Вземи безплатно приятел с теб в първия ден на Sofia Rocks

Като компенсация за отпаденето на Godsmack всеки може да вземе приятел
3 юли 2012 10:45,
5
Вземи безплатно приятел с теб в първия ден на Sofia Rocks
Организаторите компенсират феновете за отпадането на Godsmack, Снимка: PR

Заради отпадането на Godsmack от програмата на фестивала Sofia Rocks 2012, от Болкън Ентъртейнмънт ще компенсират разочарованите фенове на бандата като им даде възможност да доведат със себе си приятел на първия ден от фестивала.

Всеки фен на групата, купил си билет за двудневното събитие, ще може да доведе със себе си още един човек, който ще има безплатен достъп до феста в рамките на деня.

На влизане придружителите ще получават специални гривни, с които ще имат възможност да гледат безплатно всички групи от програмата за 7 юли.

За втория ден на феста – 8 юли, влизането в стадиона ще става само с валиден билет, който важи за един човек. При влизане на стадиона титулярите на билета също ще получат гривна, която ще валидира достъпът им и на втория ден.

Всички трябва да пазят своите билети за всяко следващо влизане в стадиона, както и за удостоверяване на достъпа до различните ценови зони.

Пълният билет за двата дни на фестивала е на цена от 60 до 120 лева, което е безпрецедентно предложение за българския рок фен.

Децата до 10-годишна възраст ще имат свободен достъп до фестивала, но само с придружител над 18 години.

Непълнолетните лица над 10 години влизат с билет и придружител над 18-годишна възраст. Декларация за придружител може да се попълни предварително и да се носи на място за по-бърз достъп до стадиона. Тя може да бъде намерена на сайта на Болкън Ентъртейнмънт.

Както всяка година Sofia Rocks 2012 предвижда специална рампа за феновете с ограничени физически възможности. Хората с увреждания ще имат достъп до нея през специално обособен вход на стадиона.

Достъпът до рампата трябва да се заяви предварително на телефоните посочени в сайта на Болкън Ентъртейнмънт. Придружителите на хора с инвалидни колички влизат безплатно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСкам си паритееееее
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
даммм да слушаме "черната овца" на ахат...пар4е на 20 години...големите музиканти 1 песен - 30 години в новогодишната програма на площада...ахахахаа трагедияяяя
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никакъв начин ли няма да си вземем парите, на бях тръгнал да си продавам билета на половин цена, а като го обявиха то сега вече няма и желаещи, преди се пазареха поне за цената.... вече в БГ на конценрт никога, освен на бългърски групи и то с определени организатори само. Представям си какво смешно озвучение ще има щом не могат да съберат парите да си избият, заначи ще спестят и от озвучение, стандартна практика. Повече никога на концент в БГ.
2
2
 
6
 
! Отговори
д преди 11 години
Е нямам приятел , който да мразя толкова , че да му причиня това . Останалите групи с малки изключения не са за слушане , а са гаражни банди за пред 200 души .
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ, мерси..искаме си парите !