Автобус пукна гума, блокира центъра

Задръстванията са километрични във всички посоки от Орлов мост
28 фев 2008 09:59,
24
Автобус пукна гума, блокира центъра
Снимка: Булфото

Спукана гума на автобус от градския транспорт блокира цялото движение в центъра на столицата.

Инцидентът стана недалеч от Националния стадион "Васил Левски" в посока НДК.

В този час задръстванията са километрични във всички посоки от Орлов мост.

На "Цариградско шосе" посока центъра задръстванията започват от Окръжна болница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
dmode преди 16 години
Нищо чудно, че ни е толкова зле държавата. Всички чакат месията да дойде и да им сложи храна в устата, да им напълни пари в джоба. Ама не идва и не идва тоя дето трябва да ви оправи. Мрънкате само по форумите, как еди кой си трябвало да оправи еди какво си. Да вдигне заплатите, да смъкне цените, абе и жена ти ако може да я оправи, а ти да си пиеш бирата. И да продължаваш да пърдих по форумите.Голяма воня се носи от долните писания. Особено на г-н Читателя. Какво четете г-не. Вестници и списания ли? Едва ли имате способности за нещо по-обемно.Аз лично не виждам нищо ненормално нито във факта на спуканата дума, нито във наличието на задръствания.Просто хората имат възможност да си закупят кола и да я ползват. Няма нищо лошо в това. Какво да си стоим бедни ли? Проблемът е, че г-н Усмихнянски не направи нищо по-време на харизматичното си кметуване и сега столичната инфраструктура не е в състояние да отговори на предизвикателствата пред нея.А иначе, не забравяйте, че София днес, е София която е проектирана през 1960 г. Нали се сещате, че София е проектирана и направена да бъде социалистически град, а не капиталистически. А при социализма имаше дефицит на коли, щеше и да има и сега, ако си живеехме в развития социализъм. По онова време едва ли някой си е представял, че Лада ще има по 150 лв., Москвич по 100 и Трабант - за без пари.
22
0
 
1
 
! Отговори
zzzzzz преди 16 години
"В този час задръстванията са километрични във всички посоки от Орлов мост. "????????? A kъде казахте колко е бил часа???????? Четете си писанията преди да ги пуснете или си наемете някой грамотен да ги редактира докато вие си играсте на журналисти.
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
И какво сега?
20
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Нито съм избрала Борисов за кмет, нито му симпатизирам. Но не мога да седна да храча по него само защото не разполага с магическа пръчица. Има неща, които и най-добрия кмет не може да промени. В случая ми е интересно какво решение на проблема би дал ти. Как може да се разширят софийските улици от когото и да било? А отговори като си толкова знаещ? КАК? Може би като сравнят половин София със земята и я прекроят наново? Не съм фен на разделението граждани-селяни, но май наистина ще е по-добре да вземат да върнат прословутото жителство, та да мирясаме най-после. Аман от "акълии" дето все търсят под вола теле. Проблема със задръстванията няма да се реши и това е ясно на всички. Да, може да се ограничи ама що не подкрепиш идеята на Борисов да се налагат санкции за всеки, возещ се сам в кола? Защото това е добра идея за някакво решение на проблема, но пък не би издържала в съда. И хората, притежаващи коли ще са прави като писнат, че им ограничават правата. Ти лично като борец срещу столичните задръствания защо не си купиш велосипед? А защо не си изхвърлят собствениците на трошки, седящи на трупчета с години "собствеността", дето задръства улиците? Защо повечето паркират на улицата - ами щото не им се дават пари за платени паркинги? Е, има и още много "Защо?". Но най-лесно е вместо да си размърдаш сивите клетки да обвиниш кмета, правителството....и как забрави Държавата - главния виновник за всичко. И да квалифицираш всеки, опитал се да даде различно от твоето мнение. Ето затова няма да се оправим. Защото ние имаме само едната злоба. Няма значение дали някой я е предизвикал или не. Важното е да бълваме пяна или да псуваме околните. И ти си един от примерите за това.
19
0
 
