Зърнопроизводителите потеглят с трактори към София

Броят на машините, които могат да влязат, са ограничени до 170
5 дек 2011 07:27,
225
Зърнопроизводителите потеглят с трактори към София
Снимка: Булфото

Зърнопроизводителите и земеделските машини ще се насочат отново към София.

За вторник и сряда са предвидени митинг и шествие от площад "Александър Невски" до Министерския съвет.

Още по темата

Довечера протестиращите фермери ще се съберат на "Ботевградско шосе" в столицата.

Броят на машините, които могат да влязат в центъра на града, са ограничени от Столичната община до 170.

В съгласувателното писмо е записано, че те ще внесат гаранция – предложението е за 10 000 лв., че носят отговорност за всички щети, за чистотата в столицата, както и да има план за пожарна безопасност и здравни екипи за стачкуващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
1
 
0
 
! Отговори
тони преди 12 години
Ами като са тръгнали милите по пътищата на страната ПИТАМ: Къде са им ВИНЕТКИТЕ??????????? И ще се сети ли някой да ги глоби, тъй като не се виждат на нито едно стъкло на тракторите???????????
219
0
 
3
 
! Отговори
Мария преди 12 години
Всеки протест - трябва да протича със спазване на правилата, защото иначе сами пречим на себе си и на другите! Всички се надяваме да спазят изискванията на Общината.
218
0
 
3
 
! Отговори
Катерина преди 12 години
Силно се надявам да спазват предписанията на Общината, защото с вандалщина до никъде няма да стигнем!
217
0
 
3
 
! Отговори
Боряна преди 12 години
Определено трябва да носят гаранция за щетите! Това е Столицата на България! Не може ей така да влязат 170 машини, да изпотрошат и изцапат и да си тръгнат.
216
0
 
2
 
! Отговори
Анна преди 12 години
Дано не предприемат своеволия и да попречат на нас Софиянци да проведем нормално днешния ден!
215
0
 
0
 
! Отговори
Войната почва преди 12 години
Утре в София ще стане страшно. Говедарите ще излязат от Софийско на контрапротест срещу тракторите, преди секунди са се организирали в групи и сутринта към 8 ще са на жълтите павета, селската война пламва. Животновъдите пазят Миро Найденов, земеделците пък с трактори ще шумят на паветата.Първите информации за новата война излязоха вече - само в 7plus7. net
214
0
 
5
 
! Отговори
Виц преди 12 години
На пешо баща му си купил трактор. Съученикът му Гошо го попитал: "Баща ти защо си купи трактор, а не лека кола?". Пешо отговорил: "Защото хем го е купил с чужди пари, хем му плащат да протестира за още."
213
1
 
4
 
! Отговори
боб преди 12 години
Какви оставки искате бе,червените ви подлъгаха че ще се върнат на власт и пак ще си крадете дружно ама ядец.
212
2
 
6
 
! Отговори
и аз преди 12 години
Болно ми е от наивността на повечето във форума.Я ги вижте БЕДНИТЕ земеделци-латифундисти,които не знаят вече какво да правят с парите си:имат си по няколко палата,по няколко супер автомобила,някое островче,някое хотелче,скъпа селскостопанска техника,купена с фаршиво завишени цени по САПАРД.Какво ли ще покажат данъчните им декларации като частни лица?Ако имат желание-данъчните ще ги хванат,но се съмнявам.Съжалявам дребни и честни производители,а и тези от другите браншове,за които никой не го
211
3
 
3
 
! Отговори
Политическата сган преди 12 години
Политическата *** обаче мълчи за всичко, водещо до изчезването на българския народ. Те мълчат за:- Унищожението на българското здравеопазване; - Свръхвисоката смъртност; - ГМО продуктите; - Пръскането с отровни препарати и химикали от американски самолети; - Плановете за добив на Шистов газ, вследствие на което хиляди квадратни километри българска земя ще бъдат не само обезлюдени, но и превърнати в негодни за всякакъв вид живот; - Употребата на психотронна апаратура, въздействаща както върху съзнанието, така и върху организма на българина, причинявайки различни смъртоносни заболявания; - Поставяните умишлено отровни и канцерогенни примеси към хранителните продукти; Приказливата политическа *** продължава да бърбори и да ни залъгва. Кой с коя спал, кой какъв подкуп взел, кой с какъв рейтинг се ползвал, кой каква PR кампания провеждал и други подобни безсмислици. Политическата *** обаче мълчи за всичко, водещо до изчезването на българския народ. Те мълчат за: - Продаването и раздаването на българската земя и създаването на огромни пространства в България, недостъпни за българина; - Целенасоченото и планомерно ограбване на българина с всички възможни методи и средства; - Вилнеещите из селата, а вече и из градовете полудиви *** орди; - Принуждаването на младите и способни българи да напуснат своята Родина, за да могат поне да останат живи; - Умишленото разоряване на честни и работливи българи, съумели с непосилен труд някак да избегнат крайната мизерия през последните години; - Откровената кражба на българско народно имущество и подаряването му на небългари, враждебно настроени към нашия народ; - Насърчаването на основаната върху расова и етническа основа *** престъпност, насочена срещу българи; Политическата *** говори за тоалети и бижута, за маркови стоки и свръхлуксозни автомобили, за приеми и скъпи вечери. Но не ви казва защо вие нямате какво да ядете, че дрехите ви вече са се изпокъсали, а нямате възможност да си купите нови, че едва вървите в пътя от глад и изтощение.....
210
1
 
4
 
! Отговори
българин преди 12 години
Земльо що си ме родила в Земя пълна с красоти, но не знаеме да я зачитаме Аз бих искал още от кацането на летищната писта, посетителите на Българската земя да придобиват крила....Наведените глави, да се изправят.Отчаяните, да придобиват желание за живот!Болните да забравят за болестите си!Глупавите - да поумняват....Старите - да забравят годините си...Страна без пенсионери, без полицаи, без камери....Страна, без болници и гробища....без затвори, безРЕКЛАМА!!!Това аз желая на себе си, на Вас, на идващите след Вас и на всички, които се решат на това пътуване!
209
0
 
2
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
до ***.......в ***.....може да си пишем ако желаеш! НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЛЮЗИЯ НА СВЕТА Е: СМЪРТАНАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА НА СВЕТА Е: ЗНАНИЕТО
208
1
 
7
 
! Отговори
adolf преди 12 години
Разделяй и владей..БДЖ с/у данакоплатците,земеделците с/у данъкоплатците,пенсионерите с/у данъко платците.
207
1
 
2
 
! Отговори
До 207 преди 12 години
Браво! Хареса ми вица!
206
0
 
1
 
! Отговори
келеша преди 12 години
патилане,имаш ли мейл или скайп и желание за дърдорене по тия теми..??ако имаш желание,но не искаш публично да оставяш адрес или име, аз ще дам мейл адрес..
205
0
 
4
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
1) Подтискайки личността, държавата създава хора-роби, осигурявайки нейното съществуване като паразитира върху човека. Държавата осакатява човека, зомбирайки го, и действително създава армия от роби за своето съществуване.2) На такава държава личности не са и необходими, те дори са вредни и опасни. Те носят революционно начало и опасност от разрушения, тъй като разбират, че такава държава не само не осигурява усъвършенстване на личността, но даже противодейства на това.3) Поглеждайки към историята на развитие на човечеството, започваш да разбираш, че всички революции, а не еволюции, са били свързани с личности, опитващи се да преустроят структурата на държавата, мечтаейки да създадат условия за развитие на личността. 4) Вместо да създаде условия за развитие на личността, съществуващата система на държавни взаимоотношения тласка членовете си към осигуряване на богатства и власт на всяка цена с цената на развитието на алчността, гордостта и несправедливостта.5) Оттук се вижда, че източник на заразата, правеща от хората ***, користолюбци, опитващи се на всяка цена да се сдобият с богатство и власт, потъпквайки всички морални принципи и норми, е държавата, юридическите и правни отношения в която се основават на Първородния грях. Първородният грях е даденост, доколкото всеки един индивид търпи неговите последици. "Роб се става само Доброволно"
204
0
 
3
 
! Отговори
do народен будител преди 12 години
dago nabutam namaika ti prodajna
203
11
 
2
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина.
202
4
 
7
 
! Отговори
Лъже ли Бойко...?! преди 12 години
Един човек умрял и отишъл в рая.Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър.-За какво са всичките тези часовници?Св. Петър отговорил,че това са часовниците на лъжите.Всеки път когато лъжеш, стрелките на часовника се движат с една секунда напред.-А на кого е този часовник?-Това е часовникът на Майка Тереза.Стрелките му не са се поместили,тя никога не е казала лъжа.-А къде е часовникът на Бате Бойко?-попитал човекът.-Неговият ли?В офиса на Исус е... ползва го за вентилатор...
201
4
 
5
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Народа това е Великана.А една поговорка казва: "Не е страшно когато Великана се спъне и пада, страшното е когато почне да се изправя"