Within Temptation идват на Sofia Rocks 2012

Холандските симфоник метъли излизат на стадион Васил Левски на 8 юли
Обновена: 17 апр 2012 10:34 | 1 мар 2012 10:14,
15
Within Temptation идват на Sofia Rocks 2012
Within Temptation ще свирят във втория ден на фестивала. Снимка: Болкан Ентъртеймънт

Предстоящото издание на Sofia Rocks 2012 със сигурност ще е едно от събитията на годината. Афишът на рокфеста продължава да се пълни с имена на групи, чиито фенове отдавна си мечтаят да срещнат на живо.

Новата група, която потвърди участие е Within Temptation, една от най-популярните банди на съвременната метъл сцена. Те ще забият на 8 юли на националния стадион Васил Левски, във втория ден на феста.

Within Temptation щe гостуват в България като част от турнето си „The Unforgiving“, което стартираха след издаването на супер успешния си едноименен албум през март миналата година.

Холандската група е създадена през 1996 година от китариста Роберт Вестерхолт, а стилът се оформя постепенно като симфоничен метъл. Няколко месеца по-късно групата издава първия си албум „Enter“.

През годините те са били част от утвърдени фестивали като „Озфест“, „Лоулендс“, „Динамо“, „Рок Верхтер“, „Пукелпоп“ и „Паркпоп“, немските „Рок Им Парк“, „Бизар“ и „Самърбрийз“.

Още по темата
С пилотния сингъл “Faster” от новия албум “The Unforgiving” групата дава заявка за сериозна промяна както в звученето на музиката си, така и във визуалните послания към феновете. "The Unforgiving" не е просто музикален албум – той е и музикален комикс и визуален сериен разказ посредством видеоклиповете на бандата. Пъзел от различните части на една мрачна и вълнуваща приказка за живота и смъртта, любовта и отмъщението, болката и опрощението.

“The Unforgiving ” съдържа 12 песни като всяка песен е посветена на отделен герой (образ) от комикс новелата.

Within Temptation ще свирят на Sofia Rocks 2012 в един ден, 8 юли, с Guns N' Roses, Iggy and The Stooges и Ugly Kid Joe. В първия ден на фестивала засега пък са потвърдени бандите Godsmack и Clawfinger.
 
Цените на билетите за двудневния фест са от 60 до 120 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim и неговите партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Janeta преди 12 години
Сигурно ли 100% че ще дойдат?
13
2
 
2
 
! Отговори
до Димитър преди 12 години
Кой ти е казал, че не може да пее Шарън бе, специалист?Ти правиш ли разлика между оперно, поп, рок, джаз, хип-хоп или чалга пеене?Просто човека казва, че не става за рок певица и е абсолютно прав.Да не би Анета Олзон от Найтуиш и тя да е рок певица според теб?Това са ПОП-певици защото групите са с комерсиална насоченост, което не им пречи да са слушаеми и приятни. Така че, гоу фак йорселф туу!
12
0
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
Смотани сте ей те ли Шарън ли не може да пее :) го фак йорселф
11
10
 
0
 
! Отговори
мадафака преди 12 години
Шарънчето за други работи става и го е доказала с цялата детска градина вкъщи, ама за рок певица твърдо не. За рок певици виж Holy Moses, Arch Enemy, Zed Yago и др.
10
11
 
1
 
! Отговори
Gargamel преди 12 години
Ох, нямаше ли по-свестна група? Дано забият първи поне, че да не се налага да ги търпя!
9
2
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Твърде хубаво, за да се реализира. Имаме списък с най-големите имена, които можеха да ни посетят. След още месец очаквам да почнат да отпадат един по един, по модел на предишните фестове.
8
5
 
13
 
! Отговори
Абориген преди 12 години
Смотана работа... трябваше да са първия ден с Godsmack a не втория с дрогорания наркоман Аксел Роуз....
7
8
 
17
 
! Отговори
fen преди 12 години
Честита баба Марта, слушам само такава музика и бих казал ,че за мен лично най яки са 1.Lacuna Coil, 2.Within temptation 3.nightwish 4.evanescence 5.epica 6.serenia моя лична класацийка :p
6
0
 
5
 
! Отговори
Валя преди 12 години
Благодаря!
5
2
 
8
 
! Отговори
до Валя преди 12 години
Loud Festival
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На летището в София беше на 2 юни... Лауд май се водеше, не знам точно...
3
0
 
4
 
! Отговори
Валя преди 12 години
НА кой фест идваха Lacuna Coil?
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само хеви метъл *** ,честита баба марта
1
0
 
34
 
! Отговори
чудесно преди 12 години
Лудница... Всички женски вокали, които обожавам тази година ще дойдат в България... Таря, Кристина Скабия, Шарон ден Адел ;)))) Само за Симоне Симонс и Епика не се е чуло нищо, но пък те идваха миналата година :)))