Напети млади леви с акция - Внимание! Бойко Б.

Досущ като ДКМС - ДКСМП рисува пътни знаци до дупките в столицата
8 окт 2008 17:44,
148
Напети млади леви с акция - Внимание! Бойко Б.
Рисуват ли, рисуват. Снимка: БГНЕС

Млади, напети и надъхани социалисти откриха кампания "Да спасим герберите в София".

Стартът й беше даден с доставяне на светлоотразителна маркировка около дупка, намираща се на кръстовището между бул. "Цар Освободител" и ул. "Княз Александър Батенберг".

С инициативата си от ДКСМП (не е ДКМС - бел. ред.) - Дискусионен клуб за социална и местна политика, се надяват да предпазят софиянци от уличните дупки, без да подлагат на риск цветята.

"Акцията е наложена от факта, че за разлика от пътищата в страната, дори в центъра на София водачите могат да разбият колите си", казват организаторите.

Левите младежи обвиниха кмета Бойко Борисов, че освен неремонтирани, ямите, в които понякога пропадат цели коли, не са и обозначени.

Днес обаче ги обозначиха - Внимание! Бойко Б.

"Това ще напомня на кмета за неговите задължения и обещания, с които спечели изборите и се надяваме да намали пострадалите автомобили", заяви председателят на клуба Николай Белалов.

ДКСМП обеща, че ще се опита да обозначи поне 3-4% от най-опасните над 10 000 дупки в столицата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
0
 
! Отговори
XY преди 15 години
Ако обърнете внимание, ще видите, че дупката от снимката всъщност е на паркинг, това означава че няма нужда да се маркира.Такава им е цялата работна организация на тройната коалиция - кражба на народа и плиткоумна манипулация на обществото, на която се връзват само ограничени хорица.
106
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 15 години
По какво се различават младите от ГЕРБ с младите от статията?Ето какво написа днес агенция ФокусСтрупаха пред Министерски съвет заповедите за уволнение на правителството09 октомври 2008 | 08:36 | Агенция "Фокус"София. Младежката структура на ГЕРБ построи урна пред сградата на Министерския съвет, предаде репортер на Агенция Фокус. В урната са сложени всички 1 053 000 заповеди за уволнение на правителството, събрани по време на кампанията Аз съм европеец. Урната и заповедите ще останат пред Министерски съвет до провеждането на изборите.Людмила СПАСОВА
105
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 15 години
Никога не бих гласувал за партия, която се води от кмет, който не може да се справи даже и с дупките по улиците. Така, че ГЕРБ отпишете ме от списъка на потенциалните си избиратели. Глас се дава за свършена работа, но вие имахте неблагоразумието още преди да влезете в парламента да покажете, че нищо не можете да свършите, примерно да се оправите с тези дупки по улиците, ах, колко е трудно или елементарно да организирате движението в София, за да поизчезнат задръстванията, които почти на 90% са резултат на кметска некадърност, ако не е по-лошото от съзнателни действия на кметската управа, които да предизвикват задръстванията. Е, как да гласувам за вас, като не можете една проста работа да свършите?
104
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 15 години
Вярно е, че Мафиянски остави София разрушена, но какво направи Бойко Борисов досега? Ам-и-и-и-и-и нищо, София продължи да се разрушава. Не мже вечно да се оправдава с предишния кмет, а и той е много виновен, че остави човека на предишния кмет - Велизар стоилов за зам-кмет, а всички видяхме, че той не става за тази работа и въпреки това Бойко Борисов продължава да работи с същия зам.-кмет по транспорта бълваш през ден коя от коя по-глупави идеи, а реалния резултат са дупките и задръстванията.
103
0
 
0
 
! Отговори
eks koms. sekretar преди 15 години
Мили хора, внимавайте, комунистическата система изобщо не е изкоренена и постоянно дава метастази! Затова Ви моля - на следващите избори гласувайте, иначе става лошо-пак червени и турци ще ни правят луди, а животът минава. Няма време, всяка секунда е скъпа, а комунистчетата срам нямат! Учуди ме много неприятно известният Андрей Слабаков, който е изявен интелектуалец и винаги има мнение за всичко-заяви по една телевизия, че никога не е гласувал! Нямало за кого! Ами да си избере някой, различен от тройната коалиция, който и да е, но няма моралното право да не гласува - от такива като него се ражда политическата апатия, за което бъдещето ще ни съди, най-вече за пропилените 20 години от историята на България, станало с мълчаливото съгласие на негласуващите интелектуалци и още не знам какви.
102
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 15 години
А трябваше вместо тези младежи, всички софиянци да отбележат поне по една такава дупка, че тези дупки станаха повече от жителите на София. Докога ще живеем сред дупките, а кмете Бойко Борисов? Не искам сместо да си гледам пътя, за да блъсна някой примерно, аз да гледам как да заобиколя безбройните дупки, които кмета Бойко Борисов и вечния заместник-кмет по транспорта Велизар Стоилов не забелязват. Кой ви е виновен, я кажете сега, за тези дупки навсякъде?
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На тия прости младежи най-добре да им дадът по една бака с асфалт и да асфалтират дупките вместо да рисуват.
100
0
 
0
 
! Отговори
Pavel преди 15 години
Абе ами защо неговото име слагат по дупките? Да не ги е правил той? Аз мислех че са му наследство от Софиянски и т.н. и т.н. (айде може няколко стотин да са се пръкнали докато е бил на власт). Не ми се вярва бат Бойко, мъж сериозен да ходи след работа с кангото из София и да дупчи дупки.На тея младежи айде онея няма да могат да асфалтират, ама да им дадат малко фракция и да пълнят дупките, така и така същата енергия хабят. И после другата седмица минават, събират разпиляната фракция и я връщат отново в дупките. И без това няма какво да правят завалиите ...
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вместо да боядисвате ,за което естествено ви е платено по добре седните и научете правописа и реките и планините в България, че ако знаете колко сте неграмотни с историята и георгафията на родината си, а се готвите за бъдещи депутати от БСП. Не, че ще стане, защото от комунисти сме на това дереже.
98
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
83...Ама ако не се лъжа не е вашето време и искаш ли да ти кажа нещо, никога няма да се върне, същите вие, които с 40 години комунизъм разбихте тази държава. Правехме си завод след завод, всеки работеше на 10% от това което трябва да работи, всеки гледаше какво да си вземе от общото за вкъщи и т.н. Може да се броя от тея млади за които говориш да на 22 съм, но мога да ти кажа едно нещо което знам със сигурност - вашето време няма да се върне повече и ако трябва да съм още по красноречив, сега е ваш ред да почвате да емигрирате, защото до 10-15 години същите тези млади като мен ще са на власт, а повярвай ми сред нас вие дъртите комунисти нямате кой знае колко хубава изградена визия. Нямате право да се оплачете защото нали все пак ние сме продукт от това, което вие сте правили и правите. Само не разбрах след няколко години кой ще гласува за любимата ви БСП, защото хората на моята възраст няма да са!!! Ай лек ден и продължавай да си представяш какво сме щели да правим по твое време :)
97
0
 
0
 
! Отговори
de4o преди 15 години
серГЕЙ , ти направо предаде цялото доверие на народа в младите. Надявахме се да смениш политиката на дъртите комунисти, но те маи промених атеб и сега всички виждат в тебе един провалил се премиер който на цената на тройната коалиция закопа държавата в срам и корупция. Тва сте вие господа управници , гадни корумпирани лайняри
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едните луди стоят пред президентството и надуват хитлеристка музика, другите луди ходят на фитнес и като се напомпят излизат пред медиите и плюят, третите луди тръгнали да боядисват... ТОВА Е ПЪЛЕН ЦИРК!!! Докога в България ще има такава болна управленческа стратегия и още по- болна опозиция? И искам някой от много знаещите тук да ми отговори! И да ви кажа предварително- не симпатизирам на никоя партия! Това, че не ми харесва единия, не значи че съм "за" другия!
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък ся ше резна едно шаблонче "Внимание - Тройна коалиция", ама не знам къде да го ударя. Щото трябва да го шибна като печат върху цялата държава...
94
0
 
0
 
! Отговори
НЕЗНАЕЩ преди 15 години
Моля солциалистите да ми обяснят защо са такива и още повече защо млади хора има които са социалисти в БГ. Наистина не разбирам. Моля за сериозни отговори.
93
0
 
0
 
! Отговори
iakie преди 15 години
Абе, няма ли нормална ОПОЗИЦИЯ в тая държава,а сега пак на комунярите трябва да разчитаме да ни избавят от Бат Бой...то дали те или той все тая! Жалко!
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КМЕТЪТ ДА ВЗЕМЕ ДА ИМ ДРУСНЕ ЕДНИ СОЛЕНИ ГЛОБИ НА ТИЯ ДЕ.БИЛЧЕТА, ЧЕ СА ОСВИНИЛИ СОФИЯ С БОЯ
91
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 15 години
Хубаво е, че червените нещастници се мъчат да се опълчат на Борисов, за да мобилизират десните избиратели, които не го харесват, защото нищо не плаши повече нормалния човек от мисълта комунистическия *** да има още един мандат.Дори бивш костовист като мене ще гласува за ББ само и само да не са червените ***.Бодигардът може да не е Айнщайн, обаче има достатъчно мозък в главата да се сети, че именно комунистите убиха дядо, на когото е кръстен.Мамичката ви *** комунистическа.След една година по това време ще кълнете ББ както и Костов не сте кълнали.Ще ви шибне един образователен ценз заедно със задължително гласуване и ще го издухате веднъж завинаги.
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Младите левичарчета от ДКМС не можаха да проумеят с тъпите си мозъчета, че с подобни акции настройват нормалните хора срещу любимата си БСП.
89
0
 
0
 
! Отговори
Иван Николов преди 15 години
Точно затова сме на това дередже от такива варли комунисти като вас.
88
0
 
0
 
! Отговори
misacho преди 15 години
ей 86,каканарин,недей да квичиш простотии.*** смръдлива.Разбихте България!!!На бесилото