Спират издаването на карти за една линия

СОС ще гласува промените на 8 март
5 мар 2012 16:40,
22
Спират издаването на карти за една линия
Вече няма да има карти за една линия. Снимка: архив Булфото

Столичният общински съвет ще гласува отпадането на картите за една линия на градския транспорт.

Такъв тип карти вече ще се издават само на ученици, студенти и за пътуващите в метрото.

Наредбата за градския транспорт предстои да се разгледа и обсъди на заседание на Столичния общински съвет на 8 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: градски транспортСОС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
ПЪТНИК преди 12 години
КАЗВА СЕ РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ. НАЙ СМЕ СИЛНИ ТАМ
18
1
 
10
 
! Отговори
Дани преди 12 години
До сега си купувах карта за една линия, от сега ще пътувам гратис. Не се издържа !!!
17
1
 
10
 
! Отговори
разяснение преди 12 години
Абе какво ти е виновен Дянков тук? Това ще го решава СОС тия,които правят далавери с имоти,с общинска банка,люпилнята на Тошко Добрев,на Любо пъпката Андрей Иванов ,тия дето заменят кон за кокошка и правят шии и дебели г....ве с нашите данъци и такси
16
2
 
10
 
! Отговори
българин преди 12 години
Еееееей,не се наяде тоя колумбийски трафикант Дянков,сега какво,че пътувам само с един автобус да купувам карта за целия градски транспорт.*** off, Дянков.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И сина на тошо тошев първи гробаджия.
14
1
 
15
 
! Отговори
идиоти преди 12 години
Столичният общински съвет - абе тия са пълни ***,всичките.А оная даскалка да вземе да си ходи вече на село.
13
3
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Просто племе - АЗ ли ви накарах да гласувате за *** фъндъкова, бе?
12
1
 
28
 
! Отговори
иванова преди 12 години
В неделя вечерта се запали тролейбус номер 1 в ж.к. Левски В. ИКАРУС . Две пожарни дойдоха и го изгасиха. Не знам има ли пострадали хора. Затъмнение. ФАНДЪКОВА, В СТАРИТЕ ИКАРУСИ НАМАЛЕТЕ БИЛЕТА НА 0.20ЛВ!!!
11
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искахте ГЕРБ, получихте си го!Сега какво ревете?
10
2
 
19
 
! Отговори
учителката преди 12 години
Оная учителката, кога ще си ходи? Цецо Крадецо и даде гласовете, сега лиже *** на Боко Тиквата а София милата стене. Едно време беше :"Расте, но не старее", сега е една ***, която не става за живеене. Ей, оставете нещо за децата ни бе, крадлива ***!
9
1
 
27
 
! Отговори
sofia преди 12 години
В общината работят само *** търтеи. Ядоха, крадяха, нямат срам. То не бяха далавери със стари трамваи дето киснат в депото и гният, то не беше източване на Трамкар. Возим се на возила опасни за здравето, а общинарите жужат напред назад с лъскави лимузини.
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямате ли срам,бе! Крадете и с задниците си,карате за наша сметка скъпи коли,а сега и от трамвайте ли ще ни смъкнете .Кой *** даде тази идея да можем колективно да му се радваме Няма ли читав човек в СОС да защити правата на хората или всичките сте ***.Факт е ,че богат на беден вяра няма, ама има и някакво възмездие ако не на тоз свят,то на оня.Дано Сашо Диков ви изтипоса по канал 3 та да ви видим мутрите
7
1
 
35
 
! Отговори
Редовен пътник преди 12 години
Като ги спрат,ще пътувам без какъвто и да било документ и ще се карам,като *** с всички контрольори.Докога ще плащаме на цялото *** войнство?
6
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама тия сериозно искат да ме накат да пътувам гратис!!! Абе, мал...ци, че това е най-използваната карта! Хората масово ходят на работа с 1 превозно средство и съответно си купуват карта за съответната линия. Като ползвам само и единствено трамвай номер 7 защо ми е карта за цялата градска мрежа, бе? И сега какво? Ще мина на билети, ама за да икономисвам ще ги дупча веднъж на 10 дни!
5
1
 
39
 
! Отговори
димитрова преди 12 години
абсолютно подкрепям 2. И аз ще пусна жалба до комисиятоа по дискриминация, и до омбудсмана и до т.н комисия за защита на потребителите! За толкова *** ли ни мисли Фандъкова - това е двойно поскъпване на цената на "адския транспорт" в София!!!
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Радвайте се, че ГЕРБ не закриха Градския транспорт в София. Ще прежалите една карта, ако все пак ГЕРБ ви остави трамвая.
3
1
 
52
 
! Отговори
каква е логиката преди 12 години
Защо така,бе? Значи пътувам по линията на трамвай 5,ама ще плащам за цялата градска мрежа?Що за античовешко решение? Ами що не ми отрежете главата в трамвая,та да мирясате!Да не би доходите да са ми вдигнати,та ще плащам двойно .И това го правите за да накажете хората,които чинно и почтено си купуват карти и билети.*** пътуват по 10 с огромни чували ***,цапат и грачат,ама не плащат.Репресията на чиновническото котило срещу гражданството е в пълен ход,репресията срещу бедните българи.***
2
1
 
52
 
! Отговори
Пътник преди 12 години
Това е дискриминация на хората ползващи една линия на градския транспорт. Сега единичното пътуване с такава карта излиза около 50 ст. А с 10-те талона излиза 80 ст. Ако тази глупост бъде приета от общината, аз лично смятам да сезирам комисията по дискриминацията.Така ще принудят редовнити пътници, които пътуват с карта да хитруват и да бътуват без билет. И какво точно ще спечели градският транспорт от тов?
1
1
 
58
 
! Отговори
Павлова преди 12 години
Пълна глупост! Каква алтернатива ще се предложи на хора, които като мен пътуват само с 1 линия на градския транспорт??!!! Не стига, че пътуваме по час и половина в отвратителния градски транспорт, ами ще направите пътуването ми лукс...Нямам думи!!!