Ремонти на улици правят задръстванията в София по-големи

Пак предупреждават за задръстванията в София
27 май 2008 14:44,

Продължават реконструкциите и рехабилитаията на столичните улици и булеварди, напомнят от КАТ“Пътна полиция” и съветват гражданите и гостите на града да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.

Във връзка с извършване на реконструкции и рехабилитация на улици и булеварди на територията на столицата, отдел “Пътна полиция” при Столична дирекция “Полиция”, информира гражданите и гостите на гр.София: От 8 часа на 22 май до 24 часа на 11 юни се забранява влизането на пътно-превозни средства в двете посоки по ул.”І – ва Българска армия”, в участъка между ул.“Малашевска” и ул.”Резбарска”.

От 7 часа на 22 май до 7 часа на 3 юни се забранява влизането на пътно-превозни средства по южното пътно платно на ул.”Никола Габровски” в участъка между ул.”Апостол Карамитев” и бул.”Симеоновско шосе”, движението ще се извършва двупосочно по северното платно.

От 7 часа на 19 май до 7 часа на 12 юни се забранява движението на пътно-превозни средства по южното пътно платно на ул.”202-ра”, в участъка между надлез “Надежда” и ул.”Заводска”, движението ще се извършва двупосочно по северното платно. От 8 часа на 12 май до 24 часа на 15 август се забранява движението на ППС в едното пътно платно на бул.”Симеоновско шосе”, в участъка между с.Симеоново и с.Бистрица.Въведена е временна организация на движение.

От 14 май до 10 юни се забранява движението на пътни превозни средства по ул.”22 септември” в участъка между ул.”Гео Милев” и ул.”Съединение”. От 12 март до 5 юни поради извършване на строително-монтажни работи, по изграждането на водопровод, се стеснява за движение на пътни превозни средства, пътното платно на “Бистришко шосе”, в участъка на вилна зона ”Бункера”.

От 14 февруари се забранява влизането на бетоновози по бул.”Цариградско шосе”, бул.”Пейо К.Яворов”, бул.”Никола Й.Вапцаров”, бул.”Драган Цанков”, бул.”Черни връх” и ул.”Свети Наум”. От 13 март поради свлачища на Самоковско шосе, в светлата част на денонощието, ще бъдат стеснявани участъци от пътното платно, в района на километър: 63-ти, 69-ти, 71-ви и 76-ти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание