Guns N’ Roses забиват в България на 8 юли

Легендарната рок група ще бъде хедлайнер на Sofia Rocks 2012
Обновена: 17 апр 2012 10:37 | 30 яну 2012 12:37, Красимир Ангелов
79
Guns N’ Roses забиват в България на 8 юли
Снимка: Reuters

Легендарната рок група Guns N’ Roses ще взриви българската публика на 8 юли.

Аксел Роуз и компания ще се качат на сцената на стадион "Българска армия" за своя първи концерт в България като един от хедлайнерите на Sofia Rocks 2012, съобщават организаторите от Болкън Ентъртейнмънт.

Световното турне на бандата за последния им албум “Chinese Democracy” минава с изключителен успех до момента. Guns N’ Roses завършиха годината с поредица от напълно разпродадени концерти в САЩ и Канада. В рамките на турнето си те имаха и концерт пред повече от 30 000 души в Букурещ, Румъния. 

Групата е създадена в Лос Анжелис, Калифорния през 1985 година. Най-продаваният им албум е „Appetite for Destruction”, който достигна зашеметяващата цифра от 38 милиона продадени копия по света.

След 1993 година бандата прекратява работата си, докато през 2008-ма година не се завръща отново на рок сцената с албума “Chinese Democracy”. 

Sofia Rocks 2012 ще се състои на 7 и 8 юли 2012 година (събота и неделя) на столичния стадион "Българска армия". Организаторите обещават съвсем скоро повече информация и за другите групи, както и за цените на билетите за фестивала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Guns N RosesSofia Rocks
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
1
 
! Отговори
metal man преди 12 години
nqkoi iska li da si delnem bileta za sofia rocks 2012 i da otide samo na GUNS N ROSES na 08.07. ?!?!
76
4
 
4
 
! Отговори
аксел роуз преди 12 години
Джейсънчо13-- ти не разбираш нищо от музика и си ..........- най-малко ***.Гънс са най-великите.Гънс е Аксел ---Слаш и другите бяха пълнеж--Тия смешници от Пу файтърс ,Лай но мор и др.простотия са трагедия и едноднвена история.Гънс е най-великото нещо слуучило се на земята ,
75
5
 
4
 
! Отговори
Джейсънчо13 преди 12 години
Ха-ха, Гънс не СА най-великата група на всички времена, а БЯХА велика група. Докато не се разиграха сапунките със Слаш. Без Слаш няма Гънс. Поне за мен. А не забравяйте, че има далеч по-велики от Гънс - Фуу Файтърс, Фейт Ноу Мор, Канзас, Дъ Килърс...
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Guns (рок)= музика ,Gaga(и подобни) = ЦИРК !!!
73
3
 
8
 
! Отговори
valio преди 12 години
това е най-великата група за всички времена.много ви моля,който не знае за какво става въпрос,да не пише глупости
72
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
February 2012 - UP CLOSE AND PERSONAL10: New York, NY (Roseland Ballroom)12 New York, NY (Terminal 5)15 New York, NY (The Ritz n.k.a Webster Hall))19 Chicago, Il. (House of Blues)23 Silver Springs, Md. (The Fillmore)24 Atlantic City, N.J. (House of Blues)
71
7
 
0
 
! Отговори
Справки_13 преди 12 години
До 62 Аксел е диабетик и е нормално да не му достига въздух или да вдигне скандал :)
70
9
 
10
 
! Отговори
Слаш преди 12 години
Щом го няма Слаш какъв е смисълът да се ходи?
69
1
 
33
 
! Отговори
Nightrain преди 12 години
Харесвате ли музиката на Guns N Roses отпреди разпадането им?Да +Не -
68
1
 
13
 
! Отговори
знаещ преди 12 години
По-рано в коментарите тук се говори за капацитета на Аксел Роуз като певец...ако капацитет от 4 октави е малък, значи 99% от певците не могат да пеят :)
67
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До - 64 - по световните радиа каква музика пускат? по цял свят от колите каква музика се чува?
66
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До - 64 - тези където си въртят главите на рок концертите, това ли са зрелите фенове?
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До - 64 - Abba и Boney M също ли са еднодневки? Abba - 670 million Boney M - 140 million
64
2
 
10
 
! Отговори
Mite Guns преди 12 години
Там съм мамка му, на концерта на фъкинг гънс анд фъкинг роузес
63
1
 
15
 
! Отговори
rhiad преди 12 години
Do you know where the *** you areeeee? You`re in the jungle Sofia, wake up, ready to dieeeeeeaaaah!!!!Ще напълня гащите при тази риторика!!!
62
0
 
28
 
! Отговори
RocketQueen преди 12 години
Не мога да повярвам, че някакви хора по-долу сравняват Guns с Лейди Гага и тем подобни. Това, че последната е продала повече албуми и има повече фенове в Twitter не е показателно. Guns имат повече зрели фенове ( но също така и мнoго подрастващи ), докато въпросната Гага има публика, съставена се от пишлемета, кълчещи задниците си, подражавайки на "уникалния" й стил ( който с извинение си е проститутски ). Не смейте да сравнявате една от най-великите групи в света с някакви мухи еднодневки !
61
4
 
3
 
! Отговори
Tettsъn преди 12 години
ееее,защо не в Каварнааа ? : ( щеше да бъде УНИКАЛЕН подарък за рождения ми ден [[sun]] но уви! ... може би следващия път : )
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През 2006 г. Guns N' Roses предприемат голямо турне в Европа и Америка. На концертите по време на турнето Аксел има проблем с дишането и винаги разполага с кислородна маска зад сцената. Концертът на лондонския стадион "Уембли" дори е прекъснат, защото вокалистът напуска сцената, за да си сложи маската. По време на турнето Аксел е задържан и от полицията по подозрение в нападение и отправяне на заплахи към пазач на хотел в Стокхолм, както и за нанасяне на щети на хотела. Аксел нападнал пазача и го ухапал по крака, за което е арестуван за 24 часа според местните закони. За да може да пее на следващия ден на концерт в Осло, Аксел е освободен срещу няколко хиляди евро гаранция.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През юли 1991, по време на концерт от турнето Use Your Illusion Tour в Сейнт Луис, Аксел слиза от сцената и отнема камерата на зрител. Концертът е прекратен, групата напуска сцената и с това предизвиква размирици в публиката. Няколко месеца по-късно Аксел е арестуван, но е освободен. Друг бунт е предизвикан на 8 август 1992 г. в Монреал, по време на турне на групата заедно с Металика. Аксел прекратява изпълнението си след няколко парчета и напуска сцената, което довежда до масови размирици на стадиона. През 1992 г, по време на наградите на MTV той публично се нахвърля и върху Кърт Кобейн от Нирвана.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През 1991 г. Guns N Roses издава нов двоен албум наречен Use Your Illusion I и Use Your Illusion II. Албумите имат голям успех, но групата често има неприятности заради изменчивото поведение на Аксел Роуз. Имиджът на Guns N Roses се срива тотално. На няколко пъти Аксел закъснява за изпълненията или умишлено задържа групата, като кара феновете да чакат часове преди да излезе на сцената.