Спящият снегорин

Трагикомедия в едно действие и с един актьор - общината
2 яну 2008 09:23,
94
Спящият снегорин
Снимка: Булфото
Тази сутрин София се оказа затрупана от над 50 сантиметра сняг.

Снегът продължава да вали, а столичните пътища са ... лед, сняг и тук там луга.

За снегорини няма да говорим - или са препили или пък са отхапали парче отровна ябълка, спят.

От общината обаче не спят, тръбят, че са пуснали 250 снегопочистващи автомобила. Даже вече правели трета обиколка на улиците, по които се движи градския транспорт.

Бойко Борисов пък изискал от МВР да му направят справка с номерата на снегорините, за да ги следи лично.

В 3 сутринта обиколил и София, за да установи качеството на работата. То, тя се вижда. Отлична е!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
ББ е същия лаладжия като Софиянски
12
0
 
14
 
! Отговори
Болярин преди 16 години
11, не говори на изуст, когато не познаваш даден град:) Заради тов ати изказване, ти пожелавам да имаш щастието да живееш до хлебозавода в Габрово и да бачкаш в STS-пастите на Независимост, да си първа смяна и да трябва в 6:00 сутринта да си на работа, когато навън навява виелица и има метър сняг, натрупал през нощта:) Никога не се изказвай неподготвен!:)
11
0
 
14
 
! Отговори
аз преди 16 години
ще прощаваш но май още си нервен махмурлия. има известна разлика да можеш да стигнеш до всяка точка на габрово за 15 минути пеша и да ти трябва 40 мин да стигнеш с кола без трафик до точка в софия. ако и тук беше с размери на габрово, нямам нищо против да походя. но когато нямаш нормално функцониращ градски транспорт това е начина.
10
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
9, правилно! Приятелско рамо и подкрепа от Търново! Аман от Шопийски глезотии:)
9
0
 
14
 
! Отговори
Габровец преди 16 години
Абе да ви е**а и мрънкащи лигльовци софийски... малко сняг ви затрупал и голямо мрънкане... оная русата по канал 1 мрънка цяла сутрин че не могла да дойде с колата... ся пък вие ми мрънкате. Е кво искате Бойко да се качи на небето и за затвори ципа на облаците да спре да вали ли? Тук в Габрово всеки сняг ни затрупва ама не мрънкам че не са дошли снегорините да ми изметат колата... като имаш зор да си с кола се оправяш... като не - хващай си метрото и стига сте цвъркали щото и по зле ще става нали идват катаклизми заради глобалното затопляне за което сте виновни пак вие мрънкащите дето не можете 1 ден без колата да идете на работа... аре фак офф софийски дришльовци
8
0
 
14
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Ти току що изложи тотално стойностните българи зад граница с това си изказване... Не само заради правописа ти... Не си ли даваш сметка, че за разлика от теб, хората имат и семейства, на които държат и може би близки, които имат нужда от тях? Това значи ли, че са *** и нестават за нищо, като са тук до тях? Всъщност, слава богу, че ти не си в България! Нямаме нужда от буклуци като теб! Бъди жив и здрав!
7
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
А в Търново проблеми със снега няма! Улиците са сравнително добре почистени и опесъчени, цяла нощ снегорините минават за 30 минути, в момента се разчистват тротоарите по центъра;) Кой на квото случил :)
6
0
 
14
 
! Отговори
majorsf преди 16 години
Въобще ги няма тия снегорини,а се затрупахме-ето как Вълка си направи парите.."Да пускаме 250 или 500 снегорина нема проблеми",а в същото време пускат 50.
5
0
 
14
 
! Отговори
градски преди 16 години
И у Плевен е същата работа -почистена е само улицата до кметството...По другите май е минавано ама не се личи..
4
0
 
14
 
! Отговори
ani преди 16 години
Днес съм стъпвала в 60см сняг за да стигна до спирката!Улицата беше заледена и автобуса криволичеше!докога ще търпим това???Тук падне ли малко сняг все едно е дошъл края на света-безобразие!Къде е тоя кмет да дойде с мен да повърви по изчистените улици?
3
0
 
14
 
! Отговори
Държавен служител преди 16 години
Егати кефа беше сутринта - въртят се и не могат да потеглят смешниците (повечето от село), а аз си поря с "Ферари"-то на 8000 оборота и си свиркам ;)))
2
0
 
14
 
! Отговори
Freedom преди 16 години
Bulgaria ostanaha samo tezi koito niamat nisto ama nistichko pod shapkit ezatowa cialota wi situazia e KATASTROFA ... Wsicko koeto sto gode stawase za nesto e nawan zad Dragoman , zatova zawri se w zemeiata wapros na izbor brato a tvoia e gresen Werai mi ili Wervwai mu li bese kak bese a ...
1
0
 
14
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Шопийска работа :P~