1
 
! Отговори
Читателя преди 16 години
Както и да е, тука темата е за автобуса, не за глупостите на кмета, така че успешен ден на тия, които работят и правят нещо, на другите ви остава само да храните по форумите...
18
0
 
1
 
! Отговори
Читателя преди 16 години
Хахахаха, нещо градивно ли? Създавам работни места и продукта от дейността ми се продава в чужбина, т.е. вкарвам свежи парички в тая дупка. Добре ли е, а? Затва искам оня *** като не може да се справи с положението да си ходи откъдето е дошъл, а не да ми се оправдава всеки ден и разни Анита все да му влизат в положението, докога бе, скъпа, така държава не се оправя...
17
0
 
1
 
! Отговори
s преди 16 години
Ei takiva kato Chitatelia mnogo me kefiat. Davat mnenia kadeto gi pitat i kadeto ne. izpalneni s uverenostta na velichieto si, kak gi razbirat te neshtata ot chivota, i kak nie vidish li ostanalite sme mnogo prosti. Kato si tolkova velik napravi neshto gradivno, dai predlojenie. Nikoi neshte da ti chete selskite prostotii tuk.
16
0
 
1
 
! Отговори
Читателя преди 16 години
Хранете, хранете, нема лошо, после пак си изберете някой *** за кмет, премиер и още квото щете и се чудете що дори Албания почна да ни настига като държава... Само си мислите, че мислите:)
15
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 16 години
Читателя, щях да ти пиша, но видях, че Анито те е нахранила достатъчно... Като не можеш да мислиш самостоятелно, не обвинявай другите.
14
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Кого наричаш патица бе *** ***? Аман от такива интернет отворковци като теб дето само избиват комплекси по форумите.
13
0
 
1
 
! Отговори
ani преди 16 години
Като не можеш да вземеш адекватни мерки не ставаш кмет!!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
Читателя преди 16 години
Схемата е елементарна, ама не и за патици като Ани, явно...1. Щом си кмет, трябва да вършиш работа!2. Боли ме фара мене като гражданин дали си виновен или не и чия е вината и с кой се оправдаваш, щом не се справяш, подаваш оставка!3. Ако не си готов на тези условия, значи не ставаш за кмет!Във всеки останал случай, щом продължаваш да си кмет, значи не си кмет, за да вършиш работа, а да *** (а в случая на ББ - и да те показват по телевизията). Съвсем просто е, само ако си правехте труда да мислите...
11
0
 
1
 
! Отговори
selqnin преди 16 години
are da go stoli4ani, uj ste u grado pak den prez den hodite pe6 do rabota kato se s4upi pretapkaniq vi avtobus kato idvate ot panelnoto geto lulin, stoite si v lulin beach i se razvaite na plaja tam.
10
0
 
1
 
! Отговори
D преди 16 години
Умните хора не биха отговорили на провокацията на 9 ;)Не започвайте *** спорове :)
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ББ да върне жителството и всички *** да си ходят на село, та да си останем пак милион софянци... :)
8
0
 
1
 
! Отговори
дим преди 16 години
Ани Б.Б. каза че има програма да реши проблема със задръстванията на София но лошото било че не е приет закона за етажната собственост /Не знам за какво му е /но ако и програмата за управление на страната е с такова качество жална ни майка но сигурно и тогава ще си намери някой друг виновен
7
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
А не Б.Б. каза за задръстванията в София да търсим Сегрейчо
6
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Май 2 предлага кмета да пусне гондоли по Перловската река. :)))) Всички знаем, че София не е проектирана за 3 млн. население. А броя точно натам отива. И какво да прави Борисов? Да смени автобусите с въртолети ли? И да скачаме с парашути като се отзовем над целта. Как точно да се разшири тази улица, а GM? Кое да съборят, за да може да се направят повече платна? И проблема не е само с тази улица. Повечето софийски улички са тясни и няма никакъв шанс да се разширят. Да не говорим, че Борисом не е виновен за това, че ние сме и паркираме така, че често и велосипедист не може да мине. И за незачитането на правилата за движение по пътищата ли ни е виновен Борисов?
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ББ не знае от коя страна се рита топката, вие гума искате да сменява!
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Да, като начало ще свърши работа.