Спящият снегорин

Трагикомедия в едно действие и с един актьор - общината
2 яну 2008 09:23,
94
Спящият снегорин
Снимка: Булфото
Тази сутрин София се оказа затрупана от над 50 сантиметра сняг.

Снегът продължава да вали, а столичните пътища са ... лед, сняг и тук там луга.

За снегорини няма да говорим - или са препили или пък са отхапали парче отровна ябълка, спят.

От общината обаче не спят, тръбят, че са пуснали 250 снегопочистващи автомобила. Даже вече правели трета обиколка на улиците, по които се движи градския транспорт.

Бойко Борисов пък изискал от МВР да му направят справка с номерата на снегорините, за да ги следи лично.

В 3 сутринта обиколил и София, за да установи качеството на работата. То, тя се вижда. Отлична е!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
14
 
! Отговори
go60 преди 16 години
pedalite-admini,triqt i3biratelno mneniq,koito sa sre6tu BOI4OO.a3 pak 6te pi6aaa,ma tva se vika-CENZURA
72
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
Не е виновен само ББ а и фирмште по чистотата, които от тази ситуация искат да спечелят максимално. Още снощи се знаеше, че ще вали цяла нощ, но те вместо да почнат да опесачяват и т.н. само обикаляха и въртяха километри. Сега не заслужават и стотинка да им се плати, докато не изчистят целия град. Дори трябва да има солени глоби за всеки ден закъснение.
71
0
 
14
 
! Отговори
dE преди 16 години
ne 4e iskam da gi opravdavam, no i v De e po sy6tia na4in. A sa padnali t pod 0 a sa im zamraznali strelkite na vlakovete i zakysnenia ot 1 4as gi niamat za ni6to :), i kysmet che jiveja v provinzia deto ne vali tolkova sniag ina4e polujenieto niama6e da e po razli4no ot sofiiskoto.
70
0
 
14
 
! Отговори
. . . --- . . . преди 16 години
КАКЪВТО Е НАРОДА ТАКИВА СА МУ И УПРАВНИЦИТЕегати смешната държава
69
0
 
14
 
! Отговори
sasho преди 16 години
Лицето ББ пак играе футбол на малки вратички с Лечков.Софиянци, изчистете си улиците сами !
68
0
 
14
 
! Отговори
Тома преди 16 години
Къде е сега Софиянски да ви изрине с ръце снега!
67
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
Че са кютуци тези в общината и че са *** тзи, от почистването е неоспорим факт! НО...обяснете ми защо и 1/3 от автомобилите са се помъкнали с летни гуми из преспите! Офисът ми е на стръмна уличка - всички, които буксуват отвън до скъсване са с летни гуми...блокират пътя, та и тези с зимни гуми не могат да минат! За пореден път се убеждавам, че каквото и да се говори, част от българите си остават големи ***! Забелязах, че и голяма част от таксиджиите също са с летни гуми..
66
0
 
14
 
! Отговори
балък преди 16 години
А откъде знаете дали около къщата на Бойко не се мотат 10-ина снегорина? То там сигурно е като лято... *** нас, бунаците дето го избрахме, кучета ги яли... (поне не гласувах за него, но гласувах). По мутренски - мен да ми е добре...
65
0
 
14
 
! Отговори
хм преди 16 години
София-провинция:) Ок, нека провинциалистите да си седят тук и да си се урбанизират, НО да плащат данъци като мен. Аз плащам 300 лв, щото съм тукашна и живея там, където е била къщата на пра-пра дядо ми, а ония до мен се нагъчкали под наем като в дядовата ръкавичка 4-*** в гарсониера и плащат..... вероятно 10 лв, щото данъчната оценка в Долно *** им е такава.... Искам и аз да съм от този тип "граждани", вервайте ми. Нормално е да имам претенции, било то само финансово (а това ми е най-малкия проблем)П.П. ЧНГ
64
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
Днес сутринта София представляваше жалка гледка. Изнервени българи, ходещи със залитания в ***, пардон ескимоска нишка, залитаха, падаха и ставаха из преспите в полите на Витоша, а и не само там. Браво кмете !
63
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
20080 година?
62
0
 
14
 
! Отговори
От един селянин преди 16 години
Мили ми софянци.... или поне тези които се смятат за такива... попитайте мама и тати те от къде са.... повечето от вас са селски чеда, така че недейте да обиждате защото изобщо не ви приляга. София е едно от най-големите села в БГ за това ако някой е селянин... то това сте вие. От цяла София съм сигурен че много малък процент от тях са чисти софянци а другите... просто големи лиглювци които се мислят за такива!! За другите.. Честита Нова Година и да се надяваме на повече успехи през 20080-*** година. А до номер 54... така е човече.. докато тъпите ни управници не изядат един хубав бой.. цените още ще скачат, а заплатите ще намаляват... абе.. общо взето докато още търпиме тая глупост ще продължава да е така!!
61
0
 
14
 
! Отговори
krazwind преди 16 години
зимата пак ни завари неподготвени
60
0
 
14
 
! Отговори
Добро момче ама турч преди 16 години
Е харесвате ли София сега? Пак да гласувате за тоя бандит Бойко, дето всичко му пречи! Днес пристигнах на работа в центъра на София полу-пеша, просто автобусите и маршрутките не успяват да вървят нормално, щото не е разчистено, пък кмета пак обяви, че нямало проблем и навсякъде е честино. Е нее чистено, едва се провираме из преспите, пък живеем в европейска столица! Тоя кмет Бойко Борисов за нищо не става
59
0
 
14
 
! Отговори
xph преди 16 години
С теб съм пич, абсолютно прав си!!!
58
0
 
14
 
! Отговори
Nerazbirast преди 16 години
kakvo obsto ima mestorojdenieto na kogoto i da bilo s fakta, che za n-ti poreden pyt Sofiiska obstina e prerazpredelila parite za pochistvane po drugi zadachi! Vse pak, razberete gi horata - i novite sobstvenici na "Volf" trqbva da si kupqt Bentley
57
0
 
14
 
! Отговори
xph преди 16 години
ей да вземете да спрете с тва делене на софиянци и провинция, България е за всички българи, ако ти недоволстваш нещо, емигрирай!!! Стига сте се ругали за глупости, това е жалко!!!
56
0
 
14
 
! Отговори
ZEN преди 16 години
"*** софиянци, тъпички тъпанарчета...- хак им е"... *** сме, че сме толерантни и ви търпим селския манталитет в собствения си град. Обаче едва ли ще ви стигне до млаките провинциални мозъчета това.Затова по-добре си стойте в дупките откоито сте изпълзели.Айде Честита Нова Година.
55
0
 
14
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
"Пич" (звучи ми лапешко:) ) не става дума за битка-не си ме прочел добре:) Става дума за един обобщен портрет на различни градове, формиран на базата на впечатления на хора от други градове:)
54
0
 
14
 
! Отговори
А. преди 16 години
Бензин А-98Н се събуди в новата година с 4.77% по-висока цена, която достигна 2028 лв./1000 л. Евродизелът регистрира 5.18% поскъпване и ниво от 1996.80 лв./1000 л. С 5.45% по-висока цена се предлага промишленият газьол, като цената му е 1927.20 лв.