1000 сгради горят с топла вода и парно

Ако задълженията не бъдат погасени, монополистът предупреди, че ще врътне кранчето в София
4 сеп 2008 16:39,
97
1000 сгради горят с топла вода и парно
Снимка: Булфото

972 сгради в София дължат пари на "Топлофикация".

Това става ясно от публикувания на интернет-страницата на дружеството списък на длъжниците.

Данните са към 28 август т.г. и се отнасят за сградите,  които не са платили над 50 на сто от сметките си.

В списъка са публикувани задълженията по топлофикационни райони.

Вижте длъжниците за Район София

Район Земляне

Район Люлин

Район София - Изток

Ако задълженията не бъдат погасени, "Топлофикация"-София вече предупреди, че ще започне да спира топлата вода, а след това и парното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
POZDRAV S MOQT SREDEN PRUST ZA KORUMPIRANOTO MVR
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До кога ще позволяваме на тази *** да ни краде? Всичко е измамама - топломери, отчети , сградни инсталации...Всичко са пресметнали така, че да накарат съседите да се изядат взаимно...Но те никога да не загубят...Не е ли време Топлофикация да се приватизира? Не е ли време да се спре този монопол и рекетиране?
34
0
 
0
 
! Отговори
мяу,мяу преди 15 години
Затова хората не ги плащат и са си прави.Всички са мошенници начело с Р.Овч.и компания,когате те си платят сметките тогава и народа ще си плати.
33
0
 
0
 
! Отговори
ffffffffffff преди 15 години
Какво се случва в Сливен -Тъкмо се прибирам от чужбина и след 3 дни се звъни на вратата отварям аз и гледам 3 здрави момчета с лист хартия в ръката ми казват че дължа на топлофикация Сливен някаква трицифрена сума,(естествено в къщи радиаторите са разкачени и не живея във въпросното жилище от няколко години) и ме задължават да им дам срок до кога ще си платя "сметките" .Искам да попитам топлофикация Сливен това нормално ли е да ми изпращат бивш полицаи ,охранител на дискотеки и някакъв си друг за да ме изнудват в лицето на "Топлофикация" да си платя за някакви услуги които не съм ползвал ?И какво е предназначението на тези 3мата не може ли само един служител да обикаля с листа и да съобщава на абонатите кои колко дължи или тези другите двамата са за сплашване на абонати?Еи тва вече според мен се нарича чист РЕКЕТ.Не е ли крайно време да се промени закона?И какво по дяволите да правя в е...ната ви държава (вече я чувствам като чужда)
32
0
 
0
 
! Отговори
Пенка преди 15 години
Стига сме им пълнили гушите на тея твари.Краха, краха па се *** .Толкова ми люти на очите от тях , че не мога да ги гледам.Хората са измислили бойлерите , те да го мислят хората като се откажат от тях.Те са цялото правителство са БАЦИЛА на България и е крайно време всеки да се позамисли не малко , а много и да купим по един препарат и да ги смачкаме тея гадини.Те ни закопават с всеки изминал ден и ако това е държава да умрат всичките ни УПРАВНИЦИ
31
0
 
0
 
! Отговори
Цветанка преди 15 години
Народе събудете се !!!Стига сте плащали на тези помии.Докога ще ги търпим с тяхното пълнене на си .Така ще ни мачкат като си мълчим.Утре ще кажат , че и тока ще спират на тези които са пресрочили с един час.Предлагам багер да разруши незаконните им къщи , за които не са дали и една стотинка- а ние сме им ги купили.Днеска Топлофикация от мене проси - утре БОГ ДА Я ПРОСТИ и всичките нам наред !!!!
30
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Да вземат парите на Вальо Топлото от чуждите банки и да покрият липсите!Да въведат реални цени и няма да имат проблем със събираемостта!Само големи приказки за неродовни платци, а РЕДОВНИТЕ КРАДЦИ , дето са създали скапаните закони и условия за да има такива като тях!Време е да им се потърси сметка!
29
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 15 години
Е , браво Топло , Браво !!!! Докато имаше пари за джакузита и маникенки нямаше проблеми . СЕга - до 15 дни платете задължения натрупвани и нетърсени с години . Аз дължа 350лв , които мисля изобщо да не им ги плащам , тъй като ще ми трабват пари за бойлер . И да ги платя във входа пак има хора с по 4000лв , така че и с мен и без мен . Искам да благодаря на Вальо Топлото - НЕВИННИЯ , че много добре се грижеше за хората в София и да му пожелая приятно харчене на скромните 10 000 000 евро . Наздраве , да си жив и здрав , пък ако ми пратиш на картата 350лв ще мога и да си платя сметката . Рекета на Топлото never End !!!
28
0
 
