Бебе почина ден след като бе изписано от болница

Причините за смъртта на момченцето се изясняват
Обновена: 21 фев 2012 10:51 | 21 фев 2012 10:51, Красимир Ангелов
63
Бебе почина ден след като бе изписано от болница
Снимка: Архив Булфото

Бебе на няколко месеца почина само ден след като беше изписано от Инфекциозна болница – София, съобщава БНР.

На 19-и този месец то било изписано от здравното заведение, където е било лекувано.

Вчера около обед то получило гърчове в дома си в апартамент в Студентски град.

На място са били изпратени линейка и екип на 7-мо РПУ, които са констатирали смъртта на момченцето, което се казва Александър.

По случая се води дознание. За момента причините за смъртта на детето не са ясни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
61, и да е обяснил, тъпия булгаристанец си мисли, че знае всичко
45
1
 
3
 
! Отговори
мама преди 12 години
този лекар сам каза, че не знаели от какво точно го лекуват....родителите- пълни ***, нямали баня и какво ли още не......за съжаление детето го отнесе по най- гадния начин, още преди да е започнало да живее живота му спря...вина им доктора, че не е предвидил това, което може да се случи и вина имат родителите, които от лиготия обрекоха детето на смърт !!!!
44
1
 
4
 
! Отговори
до защитаващите лека преди 12 години
Добре, да предположим, че лекаря е свестен....родителите тук наистина имат много голяма вина. Но- доктора е обяснил защо трябва да останат, ок, а казал ли им е какви биха били последствията ? Казал ли е, че има вероятност детето да почине ? Ако е обяснил от край до край за какво иде реч- няма родител, който да обрече детето си на смърт !!!! Тук е вината на доктора, че не е казал какъв би бил края. Не съм в никакъв случай на мнение, че няма нито един читав доктор, напротив има, но са много малко.
43
1
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Ама ти някакъв бияч ли ще се окажеш? Или си поредният клавиатурен мъжкар? Хайде, стой си кротко в дупката и не се мъчи да изпълзяваш по форумите. А за тази трагедия вина носят само и единствено родителите на детенцето. Каквото и да си говорим, да не сме на тяхното място. Именно заради това не ги обвинявам, но е малоумно да си тръгнеш от болницата, защото нямало къде да се изкъпеш... Но поне този път не плюйте лекарите.
42
2
 
3
 
! Отговори
до анонимния преди 12 години
В случай, че има какво къде да преместиш, преди да пишеш ей така се замисли, дали някой ден тази статия няма да е за твоето дете ( ПАЗИ БОЖЕ ) !!!! Ако загубиш дете от лекарската немарливост ще пееш и ти друга песен. Айде сега ти не досаждай, а изчезвай !!!
41
2
 
5
 
! Отговори
за лекаря преди 12 години
не се активизираме срещу тях, защото те не са се клели, че ще лекуват хората, нещо за което сте длъжни вие и то защото това е вашата работа, вашата отговорност !!!! Лекувайте хората водени от морал уважаеми, а не от финансови интереси !!!! 90 % от докторчетата тук в България можете да си вземете дипломките, да ги смачкате ( за да не се задавите ) и да ги изядете или в най- добрия случай- да си избършете дупетата в тоалетната с тях !!!
40
2
 
5
 
! Отговори
да "лекарчето&q преди 12 години
Уважаеми докторе, моля обяснете на нас нямащите висше медицинско образование защо българите мрем като мухи ? Защо бебетата ни умират вследствие вашите лечения ? Защо за вас лекарите българина е ходещ банкомат ? Не искате обиди ли- ами сърдете се на вашите колеги, които буквално си просят парите. Гинеколог искаше да ми откаже да ми води консултациите, защото цитирам " Няма да обтягам каиша 9 месеца и после друг да обере лаврите..." и това по повод на въпроса му- къде ще раждам...недопустимо е.
39
5
 
4
 
! Отговори
лекар преди 12 години
Кои сте вие че си позволявате да хулите лекарите непрекъснато. Имате избор- не ходете в болници да се лекувате, обърнете се към гледачки, баячки, екстрасенси и т.н. А на господина със строителната фирма му казвам да завърши висше медицинско образование и да се лекува сам. Изключително лошо е че е починало дете, но причините все още не са яснир но това не пречи обществото вече да поставя ,,диагноза,, на лекарите. Защо не се активизирате срещу убийците на деца и изналсивачите
38
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
да кажем не на корумпираните лекари който станаха бизнесмени.днес всеки може да си купи група телк и да се трудострои с пачка пари като плати на някои лекар който познава комисията от телк.да кажем не на подаръците за лекари а те са бонбони,шоколади,торти,уиски и други.да кажем не на корупцията на лекарите който ни гледат в ръцете какво щте им дадем или колко пари за да работят.да кажем не на бизнесмените лекари който са готови да потъпчат хипократовата клетва за пари и подаръци докога фалш,изма
37
1
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Това нещо ако ми го кажеш в кабинета си,само един ще излезе от там.Бъди сигурен,че няма да съм аз
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки недоволен лекар да напусне системата и да заповяда в строителната ми фирма.В строящата се сграда нямаме хаспел/подемно устройство/,а пък имаме много материал за вдигане по етажите
35
1
 
2
 
! Отговори
съгласен преди 12 години
със сталинов ама другарю нали тези *** са от вашата партия.тя бкп-бсп ги назначи за капиталисти и тези другари сеа гграбят-какво ще кажжете друарю
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Сталинов! Долу капитализма и демоКРАДцията! Ще си върнем социализма алчни ***!!!!!!!
33
2
 
2
 
! Отговори
сталинов преди 12 години
ти си профан
32
11
 
32
 
! Отговори
ПЕТЪР СТАЛИНОВ преди 12 години
СРАМ И ПОЗОР ! ДЕМОКРАЦИЯТА И КАПИТАЛИЗМА УНИЩОЖИХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОДРСМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА ДРУГАРИ !ГОТОВ СЪМ ДА СИ ДАМ ЖИВОТА ЗА КАУЗАТА - ДА СИ ВЪРНЕМ КОМУНИЗМА9-ТИ СЕПТЕМВРИ ЩЕ ДОЙДЕ ОТНОВО !СЛАВА НА ДРУГАРИТЕ ЛЕНИН , ЧЕРВЕНКОВ , ЖИВКОВ И ДИМИТРОВ !
31
1
 
15
 
! Отговори
Майка преди 12 години
До 38Разбирам те, ненавиждам лекарската система, но не мога да си изкривя душата и да не кажа, че макар и 1%, има и свестни лекари. Цялата система е гнила, защото се става лекар за да се печели, не защото се вярва в човешкия живот. Това е морален и политически проблем! И ако ние, пострадалите не говорим за това, ще продължава да се шири безхаберието след лекарите! Моля ви хора, говорете за тези проблеми, посочвайте болниците и тъпите лекари! Ако сме много няма да ни гонят и да ни затварят устат
30
1
 
19
 
! Отговори
Майка преди 12 години
Истината е че в България има свестни лекари! Детето ми беше излекувано от български лекар алерголог, ще съм благодарна цял живот на човека! Но истината е, че кадърните не искат да работят в тоя кошмар - разпадащи се болници, чиновници които ядат заплатите на лекарите, лекарски дружества превърнати в търговски такива, лекари ЕТ и т.н. Има качествени лекари, но скоро и те ще се махнат от БГ, ако не се направи нещо!
29
1
 
9
 
! Отговори
КАКВО преди 12 години
искате вижте 22 годишното източване на държавата чрез болниците -каква помощ очаквате гледайте да не се разболявате а ако стане викайте....щях да кажа поп....ама се усетих че и от там ни подадоха дърво-абе не викайте никого лягате и чакайте арханггел гавраил..това е истината.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а за мухлата по-надолу, дето да напуснели докторите - ами те напускат, бе овца! То затова остават само тия некадърници, дето са сега! Толкова ли не може да стоплиш?? Обаче бързаш да си кажеш тъпоумието под коментарите.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е до парите, ами е до естествения отбор - всички свестни отидоха в чужбина, където има отношение към тях, взимат действително огромни заплати и имат условия за работа. А за тия дето твърдят, че плащат нещо - плащате дедовия, на фона на това което се плаща на Запад, а освен това и го крадат тези, за които гласувате. Ама като ви гледам коментарите ми се плаче, че съм тръгнал нещо да правя за тази държава и този народ, ***. И пак повтарям, че не съм доктор.