А ние как ще се приберем вкъщи?

Адско задръстване в центъра на София изнерви столичани
18 сеп 2008 19:30, Екип на Dnes.bg
181
А ние как ще се приберем вкъщи?
Адско задръстване в центъра на София изнерви столичани. Снимка:Dnes.bg

Адско задръстване в центъра на София изнерви столичани, които искаха да се приберат вкъщи след 18 часа, видя репортер на Dnes.bg.

Бул. „Сребърна“, бул. „Черни връх“, бул. „Арсеналски“, бул. „Витоша“ и ул. „Богатица“ са изцяло задръстени.

Въпреки че в столицата всекидневно има проблеми с трафика, подобно огромно струпване на коли скоро не се беше случвало.

Според репортера на Dnes.bg целият трафик от ул. „Богатица“ се изнася по ул. „Люботрън“ в посока бул. „Черни връх“.

Улица „Богатица“ беше затворена в посока американското посолство.

Междувременно стана ясно, че към 19 часа трамвай номер 9 е блъснал автомобил, който е карал по релсите.

Инцидентът е станал до кръстовището на бул. „Черни връх“ и бул. „Джеймс Баучер“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Просто поредния Селя преди 15 години
Абе А4о - ти изобщо четеш ли какво пишеш бе човече. Пак казвам - аз не съм от София, но живея и работя тук. Паркирам си колата в центъра и за това си плащам такса на час. И ако ти си от София (в което се съмнявам) защото ти може да се родил тук но мама и тате са дошли от някъде преди 20-30 години. Но дори и това да не е така при теб, то при 90% от тези, които се казват, че са от тук, положението е такова. И ДА, ние паркираме, някой не си плаща данъци и парно, но всеки петък ВИЕ от СофиЯта задръствате Цариградско, за да отидете на село при баба и в неделя се виждат автомобилите ви с СА регистрация - на задната *** кошничка с яйца, китки от градината на баба, в багажника мелодично потракват бурканите, а колата блести от чистото, измита с маркуча и безплатната вода от помпата на дядо. Какво ще кажеш да въведем отново гражданството и да не ни пускате в София, но от друга страна ние от "селата" да въведем мито или дори забрана за внос на зърно, месо и други хранителни продукти в София??? Тогава мисля, че много бързо ще се реши проблема с населението и задръстванията в София. 80% ще измрете от глад. Много правилно има мнения в тази тема - щом ви интересува кой от къде, значи най-малкия ни проблем е трафика в Столицата. Но също така трябва да се помни, София е столица едва от 100 години. За това кратко време (на фона на нашата дълга история) много бързо ви порасна самочувствието)
99
0
 
1
 
! Отговори
нел преди 15 години
Първо- всички *** не могат да сдържат емоциите си.По това се различават от истинските софиянци. Второ-за кореняци говорим поне трето поколение, родени тук! За нас виковете Ви, мекането и бекането е ужас, защото е като маймунски рев- знаем, че след него следва истинската простотия.Най-страшна е свободията на ***.Те-анонимни- могат да правят всичко.Ако ги видиш по родните им места ще падниш.Най- добре е да има жителство и някакъв етичен кодекс /харта/ на софиянци.
98
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе пич, да не би при вас на село фасадите да са перфектни? Да не би да нямате рушащи се сгради? Да не би да имате читави пътища? Нищо и никой не остана вече по селата, всичко е в големите градове и в чужбина. Като сте такива майстори и разбирате от всичко защо не си оправите родните места, за да заживеете комфортно в тях, а вместо това ходите по други градове и чужди държави??? защото не можете и ви мързи. Искате всичко наготово.
97
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ми когато са изграждали тези улици и булеварди никой не си е и представял, че населението на града ще е почти 2 милиона. Просто градът не е предвиден нито за толкова много хора, нито за толкова много автомобили. Това е целия проблем!
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ами като не ти харесва в София върви да живееш някаде другаде. Някой да те спира? Защо не отидеш да живееш в някой село например. Всичко ще ти е близко, няма да ти пречи мръсотията, ще се предвижваш много бързо.
95
0
 
1
 
! Отговори
A4o преди 15 години
... и да ревете - оставате си жалки комплексирани провинциалисти, идващи на тумби в града ни, цапащи, хвърлящи *** си тук, паркиращи колите си в центъра ни, неплащащи ни данък, ни парно, а после заминаващи си на село и повтаряйки как ако не бяхте вие ние нямаше да имаме работа и щяхме да умрем от глад. Да, София е грозен и мръсен град. Но той е такъв заради обитателите си. Заради част от тях. Замислете се - дали тази част сте вие? Аз мисля че да.
94
0
 
1
 
! Отговори
jojo преди 15 години
Selianina razlaia ku4etata...hahaha. Ama toi nikak ne e tap. Spazva pogovorkata "Po-dobre prav na selo, otkolkoto posleden v grada"4e Balgaria stana dupka to e iasno i mai nqma da se opraviat ne6tata, dokato ima hora sas mislene kato na pove4eto v tozi forum...
93
0
 
1
 
! Отговори
Селянин преди 15 години
Ами нали ако се направи това първо вие кореняците дето сте в центъра ще изревете.Погледнете си само фасадите на сградите.Този кмет няма ли най сетне да ви тръсне и някоя глоба за тези фасади а ако и от това не разбирате да ви продаде апартаментите да ви даде парите и по еди шут в зад..ника
92
0
 
