Да изгледаш 60 филма за 15 лв.

СФФ със специална покана за учащи и пенсионери
4 мар 2014 12:30, Петя Славова
0
Да изгледаш 60 филма за 15 лв.
Снимка: София Филм Фест

Как да гледат над 60 филма за 15 лева младите и възрастните хора са измислили от София Филм Фест. От екипа предлагат абонамент за програмата на 18-ия София Филм Фест, както и посещения на организирани от Дома на киното прожекции в продължение на цялата 2014 година.

За учащите това не е новост и тази практика съществува вече от няколко години. За пенсионерите картите се презентират за първи път.

Всеки кандидат за абонамент удостоверява, че е ученик, студент или пенсионер като предоставя съответния документ. Клубните карти се получават в рамките на два дни от изпращане на формуляра на касата на Дома на киното срещу попълнен формуляр, документ и платена такса на място. Цената на картата е 15 лв.

Членската карта ще дава право на безплатен достъп и/или приоритетен вход за определени прожекции и събития в програмата на 18-ия София Филм Фест, обозначени със СФФУП, както и безплатен билет от касата на Дома на киното за определени филми и програми до края на 2014 година. По електронна поща ще бъдат уведомявани всички притежатели на карти за допълнителни прожекции с приоритетен вход, както и за актуална информация за фестивала.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари