Бебе почина ден след като бе изписано от болница

Причините за смъртта на момченцето се изясняват
Обновена: 21 фев 2012 10:51 | 21 фев 2012 10:51, Красимир Ангелов
63
Бебе почина ден след като бе изписано от болница
Снимка: Архив Булфото

Бебе на няколко месеца почина само ден след като беше изписано от Инфекциозна болница – София, съобщава БНР.

На 19-и този месец то било изписано от здравното заведение, където е било лекувано.

Вчера около обед то получило гърчове в дома си в апартамент в Студентски град.

На място са били изпратени линейка и екип на 7-мо РПУ, които са констатирали смъртта на момченцето, което се казва Александър.

По случая се води дознание. За момента причините за смъртта на детето не са ясни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
13
 
! Отговори
Майка преди 12 години
После толкова бях бясна, че проверявах защо болницата не е ремонтирана и защо е това безхаберие. Отрязаха ме от всякъде. Един приятел журналист ме осведоми, че имало проект /говорим за царко време/, по който болницата трябвало да бъде саборена и на нейно място да се постраи "Царска болница", това било причината да не се дават пари за ремонт и вероятно да се държат и лекари, които само гледат да им свърши смяната. Очевидно номера е да затворят болницата, дори и с цената на живото на децата ни!
25
2
 
22
 
! Отговори
Майка преди 12 години
След случая който описах по-долу, само ме молеха да си тръгна от болницата. Вярно, че шефа им се държа човешки, но елегантно ни каза че ако докторите не ни убият, ще го направят инфекциите в отделението- няма да споменавам че си носех мокри салфетки с които чистех всичко около себе си, че тавана падаше върху главата ми и че зееха дупки по прозорците, затваряни с изкривен пирон. Нямам думи! Като чуя името на тая болница и започвам да се треса от нерви, дори сега като пиша!
24
2
 
10
 
! Отговори
в Бг преди 12 години
КАПИТАЛИЗЪМ----,...пари,власт и материални облаги ,....ПАРИ ,ПАРИ ,КАЛИНКИ,ПАРИ,КАЛИНКИ,толкова си могат в Бг доФторите!Като футболистите ни в Бг ,колкото и да им дадеш ,....то ТЕ толкова си могат-----САМО В БГ!
23
1
 
23
 
! Отговори
Майка преди 12 години
Същата болница едва не уби детето ми преди години - малката имаше алергия към антибиотици от определена група. Казах го на дежурната лекарка, а тя ми вдигна скандал и едва не ме изхвърли от детското отделение. Сложиха система на детенцето с антибиотика, а аз вдигнах скандал до небето и спрях системата. 5 мин по-късно детето беше с огромни петна. Аз й дадох носеното от вкъщи антихистаминово лекарство. Лекарите се чудеха 20 мин какво да правят! На края дойде шефа им да ми се извинява и ни изписаха
22
2
 
13
 
! Отговори
BABY преди 12 години
И петстотин милиарда да са, 23,на нашите лекари/повечето некадърни/пак ще са им малко!!!Тогава ще искат още повече!Просто повечето от тях са безчовечни , безсъвестни и некадърни!Затова и хората умират!!!
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма лекари, малко са добрите медици. Няма диагностици. Лекуват и не знаят от какво лекуват. Някакъв ужас е цялата система. Пълно е с некадърници. Тва е истината. Не е до парите. Наскоро ме изписаха от Пирогов, две седмици по късно отивам пак с боки и ме върнаха, че нищо ми няма, без да ме прегледат. Отидох в друга клиника и се оказа, че са ме изписали с течност, разлив в таза. Не ми се говори през какво минах. Това не е до пари. Това е некадърност, която може да коства живот. Мир на душичката
20
1
 
22
 
! Отговори
Искам преди 12 години
Всеки , лекар срещу които има повдигнато обвинение , да бъде проверен за доходи и от данъчните !!!! Като немогат да ги хванат за лекарските грешки поне да ги приберат за корумпираността.
19
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За три милиарда лева на година платени за здраве толкоз. Като почнете да плащате по петстотин милиарда лева на година за здраве тогава ще има по-добро здравеопазване, може би.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не се споменава и поредния смъртен случай в "Окръжна болниц", гр. София. Породен от безкрайно малоумие, безхаберие и лакомия на пределени пишман "доктори". въпросните докторчета се опитват да потулят случая, да покрият документацията и се спасят за пореден път от отговорност. нещастна работа!
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като почнат докторите, заплатите им били ниски, това било, онова било... ами някой да ви държи насила? Напускайте и си отваряйте частни кабинети или си сменете професията като не ви стигат парите, но да си го изкарвате на пациентите е недупостимо. Или ще работите с душа и сърце или по-добре си намерете работа, която да ви доставя удовостлие.
16
2
 
6
 
! Отговори
do alov преди 12 години
te iskat teb da razfasovat za6toto si rqzan
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато има осъден лекар,за"лекарска грешка"тогава и смъртните случай ще намалеят до абсолютния минимум.....
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като се заоправдават със заплатите си и ми се догажда. Като дете лежах в болница по тошово време, цял месец ме държаха, за да са сигурни, че са ме оперирали добре. Лекарката, дето ме оперира ме срещна на улицата веднъж след това и първо ме огледа (очна операция) дали всичко е наред. След години, във времена на демокрация, моят син едва не умря в същата болница от лекарски непукизъм. Мислите ли, че онези лекари са вземали повече пари. Или просто са били повече хора...
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** Истинския,ти си най-голямото наказание за самия себе си.Е от туй наказание оттърване нема! Мир на душата на детенцето
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бебе ли какво бебе?А и бебета ли има?Аааа?Не беше ли най-важно някой да се самовъзнагради с 12 000 или повече?
11
1
 
21
 
! Отговори
До 4 преди 12 години
Плащаме ви, ***, плащаме ви. Ние ви плащаме заплатите все пак. Всеки месец плащаме осигуровки, а и като ни се наложи да ползваме "услугите" на лекар - пак ни карат да плащаме къде официално, къде под масата, нищо че плащаме и осигуровки.
10
1
 
18
 
! Отговори
:(( преди 12 години
Жалко ... наистина жалко.. лека му пръст на детенцето :(
9
1
 
21
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
не те знам колко си се изучил за доктор, но като виждам какво си сътворил, то мога категорично да кажа, че неставаш за такъв. за доктор трябва и сърце и дупе, а ти имаш само женски полов орган на мястото на устата. аз работя от както се помня, плащам си стриктно всички данаци, такси и застраховки, но такъв *** като тебе не желая да ме лекува.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас! Преди около 30 години и мен щяха да ме убият в същата болница, добре, че съм била с мама и тя видяла, че нещата отиват на зле и се сетила да пита какви лекарства ми дават, оказало се, че били объркали нещо и съм щяла да си замина за едното нищо, а съм била само на годинка.
7
1
 
24
 
! Отговори
неутрален преди 12 години
в близките 100год. Бг няма да се оправи. Батака ще е по мътен ......