Само за ден: 230 заловени гратисчии в градския транспорт

Акцията продължава до 29 януари
Обновена: 20 яну 2012 17:24 | 20 яну 2012 17:24, Красимир Ангелов
55
Само за ден: 230 заловени гратисчии в градския транспорт
Снимка: Булфото

230 души са били глобени за пътуване гратис в столичния градски транспорт само в рамките на вчерашния ден, съобщи управителят на Центъра за градска мобилност Николай Костов.

Масовите проверки са продължили и днес, като само тази сутрин броя на санкционираните в трите столични квартала "Красна поляна", "Враждебна" и "Христо Ботев" е бил 110.

Контрольорите отчитат, че в следствие на масирани акции в последните 2 дни броят на глобените е нараснал с 30%.

Акцията по засилени проверки от Центъра за градска мобилност е до 29 януари, като тя се провежда съвместно с "Общинска полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О, тез се посъбудиха. За 3 месеца, ако веднъж се случи да видя контрола, пак ще се изненадам... И винаги ще се нахвърлят върху възрастен човек или някое хлапе. Ще подминат ***, че знаят какво ги чака и ще наобиколят някое дете, за да му се карат 5-*** колко лошо е постъпил. Да, лошо е постъпил, че се е раждал тук
28
0
 
32
 
! Отговори
Редовен преди 12 години
Пътувам с карта и често ползвам автобус 73, в който се возят предимно пенсионери, студенти и ***. Веднъж контролата глоби студент и му взе 10лв, и пред очите му подмина един *** без да го погледне. Аз се развиках - как може да глоби студента, дето се мъчи да работи и учи, за да си плаща живота, а *** все едно не е там. И какво мислите ми каза контролата? "Вие се оправяйте, вие плащате вместо тях, не аз". Наглост неземна!
27
8
 
3
 
! Отговори
Ivo преди 12 години
Аз ще ти кажа нещо... Много си ***... и знаеш ли защо според мен си повече от *** ... защото аз съм с кола и ти показвам среден пръст от нея докато ти се правиш на велик пред контролата в Икаруса. И тези исмислени историики ги разказвай на някое дете пред блока.
26
3
 
2
 
! Отговори
do 28 преди 12 години
ha ha ha ha hHAHAHAHAHAAHAA HAHAAHAH AH HA HAHAHHAHAAHAHAH
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ами с това мнение, ти си най голямата мишка :) пий си хаповете и се надувай.
24
4
 
1
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
велик не, но никога мишка като васссс
23
2
 
6
 
! Отговори
от провинцията преди 12 години
С тази соц. система на дупчене на билетчето в градския транспорт в Софето ще ме разбиете. Тук беше така до началото на 90-те години, както е при вас сега. Ами сложете навсякъде в страната контрольор/и/ във всеки автобус и проблема е решен.
22
2
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Ок. и аз пътувам понякога гратис,но ти като си на анаболи за велик ли се имаш?
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
наистина в повечето градове има контрола вътре в самото превозно средство,което маи е по добре.Но тука в София е маи невъзможно с тези претъпкани рейсове, а за акцията наистина ж Красна Поляна рядко има контрола :)
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хората без билети ще се увеличават още много с тая безработица,предпочитам с левчето да си купя хляб
19
12
 
6
 
! Отговори
КОНТРОЛАТА преди 12 години
АЗ САМ ГРАТИСЧИА ВМЕСТО ДА ДАВАМ ПАРИ ЗА КАРТА ДАВАМ ПАРИ ЗА СТИМУЛАНТИ И СЕГА СЪМ 105 КИЛА НАЗОБАН КАТО МЕ ВИДИ НЕКОА КОНТРОЛА НАПРАВО ИЗЧЕЗВАТ С ДВЕСТА А АКО ТРЕБВА ДОРИ ЩЕ ГИ ПРИБИА ВЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ МЕН МИШОЦИ ЗАТОВА БЪЛГАРИА НЕМА ДА СЕ ОПРАВИ ЩОТО СЕДИТЕ И СИ МИШКАРЕЕТЕ Е ЗАТОВА АРЕ НА МЕН НЕКОИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО А?????
18
0
 
8
 
! Отговори
Санкция на мук преди 12 години
Може да са ги санкционирали, но освен скандал, друго не е станало - нямат пари и т.н. Какви ли цветисти изрази са се разменили само!
17
0
 
8
 
! Отговори
исс100 преди 12 години
до 13 - метода за таксуване на запад е неприложим в България. Аз живея в САЩ и тук всеки има кола и едва няколко хора на кръст обикалят с градския транспорт. Във всеки рейс се возят не повече от 5-6 човека. Аз лично съм ползвал градски транспорт 2 пъти запоследните четири години. Това позволява на шофора да упражнява контрол над пътниците. В БГ всеки ползва градски транспорт и е невъзможно 100 човека да се качат от първа врата и 100 да слезнат от първа.
16
10
 
3
 
! Отговори
iss100 преди 12 години
За гратисчиите само шот гън с холоу поинт куршуми (или дум дум). Като гръмнеш някой куршума вътре в тебе се раздробява на частици и прави изходна рана голяма колкото главата ти. За тази цел ще има специално обучени барети за борба с организираното гратисчийство. НСБОГ ще се казва. Гратисчиата да се застелва на място!!!
15
10
 
4
 
! Отговори
Критик преди 12 години
Много просто бе хора: Сложете перфораторите отвън при вратите и ги свържете електронно с отварянето на вратата. Нещо като в метрото. Картите също така да минават-допираш до устройството и вратите се отварят. Ще става по-бавно качването, но няма да има гратисчии. И наистина може да не звучи хуманно, но ако се съкратят контрольорите, ще се спестят милиони годишно.
14
5
 
2
 
! Отговори
varg преди 12 години
чааи да ви каия тактикътъ от идно времи.сия скъсания билет го натопиме във брашно и в такова ве във вода и се залепя и пка го дупчиме.
13
10
 
6
 
! Отговори
asd преди 12 години
Казвам им, че нямам пари и нямам документи и винаги ме пускат :)
12
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СПРЕТЕ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕТОД ЗА ТАКСУВАНЕ ... ТУК , В ИСПАНИЯ СЕ КАЧВАШ САМО ОТ ПРЕДНАТА ВРАТА НА ШОФЬОРА И СЕ ТАКСУВАШ. АКО ИСКАШ ДА СЛЕЗЕШ НА ОПРЕДЕЛЕНА СПИРКА , СИГНАЛИЗИРАШ ЧРЕЗ БУТОН, АКО ИСКАШ ДА ОПРЕДЕЛЕН АВТОБУС НА СПИРКАТА , ВДИГАШ РЪКА И ТОЙ СПИРА. АКО НЯМА ЗА КАЧВАНЕ ИЛИ СЛИЗАНЕ СЕ ПОДМИНАВА СПИРКАТА ЗА ДА СЕ ПЕСТИ ВРЕМЕ ... ПРОСТО И ЯСНО...И НЯМА НИТО ЕДИН ГРАТИСЧИЯ . И НЯМА КОНФЛИКТИ, И НЯМА ПОБОЙЩА И СЕ ЖИВЕЕ СПОКОЙНО .КАРТИТЕ СА ЕЛЕКТРОННИ И НЕ СЕ ГУБИ ВРЕМЕ НА ДРАЙВЪРА ...
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оковете ги! В затвора!
10
7
 
9
 
! Отговори
да да преди 12 години
Който хванат да се вози без паре да мете тролея или миризливия трамвай вечер.