Ченгетата кът в София

800 полицаи не достигат, за да регулират трафика, че "много хора идват от провинцията и не знаем какво правят", обявиха от МВР
1 авг 2008 07:52,
75
Ченгетата кът в София
Снимка: Булфото

Директорът на Столична дирекция "Полиция" комисар Николай Янев обяви, че само в столицата има 800 свободни места.

"Много неща не вървят. Например трафикът. Виждате в столицата какви задръствания има. Инфраструктурата й не отговаря на сегашните параметри. Тя е била изградена за 200 автомобила на 1000 души. Сега на тях се падат 400", казва Янев пред вестник "Стандарт".

По думите му когато е правена, структурата на столицата е била за около милион, сега е над два милиона.

Комисар Янев съобщава, че "много хора идват от провинцията в София и ние не знаем какво правят, къде се настаняват".

"Идват и много криминално проявени. Установили сме, че всяко шесто престъпление в столицата се извършва от хора, които са от провинцията", казва още той.

"В Полицията около 650 са служебните компютри, включени в системата на МВР. Това е съвсем недостатъчно. 38% от колите са минали над 150 хил. км, други консумативи също не достигат", казва още Николай Янев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
закон преди 15 години
*** ти явно си нарушител щом кълниш всички които служат под пагон. Такива тахтаби като теб, ако беше в САЩ щеше или да си в панделета или на ел. стол.Много лесно ще стигнем до теб ***.
53
0
 
0
 
! Отговори
Zov преди 15 години
g-n premier, vzemete i mahnete ot posta ministar na mvr Miso Mikov ne se spravia priznatata greska e mazka postapka vie go slozih te vie go smenete.
52
0
 
0
 
! Отговори
ADOLF HITLER преди 15 години
him maikata na si4ki shapkari voeni ili milicioneri.deibai kopeletata..pojelavam na vseki shapkar kolkoto deca ima tolkova invalidni koli4ki da polu4i 4e da si buta kopeletata...RAK da gi Fane
51
0
 
0
 
! Отговори
Agent преди 15 години
Stanisev da maha MIkov ot mvr i da slaga profesionalist
50
0
 
0
 
! Отговори
симпатизант преди 15 години
И още по-кът ще стават не само в софето ами и навсякъде.Мотивирайте ги с по-високи заплати,а не само да ги плюете.Искате по цели нощи да препускат подир наркомани и пияници за заплата на една продавачка.То на чужд гръб и 100 тояги са малко.Те да не са изтривалки на властта?
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Верно си *** ! 7x100 = 700 ;)) Ти на строеж 7 дни в седмицата можеш ли да издържиш по 10 часа да блъскаш ?? ако е лесно - ходи ти , но ме съмнява ..
48
0
 
0
 
! Отговори
До един тъпак преди 15 години
Че си *** *** СИКАТО ПОСТЪПВАТ пишат молба -искам да бъда назначен за фатмакМОЛЯ ПРИЕМЕТЕ МЕ следователно са на зор и молят за ТАЗИ работа така ,че са щастливи от това ,че ги назначават
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За да пазят не стигат,а да бият деца, фермери ,евродепутати ,да бият хора ,протестиращи или търсещи си законните права,винаги стигат.До кога ще търпим да ни се подиграват .
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ми гледайте филмите на Луи дьо Финес, четете Сан Антонио и ще видите, че и във Франция пада голям майтап с ченгетата. Пък и някой от героите на въпросните книги и филми не са много по-интелигентни от нашите куки.
45
0
 
0
 
! Отговори
Един тъпак преди 15 години
Аз мисля че няма разлика между полицаите от провинцията и тези от Сф . И в двата случая , и в провинцията и в София те минават един и същи курс едни и същи учения ... Мисля че няма учебници с имена като "Книга за Селския Полицай" и "Книга за Софийския полицай". Всичко идва от там на кой колко му се работи ... Пък и кой нормален човек ще работи като полицай за 500 левЧЕТА да си рискува живота по улиците .. всякакви ги има - пияни , убийци , *** ... То по строежите вадят повече пари .. има строители които работят за по 100 лева на ден (малката сметка : седмица Х 100 лева = 700 левчета за седмица) ... Като се замислиш така излиза .. Прав ли съм?
44
0
 
0
 
! Отговори
kr преди 15 години
*** си ти, щото сВетофар се пише с В.Проблемът е, че не полицаите са малко, а работата е множко и тези, които трябва да я свършат ги мързи да гледат
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо пак обръщаме внимание на количеството, а не на качеството. Не може да те спират, да ти говорят на "ти" - "и кв'о да те правим сега", примерно, и насреща да има респект.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ми кой кадърен човек ще се съгласи да работи за толкова пари, че при това и да е обект на непрекъснати шегички, вицове и т.н. Затова в МВР остават най-некадърните (с малки изключения), които просто нямат шанс да се намерят друга работа. Защото наистина главите им са кухи!
41
0
 
0
 
! Отговори
Баба Илийца преди 15 години
не кадри и не ресурси ви липсват..акъл не им достига на момчетатата, АКЪЛ!
40
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
Пич си...Сега нали разбираш защо полицайте ги мразят в цял свят.
39
0
 
0
 
! Отговори
dr. froid преди 15 години
interesno, shto ne im pusnat po edin test za inteligentnost i posle da objavjat rezultatite, che da se posmeem? :)
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до No 32 я ми кажи какво ти искат като отидеш да си направиш временна регистрация
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
миналата седмица минах покрй кат няма да Ви казвам полицаите как изглеждат, няма такива гащници пълни карикатури и само махаха с инструмента за изкарване на пари(стоп палка)
36
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
62 0000 sa ,a armijata e 40 000
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз викам да увеличат състава на МВР с още 60 хиляди души