Седмична къпалня за столичните улици

До 8 август продължава банята за улиците в централната градска част на София
4 авг 2008 08:32,
10
Седмична къпалня за столичните улици
Снимка: БГНЕС

Продължава миенето на пътните платна в централната градска част, съобщиха от Столичната община.

Миенето се извършва между 7.30 и 15.00 ч., като в посочените райони е забранен престоят и паркирането на автомобили, а колите, които са паркирани въпреки забраната ще се преместват от "Паркинги и гаражи"

Днес ще бъдат измити улиците в карето между ул. "Славянска", бул."Васил Левски", ул. "6-ти септември" и ул. Гурко", както и улиците в карето между ул. "Славянска", бул. "Васил Левски", ул. "6-ти септември" и бул. "Цар Освободител". Днес няма да се мият улиците "6- ти септември", ул. "Гурко" и  ул. "Цар Освободител".

На 5 август ще бъдат измити улиците в карето ул. "Бенковски", бул. "Дондуков", бул. Цар Освободител" и ул. "Париж" и улиците в  карето между улиците "Бенковски", "Дондуков" и "Цар Освободител".

На 6 август ще се мие районът между улиците "Московска", бул. "Васил Левски", бул. "Цар Освободител " и ул. "Париж".
На 7 август ще се мият улиците в карето между ул. "Московска, бул. "В. Левски", бул. "Дондуков" и ул. "Париж".

На 8 август ще се мият улиците между бул. "Дондуков",  ул. Веслец", ул. "Г. С Раковски" и ул. "Екзарх Йосиф" /без ул. "Екзарх Йосиф"/.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма никакъв ефект от тая работа. Улиците не се мият веднъж годишно. Ама ние сме глупаците, като позволяваме да ни правят на маймуни. Цяла година живеем в мръсотия до шия, и когато заветния ден за миене на улицата ни дойде, сме готови да понесем всякакви загуби само и само да е чисто. Но колко е чисто.... само докато си замине камиона.... Писна ми от този мръсен град и от мръсните управници, и от всички мърлячи.
8
0
 
0
 
! Отговори
normaln преди 15 години
През нощта ще пречи само на живеещите наоколо, а през ЦЕЛИЯ ден пречи на всички, които минават оттам, които са с пъти повече от живеещите. Елементарно.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kakwi sa tia kmetowe, politizi nesnam, dostata4no sa bilipo 4ujbina,ulizite se miat pres nosta
6
0
 
0
 
! Отговори
Местен преди 15 години
***, улиците не могат да се мият вечер, защото ще се пречи на тези, които живеят наоколо. А ти като си от онези лигльовци, дето и до *** ходят с кола, вземи и си паркирай колата в *** или в пу***та на жена си.
5
0
 
0
 
! Отговори
Vuicho Vanio преди 15 години
Браво, Краси!
4
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 15 години
Айде бе съграждани, плюйте го тоя прахосник на пари, как пръска пари за миене на некви улици ... и как нищо не е направил за София, и как при Софиянски беше по-добре, като се отделяха пари за миене лично в неговото джобче ....добре че е ББ, та да свали и правителството, щото овцете са достатъчно заети да пасат зелено и нямат време да се съберат на парламента и да изкажат неудовлетворение от постоянното им огъзване от страна на българското правителство!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
sled kato izmiyat tsentara, dali shte izmiyat i naokolo - Krasno selo, hipodruma, vazrajdane ... ili tam horata kucheta gi yali?
2
0
 
0
 
! Отговори
....... преди 15 години
Nie pak sme lisheni ot udobstvo, ulicite mogat da se miqt i vecher, a ne v nai-golemiq trafik, horata da se chudqt kude da si parkirat kolite.......bulgarska rabota. Nqmam dumi
1
0
 
0
 
! Отговори
Summer love преди 15 години
Евалата!Да живей!!! :D :D :D