Днес се открива мото сезона

Заради шествието се въвеждат ограничения в движението в София
24 мар 2012 09:15,
3
Днес се открива мото сезона
Днес официално се открива мото сезона. Снимка: архив, Булфото

Днес се открива новия мото сезон, като заради събитието се въвеждат промени в организацията на движението в София, съобщиха от Столична община.

Сборният пункт на участниците в мотошествието ще е от 9.30 часа на площад "Св. Ал. Невски". Мотошествието ще се проведе от 11.00 часа по маршрут от пл. "Св. Ал. Невски" по ул. "Оборище", бул. "В. Левски", бул. "Патриарх Евтимий", ул. "Проф. Фр. Нансен", бул. "България" до локалното пътно платно на Околовръстния път.

До 19.00 часа е забранен престоят, паркирането и влизането на превозни средства по локалното платно на Околовръстния път между пътен възел "Бояна" и Националния исторически музей.

От 7.00 до 12.00 часа се забранява престоя и паркирането на площад "Св. Ал. Невски" и на ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки между 7.30 и 12.00 часа по ул. "Оборище" - между бул. "В. Левски" и ул. "Г. С. Раковски", ул. "11-ти август" - между ул."Московска" и пл. "Св. Ал. Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски" и ул. "Дунав" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 11.00 до 18.00 часа се забранява влизането в двете посоки по южното пътно платно на Околовръстния път между ул. "А. С. Пушкин" и пътен възел "Бояна". За същото време частично ще се променят маршрутите на автобусите по линия с номер 63 - от бул. "Братя Бъкстон" /в посока Бояна/, по бул. "Н. Петков", ул. "А.С. Пушкин" и по маршрута, както и по линия 111 - от бул. "Н.Петков" /в посока "Младост"/, по бул. "А. С. Пушкин", ул."Даскал Ст. Попандреев", Околовръстния път и по маршрута им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Мото съборСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари