Да станеш учител в "Заедно в час". Как и защо?

В каузата се включва и София Филм Фест
5 апр 2019 14:22, Петя Славова
4
Да станеш учител в "Заедно в час". Как и защо?
Снимка: София Филм Фест

София Филм Фест обединяват сили със "Заедно в час" за каузата  – качественото възпитание и образование на младите хора. Всяка година фестивалът привлича публиката с уникално многообразие от филми, интригуващи и важни за възпитаването на вкус към изкуството и стойностните му творби у младите поколения.

От СФФ коментират, че подкрепят усилията на фондацията, тъй като и те смятат, че хората са най-ценният ресурс, който би провокирал промяна в средата ни на живот. Екипа на феста не за първи път обръща поглед към децата. Всяка година се провежда тяхната инициатива "СФФ за учащи", при които могат да се гледат качествени европейски и световни филми.

 Мисията на програмата за професионално и лидерско развитие "Заедно в час" е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти, които работят дългосрочно за промяна на образованието в България.

Възпитаниците на програмата на "Заедно в час" споделя как техните успешни практики може да се споделят с други учители и обсъждат продукти и услуги, които да са в помощ на директорите на учебните заведения.

През 2019 година програмата "Заедно в час" продължава да набира желаещи да се включат в каузата , а 15 април  е крайния срок за кандидатстване. За одобрените кандидати предстои интензивно обучение през лятото, а от септември - работа като учители в 11 области на България, в продължение на две години.

Кандидатстването става с онлайн формуляр на сайта на "Заедно в час". Няма изискване за учителски опит или педагогическа правоспособност – те се придобиват в рамките на програмата. Задължително изискване е висше образование с минимум бакалавърска степен, придобита до септември 2019 година.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
10 преди 1 месец
И къде през лятото ще практикуват ? По плажовете !? Пълен фалш !
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вредна американска програма, която доразбива образованието ни... Учител не се става с месец обучение !
2
2
 
12
 
! Отговори
Бивш учител преди 1 месец
Загубих няколко години от живота си, преследвайки вятърни кули и повтаряйки кухи фрази. Млади хира, НЕ ставайте учители при тази образователна система. Ценете си времето и възможностите, не ги пропилявайте. Никой няма да го оцени.
1
4
 
15
 
! Отговори
НПО-тата вън! преди 1 месец
Защо статията не е обозначена като платена НПО реклама? Откъде накъде НПО-тата ще обучават учители? Те да не са паралелна образователна система?