Топлофикация в готовност. Дойде ли студ, пускат парното

Дружеството зове абонатите да погасят старите си сметки "коректно и в срок"
31 окт 2008 15:31,
33
Топлофикация в готовност. Дойде ли студ, пускат парното
Снимка: Булфото

"Топлофикация-София" има готовност да започне включването на отоплението в столицата при наличието на метеорологичните условия, посочени в нормативните документи - три последователни дни със средноденонощна температура, по-ниска от 12 градуса и трайна прогноза за застудяване.

В съобщение на дружеството се посочва, че за да бъде осигурено постоянно, надеждно и качествено топлоподаване през настъпващия сезон, дружеството трябва да заплаща коректно и в срок доставките на природен газ от "Булгаргаз" ЕАД.

"Това задължава и нашите клиенти коректно, в срок да заплащат месечните си сметки за доставената им топлинна енергия", посочват чиновниците.

Топлофикационното дружество съветва още абонатите си да вземат мерки и максимално да ограничат достъпа до абонатната станция в сградата.

"Така ще се упражнява строг контрол върху всички манипулации, които се извършват там, ще се предотврати до голяма степен възможността за кражби на топлинна енергия от недобросъвестни съседи", твърдят от дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SAS KAKVO DA BADAT PLASHTANI TEZI SMETKI ???TEZI SMETKI NE OTGOVARQT NA SMETKITE KOITO TRQBVA DA BADAT PLASHTANI SPORED STANDARTA NA STRANATA ???EDIN APARTAMENT, NE TRQBVA DA PLASHTA POVECHE OT 50 LV NA MESEZ. AZ PROZOVOVAM GRAGDANITE DORI I DA SA PLATEGOSPOSOBNI, DA NE PLASHTAT. NIKOI DA NE PLASHTA. TOVA E IZNUDVANE. MOLQ VSICHKI DA BADAT TOLERANTNI KAM SASEDA KOITO NQMA, I VSICHKI NA STACHKA BEZMALVNA...NEPLASHTANE.
11
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
и в срок върнете откраднатите пари, тогава и аз коректно и в срок ще си плащам сметките към вас. към момента всички потребители на парно в Сф са предплатили поне за още няколко сезона - парите си ги търсете от Вальо и компания. а за тоя отдолу, който смята парното за най-удобно и изгодно - е може и да ти е изгодно, пич, то в лудницата май го плаща държавата.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТОПЛОФАКАЦИЯ ДА СЕ ГОТВИ ЗА ФАЛИТ И ПРОВАТИЗАЦИЯ ОТ КОВАЧКИ.
9
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
A VALIO TOPLOTO POMOLIHTE LI GO DA VARNE PARITE.
8
0
 
0
 
! Отговори
taratajka преди 15 години
това е най-евтиното и най-комфортното отопление.Когато искам ,правя икономии -това се отразява в сметките ми .Не разбирам защо е този вой.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да им се надам на парното ли? Да не съм балама... Купих си камина и бойлер със серпентина... Хем ми е топло на *** когато си поискам, топла вода си имам ами ми и излиза по евтино отколкото тея да ми надписват сметките тройно...
6
0
 
0
 
! Отговори
Бальо Топлото преди 15 години
И без готовност ще го пуснат като стане дискотеката!
5
0
 
0
 
! Отговори
Бальо Топлото преди 15 години
И без готовност ще го пуснат кат стане дискотеката.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какви бяха тези сложни сметки така и не разбрах? Абонатите искат да могат да контролират разходите си. Да кажем че взимам 400лв и предвиждам да отделя 200лв за парно този месец. Никой не ми казва как да си настроя така парното че да платя под 200лв. Явно най-сигурния начин е да го спра.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе, тия не са ли малко нагли? Те бабите едвам преживяват с мизерните си пенсии, ония ще ги карат да плащат някакви нереални сметки! И аз нямам нищо против да си плащам, обаче ако сметката ми е реална! А, не в пъти по висока, за да могат Вальо и сие да си купуват джакузита и незнам още какво!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докато е топло ще имат пълна готовност, а после студът ще ги изненада.
1
0
 
0
 
! Отговори
uraaa преди 15 години
dobre 4e si mahnahme zelia vhod...radiatorite,ne 6tem nito jilo,nito meda im