Дъждовете спират, но и градусите падат

Вижте прогнозата за времето за утре
8
Дъждовете спират, но и градусите падат
Снимка: БГНЕС

През нощта валежите ще спрат и облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб, в Дунавската равнина - до умерен западен вятър. Минималните температури ще са между 4° и 9°, в София - около 6°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Утре облачността ще е променлива, често намаляваща до предимно слънчево време. По-значителна облачност ще има след обяд над планинските райони и Североизточна България, на места там ще превали слабо. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 14° и 19°, в София - около 14°.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна и след обяд на места ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - често значителна и по северното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 14° и 17°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е 1 до 2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Че те кога почнаха тия дъждове, та чак и да спират?
5
5
 
2
 
! Отговори
Т. преди 1 година
Твърде меко време за сезона:(
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меко, доста меко време.
3
2
 
3
 
! Отговори
:)))) преди 1 година
Прекрасно време за брачни консултации и терапии:)
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то не вали къв дъжд ще спре? Ако искате да кажете на росенето дъжд това е отделен въпрос. Пак грешна прогноза както винаги. Но пък си взимат тлъстите пачки за нищо правене.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, нормално. Идват два-три дъждовни месеци.