малка. ƒневните температури ще се понижат с 3-5 градуса. ¬ четвъртък отново ще духа предимно умерен северозападен в€тър. ўе преобладава слънчево време и слабо ще се затопли. 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


1
ќще по темата: прогнозавремеслънчево
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
1
1
 
2
 
! ќтговори
 ъсен гларус преди 1 година
Ќа слънчака са изкарали чадърите и шезлонгите.