Билетите за София Филм Фест вече са в продажба

Закупуването - във фестивалните кина и онлайн
28 фев 2019 10:08, Петя Славова
0
Билетите за София Филм Фест вече са в продажба
Снимка: София Филм Фест

Фестивалните прожекции от 23-ия София Филм Фест вече стартираха в Дома на киното с премиерата на "Чувство за непоносимост" на Боя Харизанова.

Вече може да си купите билети на касите на фестивалните кина за филмите във фестивалната програма.

Предварителните продажби стартират в Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall,  Касите на Euro Cinema и Културен център "G8" стартират от 1 март.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино "Люмиер", кино "Одеон", Френския институт – кино "Славейков" и Културен център на СУ "Св. Климент Охридски" билети ще се продават преди началото на първите прожекции.

Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да направите на касите в Билетен център на НДК и касата на Дома на киното.

В кино "Влайкова" и ОКИ Дом на културата "Искър" билети ще се продават само на място и преди началото на първите прожекции.

Онлайн продажби siff.bg/bilet – за кината НДК – Зала 1, кино "Люмиер", Дом на киното, кино "Одеон", Френски институт – кино "Славейков", Културен център на СУ "Св. Климент Охридски".

От 1 март и Билет за кино ще го има на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации.

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина.

А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и  СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари