Тежкотоварен автомобил прегази майка с дете в София

Жената умира в линейката, детето е без опасност за живота
Обновена: 3 сеп 2011 21:54 | 3 сеп 2011 21:43,
260
Тежкотоварен автомобил прегази майка с дете в София
Снимка: архив Булфото

Тежкотоварен автомобил прегази майка с дете в квартал „Гео Милев” в София, съобщи  „Фокус”.

Жената, която е на 32 години, е починала на път за болницата. 3-годишното дете е настанено в шокова зала в „Пирогов”.То е без опасност за живота.

Инцидентът е станал на ул. „Гео Милев” в посока ж.к. „Слатина” към 20.10 часа, на място, където спират автобуси за други населени места и пътници пресичат улицата.

Тежкотоварният автомобил е връхлетял върху майката и детето. Жената е била прегазена и е починала в линейката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още по темата: катастрофаГео Милев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
1
 
3
 
! Отговори
садасдас преди 12 години
Жената седя покрита с чаршаф поне 3 часа.....не е починала в никаква линейка.....ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ КАК ТРУПА СЕДЕШЕ ПОКРИТ С ЧАРШАФ ДО КЪМ 10 ЧАСА ВЕЧЕРТА !!!!!!!!!!!!!!!!
221
0
 
1
 
! Отговори
Boiko, Ceco te mami преди 12 години
Do vsi4ki,GERBernite jandarmeristi neohraniavat ulici nosesti imenata na zaginali ot fashiskite hora:badete vnimatelni na slednite, Geo Mielv, Nikola Vapcarov, MItko Palauzov i drugi vse oste nepreimenovani ulici na borcite za osvobojdenie ot fashizma i kapitalizma-kakto Todor Jivkov,vojdyt i u4iteliat na Boiko Borisov kazvashe
220
0
 
24
 
! Отговори
До b.o.b. преди 12 години
"Подробностите" вече излазоха, скоро ще бъдат и на този сайт: Шофьорът бил невинен, той просто си завивал и - забележете - отнесъл майката и детето, които били на ръба на тротоара.Така, понеже 22 години живея до това кръстовище, нека да споделя, че е ФИЗИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО да пометеш някого от ръба на тротоара точно там. Има парапети, голям стълб и т.н.. Можеш да завлечеш човек, завивайки, или ако той е на средата на платното, или ако ти си ***, качил си се на тротоара и караш огромен МАН
219
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6. Винаги когато е възможно, спрете насред пешеходната пътека, за да попречите на колкото се може повече пешеходци. А ако някой от тях стъпи на зебрата пред вас, дайте газ и клаксонирайте, докато не го изгоните обратно на тротоара. Пешеходците са безправни участници в движението. 7. Паркирайте на тротоарите при всяка възможност, така че пешеходците да бъдат принудени да слязат на улицата. Там другите шофьори ще се погрижат за тях.
218
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Златни правила за движение в София: 1. Никога не спирайте заради пешеходец, освен ако не се хвърли под колата ви. 2. Първото зърнато място за паркиране ще бъде и последното. Заемете го светкавично. 3. Винаги се оглеждайте наляво и надясно, когато пресичате на червено. 4. Никога не използвайте мигачи, когато променяте посоката си на движение. Те само предупреждават останалите шофьори да дадат газ и да ви попречат на маневрата. 5. Контактът с очи с шофьор от другия пол отнема предимствот
217
5
 
11
 
! Отговори
b.o.b. преди 12 години
Както винаги подробности около инцидента не са дадени а хората почнаха да избиват семейства и да копаят гробове. Не знам подробности но може и майката да има вина. Аз лично съм виждал майки и не една или две, които първо избутват количката на улицата не на пешеходна за да спрат колите след което минават и те. Така че вината може да е у всеки, от статията не се разбира.
216
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
Доколкото разбрах, трагедията е станала на кръстовище.ЗДП, Допълнителни разпоредби, п.6, ал.54"... На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение."Знак дори не е нужен...
215
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
242 "Пешеходната пътека се виждаха някакви жалки остатъци от 10 годишна боя по асфалта."А знак няма ли? Че с каква скорост трябва да се движеш за да видиш маркировката на пешеходна пътека?! Само като пешеходец!
214
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако съм роднина ще му резна фенера на тираджията веднага.Като няма съдебна система и правосъдие да се оправяме както е било в средновековието- чене за зъб.
213
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Камионите из София карат като бесни.А къде са родните катаджии? Сигурно се крият зад някой храст и чакат балами за рекет. Гадна държава.Нищо не и е наред.*** младите като мравки и няма кой да сложи ред ,защото власт имащите са заети да крадат и да се боричкат за още власт.
212
0
 
23
 
! Отговори
Местен преди 12 години
Слатинска и Гео МИлев винаги са арена за избиване на комплекси на ***. На Слатинска редовно има злополуки, наскоро 2 ГоУфа се удариха челно и пометоха няколко коли (близо до светофар) Има няколко случая на камиони който пометоха паркирани коли (за това месните не паркират на улицата) , присъствал съм на злополуки на пешеходни пътеки, и мен лично няколко пъти щяха да ме отнесат. Гонките на тинове с няколкостотин левови гробници е практика, както и редовни остатъци от тях. АМАН ОТ БЕЗХАБЕРИЕ
211
7
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
Nie vse sa4yvstvame na jertvite no nai-ve4e te sazdavat predpostavki s povedenieto si!
210
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже,боже, и такива коментари се правят тук...И си мислим,че коментират умни хора...***,които и от трагедии се мъчат да си направят шоу...***...
209
36
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Porednata zaspala kifla koqto ne moje da bade maika posle tira vinoven!
208
3
 
14
 
! Отговори
Sapa преди 12 години
Дори и да не е имало някаква маркировка трябва да се кара с повишено внимание. Нещо което повечето не го правят, за съжеление.
207
0
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
234% на катастрофите в големите градове и в малките е съвсем различен.
206
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пешеходната пътека се виждаха някакви жалки остатъци от 10 годишна боя по асфалта.
205
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно дали е имало пешеходна пътека, светофар, ограничение на скоростта, видима маркировка на пътя? Или е имало ремонтирана градинка за 50 000лв. наоколо!
204
1
 
64
 
! Отговори
не преди 12 години
Не на тировете в града!
203
33
 
7
 
! Отговори
до бащата преди 12 години
обеси семейството на тираджията докато гледа, след това убии и него!