София Филм Фест си търси доброволци

Поканата е към искащите да се включат в бурния живот на киното
31 яну 2019 11:52, Петя Славова
3
София Филм Фест си търси доброволци
Снимка: София Филм Фест

За десета поредна година доброволческата организацията Си Ви Ес - България (www.cvs-bg.org) набира доброволци, които да помагат при провеждането на Международния фестивал София Филм Фест.

Търсят се желаещи да се включат в събитието в периода 7 - 28 март, както и за някои организационни дейности от 25 февруари. Задачите на доброволците включват: посрещане и информиране на зрителите, разнасяне на рекламни материали, подпомагане на екипа в офиса на фестивала и при провеждане на пресконференции, награждавания, партита и коктейли.

Доброволците ще станат съпричастни с 23-тото издание на едно от  най-големите културни събития у нас, ще могат да научат повече за организарането на филмов фестивал  и ще имат свободен достъп до най-доброто от киноизкуството. Те ще се присъединят към немалката общност от над 300 доброволци, които подкрепят провеждането на фестивала със Си Ви Ес – България от 2010 година насам

Доброволчески задачи ще има между 10 и 23 часа по предварително разработен график, съобразен с възможностите на доброволците. Готовността за включване в извънредни и непланирани дейности е предимство. От Си Ви Ес - България споделят, че обикновено доброволците имат време за ежедневни дейности и извън фестивала, но срещата с нови хора, събития и филми несъмнено се превръща в епицентър на бурния киноживот през март.

Позицията е подходяща за студенти и ученици над 16 години, както и за всички любители на киното със свободно време. Формулярът за кандидатстване може да намерите на сайта на "Cи Ви Ес - България", а срокът за подаването му е 12 февруари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Тотални Смешки преди 5 години
Търсят безработни млади хора, на който я им платят по 15-20лв на ден, я не... и ги чакат с месеци. Пълен абсурд, от толкова тарикати не знам дали останаха балъци в тая държава.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха, доброволци! Да плащат, иначе няма да отида!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е проблемът, малък им е бюджетът ли?