Серия от подгряващи партита за Sofia Rocks 2012

Входът за партитата е свободен
Обновена: 8 юни 2012 14:21 | 8 юни 2012 14:21,
0
Серия от подгряващи партита за Sofia Rocks 2012
Партитата стартират днес, Снимка: Reuters

В дните преди дългоочакваното рок тържество Sofia Rocks, което ще се състои на националния стадион "Васил Левски" организаторите предлагат на нетърпеливите фенове серия от подгряващи партита, които ще се проведат през юни в най-големите столични рок клубове.

Някои късметлии ще си тръгнат от партитата с билети за фестивал, а други с покани за премиерата на нашумелия филм "Rock of Ages", с участието на Том Круз, чиито герой е събирателен образ на емблематични рок икони, но вдъхновен най-вече от Аксел Роуз.

Популярни български изпълнители и музиканти ще се включат в програмата на партитата със специално разработен за случая репертоар. 

Sofia Rocks Madness започва още на 8 юни с парти в The Black Lodge. В подборката на плейлиста ще намерят място най-добрите парчета на групите, които съответстват тематично на метъл бара.

По традиция на подобни вечери ще има и томбола, като наградите са покани за фестивала. Вход свободен!  The Black Lodge ще направи още едно mad парти на 22 юни (петък).

На 9 юни, в Sofia Live Club рок идолът Тома и бандата му (Ицо-бас китара, Ванката-соло китара и Ниньо-барабани) ще забият на специален концертен лайф.

Феновете на твърдата музика ще чуят култови парчета на групите - Guns’n’Roses, Godsmack , Lou Gramm (Foreigner), Iggy & The Stooges, Kaiser Chiefes и Ugly Kid Joe.

На 14 юни в madness вълната се включва и друг много силен рок клуб - Rock It!

Рокаджийският клуб със сигурност ще разгорещи феновете на твърдия саунд със специално подготвена плейлиста и билети за Sofia Rocks, които ще хвърчат за късметлиите на купона.

Другата парти дата в Rock It e 5 юли (четвъртък), непосредствено преди голямото събитие.

Парти серията продължава в Строежа на 28 юни (четвъртък).

Входът за партитата е свободен!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Sofia Rocks 2012
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари