Пак гърмя в Челопечене

Към 21,20 часа на 9 февруари е получен сигнал от гражданин за чути поредица от взривове
10 фев 2009 12:44,
9
Пак гърмя в Челопечене
Снимка: Булфото

Късно снощи отново са чути взривове в района на взривеното на 3 юли 2008 г. военно поделение край Челопечене, съобщиха от Гражданската защита.

Към 21,20 часа на 9 февруари е получен сигнал от гражданин за чути поредица от взривове от района на село Челопечене край София.

На мястото на инцидента са изпратени спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториалната дирекция на МИС – София, полицейски екипи от 5-о РПУ и Военна полиция, които са направили проверка на района на поделението, охраната и караула.

По тяхна информация всичко е нормално. Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториалната дирекция на МИС – София, е извършила контролно замерване на въздуха и е установила, че няма наличие на вредни газове в района.

Dnes.bg припомня, че до този момент не е установен виновник или виновници за взривяването на поделението с боеприпаси край Челопечене на 3 юли 2008 г. Там периодично има контролирани от военните взривове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
nany преди 15 години
vajnoto e 4e te mnogo dobre znayat vinovnicite ,no umeyat da prikrivat nestata kakto vinagi,nisto ne e slu4ayno li4no az taka mislya ....biznes interesi....Dano im se vurne tupkano..
7
0
 
0
 
! Отговори
морето преди 15 години
и няма да има виновниглейте ква е логикатаза това отговорност трябва да поеме голям началникголемите началници са хора верни на управляващитет.е. от БСП - бивши комунисти - сега псевдодемократит.е. и те са такива - ако не бяха нямаше да са на ръководни постовенякой да е видял виновен комунистили такъв признал вината синяма и няма и да имате по устав са невиннидори които ги критикуват са по виновни от истински виновнитеето защо виновни за случая никога няма да има
6
0
 
0
 
! Отговори
nn преди 15 години
на 2 това е работа на някой *** военен
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tabelata karti (wow)
4
0
 
0
 
! Отговори
Iskra преди 15 години
Hahahahahahahaha, naistina ima pravopisna greshka v nadpisa na tabelata !!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3
0
 
0
 
! Отговори
mom4eto ot 4epinci преди 15 години
DA grumna mnogo silno
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
внимание, опасТност! :))))))))
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
piratki xvarliat cingetata