Кой в Парламента се друса?

Употребявани спринцовки се намират и на прозорците на НС
8 юли 2008 15:21,
56
Кой в Парламента се друса?
Снимка: Булфото

Употребявани спринцовки с игли могат да се видят дори на перваза на един от прозорците на сградата на парламента на площад "Батенберг " в София.

Подобни спринцовки са най-често използваните от наркоманите у нас.

Прозорецът се намира само на 50 метра от входа, където има полицейска охрана, съобщи Дарик радио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МАХНО, НЕ МОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА! НЕ СТИГА, ЧЕ ЖЕНА ТИ ТЕ МАЧКА И ТИ НАЛАГА МЕНИЕ, АМИ СЕГА СИ ПРОСИШ ПСУВНИТЕ И НА ХОРАТА ВЪВ ФОРУМА. КАТО СИ МЪЖ, НАКАРАЙ ЖЕНА СИ ДА ТЕ ПОСЛУША И ЗАМИНТЕ ЗА ИРЛАНДИЯ!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
АЛОО СИНЕ МАЙЧИН НА КЪДЕ ТАКА БЕЗ АКЪЛ??ВЕРНО Е ЧЕ СТЕ ОЦЕЛЯВАЛИ ? НО СПАРТАК ЗАТОВА Е ВДИГНАЛ ВЪСТАНИЕ ПОНЕЖЕ НЕИСКА ДА ОЦЕЛЯВА А ДА ЖИВЕЕ?АКО СЕ РАДВАШ НА РОБСКОТО СИ ОЦЕЛЯВАНЕ ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ И ВСИЧКИ КАТО ТЕБ МИСЛЕЩИИ МОЛЕ ТОИЧНО МЕН С ОСМАНЧОВЦИ И АХМЕДЧЕТА НЕМЕ ПРЕКРАЩАВАЙТЕ ЧЕСТИТО ДА ВИ Е РОБСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ... ЩОМ НАТОВА СЕ РАДВАТЕ ? ОЦЕЛЯВАЙТЕ СИ. А МОЖЕЩИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ НАРОДИ ЩЕ ЖИВЕЯТ ВИЕ ВЕГИТИРАЙТЕ....
13
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
кой!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Махно, прав си, това е реакцията на народа, всьщност народа е над нещата, това ако се случи в друга дьржава ще има масови самоубийства. истина е че проблемите се оправят от самосебе си и народа чака ли чака и смятам че ще дочака по-добьр живот, тези които са сьздателите на лошият живот са стари и скоро ще си заминат, е, трябваше да ги изчакаме да се наживеят. Те тука се наживяха но горе ще плащат и то много солено. Важното е че Народа оцеля.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
махно ли си,испански ли си,масон ли си,не ме интерисува.виждам че доста пишеш по форумите срещу България и българския народ,но ние винаги оцелява ме и сме били народ и държава преди вас и ще бъдем винаги.накрая колкото и да ти се иска и на теб и на разни османовчета и бехарчета България ще я има защото-НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ КОЕТО НЕ ГАСНЕ(българска народна поговорка)
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Момче, ти от това проституиране в чужбина съвсем си изтрещял!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Махно , лепиларче, ти нямаш ли си книги за четене през ваканцията бе ?Защо си затормозяваш аспирино-подобния мозък с чужда информация на чужд народ,далеч от тебе..
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да ми ядеш *** , не слагай всички под общ знаменател, наркоман такъв. Аз не съм вземал никога наркотици, на който му е празна тенджерата да взема. А това че политици вземат си е доста тъпо , и трябва да го уволнят за да останат само трезво мислещи .... а именно 5% от политиците ще останат, след като се махнат педофили и наркомани !!!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"МАХНО" пак не си си изпил хапчетата ... защо ?? Те са ти нужни, психиатъра те предупреди да ги вземаш редовно !!
6
0
 
0
 
! Отговори
Никой преди 15 години
Някой си откраднал стотици тонове снаряди и драснал клечката......има логика
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво му е чудното не разбирам. Открай време ДС пази наркоканалите с Президент, Нар. събрание и Прокуратура начело, а и не само това им е мръсния бизнес... Тия взривове в Челопечене как мислите че са станали - Златко Баретата е шмръкнал 2 линии и е поръчал: Палете, горе казаха каза да чистиме!
4
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
КОЙ ЛИ НЕ СЪС СИГУРНОСТ НЕСЪМ АЗ. НО ЗА НАРОДА БЪЛГАРСКИ >> ? ДАНЕ ДАМУ ДАВАТЕ ОПИАТИТЕ ЧРЕЗ ВЪЗДУХА....? ТАКЪВ ЗАСПАЛ НАРОД? ТАКИВА ПОЛИТИЦИ ***? ТАКАВА Е И ДЪРЖАВАТА.НАРКОНИЯ ТРЯБВА ДА Я ПРЕКРЪСТИТЕ А НЕ БЪЛГАРИЯ ВИЕ ЗАТОВА МАЙ СТЕ СИ ВЕСЕЛИ ? ПО ВИСОКИ ЦЕНИ СМЯХ ПО-ВИСОКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ СМЯХ? ПО НАГЛИ ПОЛИТИЦИ ПАК СМЕШНО? СМЕШНИ ХОРА НА ВСИЧКО СЕ СМЕЯТ?? ТОВА МАЙ Е ОТ ДРОГАТА ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК ?
3
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
koй се друса......Божо - дупето е вьпросният друсащ се, нали го направиха депутат и него. всяка организация(силова) си има куп депутати(вкарани в парламента)
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da se nadrysat i da pyknat vutre vsi4kite
1
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
един стар виц:)Вървял си заека из гората и среща кума лиса свива масур:- Кума лисооо стига с тая дрога дай да бягаме за здраве!Навила се лисицата и тръгнала с него . . . след време срещат и въкът и той свива . . .- Кумчо вълчо . . . стига с тая дрога . . . да бягаме за здраве!Трънал и вълкът с тях . . . след няколко минути виждат мечката . . минала вече на твърдо . . .- Ей бабо мецо стига с тея наркотици даи да бягаме - казал пак заекът . . .Мечката кво да прай като ги видяла толкова народ и трагнала с тях . . .Както спокойно си лежи . . . лъвът ги вижда и пита гаргата клукарка която стои до него:- Абе гарго к'во правят тея бе ? ! ? ! ?А гаргата отвърнала:- Мани мани , беги беги. Не видиш ли заека пак са е напушил и се *** със всичкита така... нямам мн повече какво да изкоментирам:)