0
 
! Отговори
:)(: преди 15 години
Системата на централното парно отопление си е добре измислена и наложителна при липса на газификация по домакинствата. Вярно е, че има загуби, но когато Големия брат пращаше газ колкото ни трябва това не беше проблем - сега обаче е защото новите Братя само взимат, а не дават! А хората не плащат и така освен скъпия газ плащаме и техните сметки - затова е толкова скъпо парното.Решението разбира се не е да се спре топлото и на редовните платци, но на топлофикация хич не и се ходи по съдилища и така им е по лесно и според мен и незаконно.Приказките за фалит могат да ги разправят хора, които нищо не разбират от отопление - нито електрическата мрежа (а вече и енергетиката ни) може да издържи подобно огромно натоварване, нито имаме достатъчно дърва и въглища, че да стигнат за милиони нови потребители - да не говорим какво замърсяване ще се предизвика при такава плътност на населението!Така че трябва да се плаща - поне докато не се измисли друга приемлива алтернатива...
27
0
 
0
 
! Отговори
Toplo преди 15 години
на хоризонтални щрангове и локален топломер за всяко жилище на входа -/ Цената на този уред е 350 лева / - вьв жилището топьл и студен колектор и бойлер сьс серпентина няма да се оправят нежтата и след 100 години !!! Сега сьжтествуважтата система допуска да се краде топлинна Енергия по елегантен и недоказуем на4ин и за капак има много топлинни загуби които няма как да се из4ислят и разпределят между самите клиенти на топлинна Енергия !Това го зане и Тодор Кузманов , но той е хитра лисица и кокала който са захапали няма да пусне .За капак искат да сменят сьжтествуважтите дат4ици по 100 лева пар4ето, при 2 радиатора и серпентина в Банята/ 300 лева , които трябва да нагласите заради 10 годишна гаранция на батерията в дат4ика която изти4а / . Истината е само една --- хоризонтални цтрангове , локален Топломер / 350 лева / и всеки ден виждате колко Топлинна Енергия сте изтазходвали / Kw /h , Mw/h / и тогава Топлинните с4етоводители из4езват и сметките падат драсти4но !Да сте живи и здрави вси4ки Бьлгари !
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да се закрие! плащам си всичко д последната стинка- и хладката им вода, заради която сложих бойлер и измислените им изчисления...аре да ги закриват- нема отърване от тези крадци!
25
0
 
0
 
! Отговори
opkjopk преди 15 години
След един месец ще ми се роди детето, бре. Толкова се пищисах, че не гледам какво пиша.
24
0
 
0
 
! Отговори
Момиче преди 15 години
Да им го спират, но защо да страдат невинните хора, които са изрядни платци..
23
0
 
0
 
! Отговори
fdopp преди 15 години
Ще ги съдя до дупка. Платил съм си всичко. Четири години не ми трябва парно и почти не съм ползвал - плащам само някакви такси мощности. След една година ще ми се роди дете и ще спират парното. Първо ще ги съдя. Второ да идват да си взимат тръбите. Трето повече и аз няма да платя 1 стотинка. Четвърто, няма да платя и 1 стотинка за общи разходи на входа. Благодаря на всички съседи, заради които ще ми спрат парното, както и на цялата държава, политици и т.н., които допуснаха това. Да бяха осъдили поне ониз *** - Вальо меката, топла китка.
22
0
 
0
 
! Отговори
koshchey преди 15 години
Парното сега е едно Порно, само дето ни опъват нас отзад.... НА някои им е приятно, може да имате хомо ориентация, а?
21
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 15 години
ще заведем дела. И ще спечелим, защото... няма да кажа... Но, Ако откраднатото от Вальо е стандартната комисионна от 10-15 % то колко ли са действителните кражби? И спрете с това, съседите крадат. Искам да знам, кой прибира парите от произведената и продадена ел. енергия от централите.Изобщо, едно публично дружество, като Топлофикация, защо не оповестява приходите и разходите си?
20
0
 
0
 
! Отговори
Lucifer преди 15 години
Живеем за да сме роби на фирми, като тази. Да сме роби на една феодална изгъзица.... Роби- това сме! Радвайте се и се кланяюте на господарите си! На това сте способни само! Едно нещо, което е във вреда- се унищожава- това е в природата... Това ни очаква и нас...
19
0
 
0
 
! Отговори
keeper of the seven преди 15 години
Ами, като пръд.не някой от нас- то това е топлина и газ- викам да искаме пари от Топлофикация и от Булгаргаз- А? Възрастните с тия пенсии, за тях някой мисли ли? Ползваш - плащаш- правилно. Като не можеш и не искаш да ползваш услугата- не ползваш. Една корупция и далавери- това е то родното... Една гнила и алчна ламя.. Всеки алчен, бърза- бързате да остареете и да си легнете в земята.. това е!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще се плащат високи сметки, като в блоковете масово се краде - имало 20 начина да се намалят показанията на уредите за измерване.И на никой не му пука , че краде от съседите си.Не знам какви са тези хора , които искат да се закрие Топлофикация те не си представят алтернативите - режим на тока,замърсяване още повече на въздуха и т.н. Вече видях на няколко места в столицата да разтоварват въглища и това ме върна в детството ми на мъгливата зиме София...
17
0
 
0
 
! Отговори
Maya преди 15 години
Нещо тука не разбирам. Например 5 в списъка дължи само 24 лева, а процентът на събираемост на входа е 0 %! Това не е ли някакъв абсурд? Очевидно, за да имат дължима сметка от 24 лева, хората са си плащали редовно парното. Някой може ли да обясни?