Твърдата управленска ръка на Бойко си личала в София

Хвалбата е лично от израелския президент Шимон Перес, който е домакин на кмета ни в Ерусалим
16 сеп 2008 08:16,
104
Твърдата управленска ръка на Бойко си личала в София
Твърда ръка управлява София. Снимка: БГНЕС

Кметът на София Бойко Борисов се срещна с президента на Израел Шимон Перес, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

По време на срещата в сградата на президентството в Йерусалим Перес заяви, че е много впечатлен от София, и определи българската столица като развит и едновременно красив град.

„Управлявате града добре, личи си твърдата ръка. Най-хубавото е, че има баланс между развитието и околната среда”, допълни Шимон Перес.

От своя страна Бойко Борисов подчерта важната роля на израелски инвеститори за реализирането на множество проекти в София и България и че той като кмет на столицата ще продължи да съдейства в рамките на своите правомощия.

По време на разговорите кметът на София и президентът на Израел отчетоха, че предишната им среща е донесла успех и на двамата по време на избори. В края на срещата Шимон Перес пожела успех на Борисов в по-нататъшната му работа и получи плакет – копие на златен поднос от Тракийското съкровище.

В рамките на посещението си в Израел Бойко Борисов се срещна и с кмета на Йерусалим Юри Луполиански, който прие поканата да посети София следващия месец.

Бойко Борисов е на посещение в Йерусалим за участие в 26-ата годишна среща на кметовете по покана на кмета на израелския град. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Иваийло Великов преди 15 години
Не просто има хора които не искат да разберат какво е написано защото са като коне с капаци .... удриии с камшика то *** щете слуша!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
при посещението си в Израел,по покана на министьр......,Бойко Борисов на свой ред го покани в София.ЕТО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПИШЕ. ПО-ЛЕСНО Е НАЛИ?
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОЛКО ЛОШО ПИШАТ СТАТИИТЕ? ТРУДНО СЕ РАЗБИРА КАКВО Е НАПИСАНО ? ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕШ 3 ПЬТИ ЗА ДА СХВАНЕШ,КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ" ПИСАТЕЛЯ"....ХА,ХА
60
0
 
0
 
! Отговори
Иваийло Великов преди 15 години
а статистиката показва че Бойко като шеф на МВР има повече разкрития на фабрики за наркотици и печатане на пари от колкото последните предходният и настоящият за 8-10 години МОЛЯ ВИ СЕ ВЗЕМЕТЕ СЕ ОСЪЗНАЙТЕ НАЙ-ПОСЛЕ!
59
0
 
0
 
! Отговори
Иваийло Великов преди 15 години
как искате да ви оправи столицата при положение че има хора като вас дето се сте недоволни ви какво искате да ви оправи мизерния град за 4-ри години е няма как да стане ви сте го съсипвали 18години все пак
58
0
 
0
 
! Отговори
Иваийло Великов преди 15 години
аз не мога да разбера как може да пишете такива работи при положение че държавата ни е пред разруха с това правителство и всички предни отиваме само към едно и също място дъното ! Няма ли да е по добре да дадем власт на някои които иска да направи нещо за народа а не да си пълни джобовете за 18г. не разбрахте ли че с децата на комунизма ще продължаваме да се чудим как може другите да не се оправя тази (скапана) държава ! не вили омръзна?
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съвсем скоро ще си проличи и твърдия червен полов член, заорал дълбоко в аналното отверстие на Бойко и на всички останали в окаяната му и крадлива шайка ГЕРБ - до един *** и шимпанзета!
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти го изкара егати престъпника Бойко Борисов. Ако е истина това а тя е такова ако сравнявам инфото в уйкипедия то незнам как е допуснат Бойко Борисв да управлява МВР!!! При такова инфо тоя човек изобщо не е трябвало да бъде допускан до структурите на МВР а е трябвал да бъде разследван от тях а НДСВ го направиха гл.секретар на МВР и той бе с по силни позиции дори от Министъра на МВР Петкнов!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колко сте жалки и смешни в опитите си да отречете нещо, което сами виждате, че се случва. А то е, че от догодина вече няма да крадете и знаете, че на власт идва точно този, който сега така злобно и безпомощно плюете. А при внимателно вглеждане в коментарите се вижда, че са писани от не-повече от 3-4 човека. Дано само ви плащат добре, за да повтаряте до безкрай едни и същи лъжи, та барем хванат "дикиш"...Нещастници...
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
http://corruption.blog.bg/viewpost.php?id=102761
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя *** софийския кмет да се вземе в ръце и да оправи столицата, че по-зле София не е била никога! Бойко Борисов е некадърник и шимпанзе!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко е най-некадърното нещо, което се е случвало в България откакто съществува цивилизацията! ГЕРБ на Бойко - това е зараза и чума за България! Хора, огледайте се около себе си, погледнете живота си... пазете се от лъжливия месия, той ще ви донесе само злини и нещастия!
51
0
 
0
 
! Отговори
sir Urien преди 15 години
до Дебора - В Стария завет (тази *** еврейска хроника и пропаганда) Йехова е бог само на евреите, и те са буквално "Богоизбрания народ", но в Новия завет Исус казва, че всеки, който приеме техния бог ще ходи в рая, не само евреите... и т.н. религиозни глупости... смисълът е как може да сравняваш бойко с какъвто и да е бог, ако вашата библия казва, че бог е един за всички, то кметът на София е кмет само на софиянци! От това автоматично следва че лоялността му трябва да е изцяло към града му и България... но уви, един евреин никога не може да е изцяло лоялен към нееврейска страна.А това че ББ ще управлява толкова кадърно, колкото управляват и сегашните БСП и ДПС, и както управляваха Костов и Симо В, почва да се изяснява на все повече хора. Може би илюзията, че той е нещо по-различно от тях ще се разбие, когато още някой герберски кмет си смени цвета.
50
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Нашият бог е Тангра и не е раждан от еврейка, нито е измислен от евреи.
49
0
 
0
 
! Отговори
Amet Dogan преди 15 години
Poznavam B.Borisov oste ot komunizma : za nisto ne stava,pilen ***.
48
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Ako kmeta ima evreiska jilka po maichina linia, tova oznachava, che e Evrein, no za sajalenie nito imeto Boiko...nito familiata borisov pokazvat tova, no ne izkluchva vazmojnostta da hosi balgarsko ime po bashtina linia. Pri evreite, maikata e tazi koiato opredelia,proizhoda i religioznata prinadlejnost- i s palno pravo. MAIKATA E EDNA i vinagi se znae koia e tq.Zashto Isus e evrein?? - zashtoto maika mu Maria( Meriqm)e evreika.Ako ot evreite izlezna nashia Bog, zashto da ne izlezne i nashia Kmet..???
47
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
За уменията на бате Бойко може да се информирате от днешния брой на в-к 19'. Не намирам особена разлика между него и тандема Софиянски-Антоан Николов. Господ да ни е на помощ, ако стане и министър-председател!! А иначе разбира от всичко - политика, спорт, медицина, мода.... Истински универсалист! Да ни е жив и здрав!!
46
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
ВСИЧКО СИ ОТИВА НА МЯСТО!КОЙ СТОИ ЗАД ПРОБУТВАНЕТО НА ПОВЪРНЯТА,РОЖБА НА МЕДИЕН ОНАНИЗЪМ И МАСТУРБАЦИЯ-ЦИОНИСТКО-МАСОНСКИТЕ КУКЛОВОДИ!ПЕРЕСТОТО ЮДЕЙЧЕ БИЛ ВПЕЧАТЛЕН ОТ НАПРЕДЪКА НА СОФИЯ-ПОВЕЧЕ *** ,ПО БЕДНИ СОФИАНЦИ ПОВЕЧЕ ТЕРЕНИ ЗА ЧИФУТСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ!В ОЧАКВАНЕ СМЕ ДА ПОМЕСТИТЕ ПОРТРЕТА НА ИЗМИСЛЕНИЯ ГЕНЕРАЛ И КМЕТ С КОФПОМПА В РЪКА И ЮДЕЙСКА ШАПЧИЦА НА ПРАЗНАТА КРАТУНА!
45
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Сега разбирам, защо са странните връзки които наблюдавам....
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези ,които са забравили кой е Бойко Борисов ето малко инфо от Уйкипедия ,за да разберете Столичани как трябваше да дойте селянчето от село Банкя (сега вече град) ,за да оправи на тъпите гражданчета столицата. ето и инфото за някой много интересни факти: През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. През 1991 г. основава частната охранителна фирма Ипон-1 ООД, която осигурява охраната и на личности като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. Ипон-1 членува в Световната организация на охранителите IAPPA, а Бойко Борисов е персонален член на организацията. В периода 1990-2000 г. е съдружник с емблематични лица от подземния свят, като Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата и други, които според данни на специалните служби контролират наркотрафика, проституцията и редица контрабандни канали. С Младен Михалев-Маджо в продължение на няколко години ползват общ офис в района на НДК в София.През 2001 г. е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в чин полковник от МВР. В началото на 2002 г. му е присъдено звание генерал-майор с Указ на президента Георги Първанов, а през 2004 г. е удостоен със звание генерал-лейтенант.Първо комунист и второ мутра и как такъв човек е влязъл в МВР!! И в правителството .И как е станал главен секретар ,че и по главен от министъра!! Че и генерал го направиха!! А вие слепоци пак си го харесвайте само не забравяйте ,че на някой от вас бащите са били рекетирани от Комуниста-мутра Бойко Борисов!