1
 
! Отговори
Traffic Control преди 15 години
Ще се приберете навреме в къщи, когато се научите да ползвате градски транспорт и да ходите пеша не само от хола до ***. В тия задръствания във всяка кола има средно по 1.2 човека. Ако приемем, че в Младост живечт 160 000 човека, от които 65 % (104 000 човека) ходят на работа с кола излиза, че сутрин и вевчер трасетата за Младост трябва да поемат около 86 000 автомобила в рамките на два часа, което е невъзможно. Затова като искате да си возите дебелите *** с коли ще стоите по 4 часа на ден в задръстванията и ще траете, защото вие сами си ги правите.
91
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тръгвайте си, всички тези които живеете като *** в София - или почнете да плащате данъци, и да допринасяте за това София да става по-чиста и подредена, или се махайте, града и без това се задъхва. Дано въведат софийско гражданство, и да вдигнат данъците и таксите - така всички които живеят като *** по 8 човека в квартира ще се махнат. Също така и огромен данък за колите - притежаваш автомобил в столицата на България - не по-стар от 10 години, технически изправен, голям данък. Като в Дания, просто си плащаш за привилегията да живееш в центъра или близо до него. Ако не ти харесва, или не ти стигат парите - отиди във Ихтиман или в Долни Богоров да живееш.
90
0
 
1
 
! Отговори
Boncho преди 15 години
Всички, които си мислят, че София е България, много грешат. нито пък, че София е половин България. България не се управлява от софиянци, много политици, министри, тв водещи, известни лица и всичко що дават, предават, излъчват от София е някъде от провинцията... Е има и кореняци софиянци - известни личности, които са простаци до немай къде, например Иван от Сблъсък...
89
0
 
1
 
! Отговори
kristina преди 15 години
Ей, ,писна ми когато стане проблем в София и всички да скачате като ужилени.Ми, и аз не съм от София,живея там,и аз попадам в адските задръствания,знам,че всичко вече се обърна на софиянци и останалите,писна ми да се делим по местораждане.Не бъдете такива ***,от една държава сме.МЕСТОРАЖДАНЕТО ЛИ ДАВА ПО-ГОЛЕМИ ПРАВА ИЛИ ПО-МАЛКИ?Престанете като стане дума за София или провинцията и да скачате едни срещу други.Имам чувството,че в този форум пишат само 15 годишни ***!Рядко пиша по такива форуми,но този път ми писна.Много правилно ви го каза BONCHO - НЕ САМО В СОФИЯ ИМА ПРОБЛЕМИ И ЗАДРЪСТВАНИЯ!ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА МАЛОВАЖНИ НЕЩА, ИМА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ВАЖНИ!!!
88
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Няма защо да коментирам. То селянията си личи от всяка твоя дума 63. А, в софия живее половината българия. Лошото е, че новопришълците са простаци като теб 63.
87
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
vse pak v sofia jivee 1/4 ot naselenieto na darjavata, taka che do goliama stepen sofia e balgaria.i grozdeto e kiselo ;)
86
0
 
1
 
! Отговори
ЗЛАТАН преди 15 години
ДА ТАКА БЕШЕ НА КРЪСТОВИЩЕТО ПРЕД КОШАРИТЕ ДВАМА ПОЛИЦАЙ СТОЯХА И ГЛЕДАХА БЕЗ ДА СЕ НАМЕСЯТ И ДА ПОМОГНАТ НА ШОФЬОРИТЕ СИ ГУРНО ЧАКАХА ДА СТАНЕ КАТАСТРОФА ЗА ДА НАПИШИШАТ АКТ И ДА ВЗЕМАТ КОМИСИОННИТЕ СИ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ПРЕВАНТИВНО ГОСПОДА ПОЛИЦАИ И ДА СЕ ПОМАГА НА ХОРАТА В ТРУДНИТЕ СИТУАЦИИ А НЕ ДА ЧАКАШ ДА ГИ ГЛОБИШ
85
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
и аз съм за колелата, но я ми обясни как от младост 4 да стигна да центъра без да ме размаже някой и след това да издрапам по нанагорнището.дай идия за маршрут до НДК.колелата са само за хората които живеят и работят в центъра, не са тези които живият в крайните квартали за съжаление
84
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всички останали хора в България=българи
83
0
 
1
 
! Отговори
Богат преди 15 години
Алооооооооуууууууу Софиянците що сте толкова злобни бе нещастници.Искате да няма по добри от вас ама то има.И жените ви са готови да легнат с мен не защото съм мъжага или супермен а за повишение на заплатата или по висок пост.Бъдете спокойни не спя с такива жени.Там дето си вадя хляба не си вадя инструмента.Вие почти всички страдате от мания за величие и си мислите че превъзхождате другите българи с нещо ама сте пияници и Л..а.й..нари.
82
0
 
1
 
! Отговори
Boncho преди 15 години
Тази коментарна дискусия се превърна във война на тема: селяни срещу софиянци, софиянци срещу другите или провинция срещу София. Много гнусно - все пак всички живеем в една държава, която за едни е майка, за други мащеха. И все пак всички се наричаме БЪЛГАРИ, независимо дали сме селяни, простаци, ***, софиянци и останалите.... Другото, което ме притеснява е, че котато нещо стане в София - всички реват като малки деца.... Ми то задръствания има в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, но тези неща не ги дават по новините.... Изобщо пуснеш ли си новини хората виждат и чуват само за дупките в София, за спуканите водопроводи някъде си из София, за някой си убит или гръмнат из София... Те такива неща си има и в другите градове, но не ни занимават с тях, чудно защо ли... Има цели села в тази държава, където са от години на воден режим и какво? Споменава ли се? Просто ми омръзна да ме занимават със София....с ***, с Бат` разБойко, с трафика и такива работи....
81
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 15 години
Напълно те подкрепям ! Аз например имам кола но с нея ходя само на пазар и по др. работи. През делничните дни когато съм на работа се придвижвам с колелото . Ако искаите вярваите но това е най-бързия начин за предвижване из задрастването. Така че КУПУТЕ СИ КОЛЕЛА!!!