Временна организация на движението в София на 30 октомври

Ограниченията засягат района на “Универсиада” и НДК
Обновена: 29 окт 2011 21:20 | 29 окт 2011 21:17, Елка Василева
7
Временна организация на движението в София на 30 октомври
Снимка: Архив Булфото

На някои места в София има въведена временна организация на движението заради изборния ден на 30 октомври, съобщиха от Столичната община.

От 8.00 ч. се забраняват престоят и паркирането около зала "Универсиада". Забраната се отнася за две от платната на бул. "Шипченски проход" между бул. "М. Еминеску" и ул. "Ал. Жендов".

От 19.00 ч. на 30 октомври до приключването на транспортирането на изборните материали от столичните СИК в ОИК-София се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. "Шипченски проход" между бул. "М. Еминеску" и ул. "Ал. Жендов" с изключение на градския транспорт.

До завършването на транспортирането на изборните материали се закриват спирките на градския транспорт пред зала "Универсиада".

От 8.00 ч. до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането на превозни средства по бул. "Витоша" между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий" от страната на НДК, ул. "Проф. Фр. Нансен" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "България" от страната на НДК, бул. "Патриарх Евтимий" между бул. "Витоша" и ул. "Проф. Фр. Нансен", както и по ул. "Д-р Хр. Стамболийски" между бул. "Витоша" и паркинга пред вход "А3" на НДК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ндкУниверсиада
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Евгений преди 12 години
Временна организация на движение около зала "Армеец", парламента, стадиона, "Александър Невски", около стълба за улично осветление на 4-ти километър, около..., май около всичко. В България всеки ден има някаква "временна организация". Къде другаде движението е постоянно ограничено поради пристигането или заминаването на някой, футболен мач, партия бридж, протест на фермерите, отлитането на лястовиците и прочее? Хубав уикенд на всички и пожелание за повече мисъл на организиращите движението!!!