70 лева годишен талон за синя зона

През август или септември ще започне издаването на талони за паркиране в центъра на София в синята зона
14 юли 2008 11:58,
5

През август или септември ще започне издаването на талони за паркиране в центъра на София в синята зона. Това съобщи зам. кмета по транспорта Велизар Стоилов пред БНР и уточни, че годишният талон ще струва около 70 лв.

“До края на месеца ще бъде решено нормативно, как ще се се издават специалните талони срещу тези 6-7 лв. месечно, в годишен аспект на живущите в синя зона, без значение дали е лизингован автомобила или е собственост, срещу който те могат да паркират в района на живеене без проблемно, без да плащат нищо освен тази такса“, заяви Стоилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а защо смятате, че като живея в центъра трябва да плащам за да се прибера в къщи?Ми тогава да събират от всички които имат коли такса!!!Значи селяните, които надодйдоха от селата ще могат да дойдат, да ми спрат пред дома за цял ден, щото "работат у центара", после необозпокоявани да се приберат у дома си/безплатно/, а аз няма да мога по обед примерно да се прибера щото е синя зона и навсякъде има поркирани коли.Поредната недомислица.По този начин всъщност ни извиват ръцете за пореден път идискриминират коренните жители на София
3
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Ти не си потърпевш и за това така приказваш/ не си от Бургас/ .От това споко не ми става по-добре.Една година управление кипи безмислен труд.Аква нуда.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ne e problema v kmeta zas6toto kmeta na Burgas ne moje da vuvede tolkowa burzo promenite koito napravi Boiko Borisov.Siniata zona deistva i towa e fact no trqbva vreme za vuvejdaneto i v drugi gradove.Plus towa Burgas ne e 4ak tolkowa golqm kato sf taka 4e spoko.
1
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Браво. А пък в Бургазъ нема такива работи всеки с по 2-3 коли паркира където свари.Даже забравя къде ги е паркирал. Елате на ул"Кирил и методи" да видите какви свищини са всеки ден .Новия кмет само маха скобите, а разни стени, кашпи и др не премахва Нищо не прави да се разширят парко местата Това , че живееш в центъра е направо ад. Едно е, че е презастроено и второ не се ограничи паркирането например с една такава синя зона.От Йоанчо и сегашния не виждам разлика.