Критично е състоянието на нахапания от кучета мъж

Хора от квартала хранели бездомните псета със сурови кокали
29 мар 2012 13:06,
259
Критично е състоянието на нахапания от кучета мъж
Лекарите във ВМА се борят за живота на нахапания от кучета мъж. Снимка: Булфото

Нахапаният от кучета мъж е в критично състояние, съобщиха от Военномедицинската академия.

87-годишният Б.А.Т. е в изключително тежко състояние, в безсъзнание и на изкуствена вентилация.

Мъжът е с множество разкъсно-контузни рани и фрактури по главата, лицето, ръцете и краката. Има и голяма кръвозагуба, а в резултат на тежкия шок е получил и тежка сърдечна криза.

Още по темата

В момента лекарите се борят за живота му, настанен е в реанимацията на ВМА.

По повод нападението кметът на София Йорданка Фандъкова коментира, че граждани от кв. "Малинова долина" са хранели цялата глутница със сурови кокали.

"Това е недопустимо, ако някой наистина иска да се грижи за кучетата, има начин те да бъдат осиновени и да се грижи за тях в дома си", ядоса се градоначалникът.

Тя настоя в Наредбата за бездомните кучета да бъдат заложени санкции при неспазването на изискването да не се хранят уличните кучета.

"Предишният Общински съвет не успя да приеме Програмата за овладяване на проблема с бездомните кучета. Надявам се, че тя ще бъде приета бързо. И това изискване трябва да залегне в нея", категорична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
5
 
16
 
! Отговори
с. преди 12 години
Абе и домашните кучета са проблем!Голяма любов,ама един не видях да почисти след кучето си!Като се стопи снега и щяха да се издрайфам!*** до ***!Отвратителна история!Обичам животните страшно много!С приятелката ми имаме котарак!Но тая мизерия по улиците е прекалена!
142
9
 
15
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 12 години
Някой да постне рецептата за отърване. Всеки да хвърли по една примамка и сме се отървали. Не може да вкарат всички в затвора. Когато сме много сме силни!
141
5
 
16
 
! Отговори
Луд преди 12 години
Във всеки квартал има по един издухал пенсионер, който храни кучетата. Нека всеки от нас, който забелязва такива ЛУДИ граждани да се обажда в екоравновесие ВСЕКИ ДЕН !
140
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
според закона да но го направи
139
0
 
9
 
! Отговори
с. преди 12 години
Проблемите и с дупките по улиците и с бездомните кучета могат да бъдат решени много лесно,но няма интерес!Друго си е всяка година през пролетта и есента да пратиш няколко *** с лопати да хвърлят асфалтец отгоре и да напапкаш едни благи парички!Ако се справят с бездомните кучета нали ще останат гладни!Е,защо тогава да го правят!Я да се въдят и да си вървят дните безметежно!Жалко за човека!
138
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако отида и удуша едно бездомно зло куче посред бял ден подсъдим ли съм?
137
4
 
18
 
! Отговори
REZUME преди 12 години
Пожелавам искрено на Фандъкова и на всички, които "обичат" по своя си начин бездомните *** и ги хранят да бъдат нахапани по този начин или поне някой техен близък роднина, за да разберат *** им тикви за какво иде реч.
136
1
 
3
 
! Отговори
до 170 преди 12 години
Нали за" хората" става дума бе, отворко! Кажи кои са тия хора.
135
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да ги почваме от утре
134
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
170 това ако беше дядо ти такива глупости ли щеше да дрънкаш пак?
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно е, че няма на кого да разчитаме и има закони,които са срешу интереса на гражданите.Призивът ми е ако всеки Гражданин убие бездомно куче проблемът ще бъде решен за месец.
132
1
 
4
 
! Отговори
ели преди 12 години
Честно ви казвам, като чета или слушам новините в тая държава, иска ми се наистина да дойде края на света! / или поне на тази държава/
131
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toчно Йорданка Фандъкова е виновна за безстопанствените кучета. Хората в квартала й били виновни...а че не е взела ефективни мерки и е бездействала?
130
12
 
11
 
! Отговори
Богнострокулум преди 12 години
Първо бих искал да кажа "да ви бера лайката" на всички които злобеят срещу кучетата ! Второ мой добър приятел, който работи в Еко равновесие ми е обяснявал как едва ли не ги задължават да оставят некастрирани кучета , цитирам "за да имаме работа и занапред". В заключение ще кажа, че "проблемът" с бездомните кучета се създава, култивира и ЕКСПЛОАТИРА от ХОРА, който нехаят за съдбите на хора и кучета.
129
2
 
13
 
! Отговори
bla bla преди 12 години
Ако човек убие куче ще бъде съден. А ако куче убие човек какво ще стане?В БГ нищо! В нормална държава, веднага ще ги приспят, всъщност там надали ще има бездомни кучета...
128
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фандъкова,ами ти си вече 5 години бе! Защо не го решиш проблема?! Или там няма достатъчно пари за крадене , като за твоята особа?!
127
5
 
14
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Като видите *** да храни на улицата друг *** - убийте и двамата.
126
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много си *** Фандъкова - нали пък ако не ги хранят ще са още по-гладни и озверели.Типична герберка - извор на мъдри решения,напъни си малко мозъчето,ако не можеш да решиш проблема питай ББ и Цв.Цв.Те може да измислят нещо блестящо.
125
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обещаваме, че ще гласуваме пак за вас г-жо Ф. Вместо да обвинявате хората, които са хранели кучетата, обвинете самата Вас, всичките Ви подчинени и всички кметове и зам. кметове по квартали и райони. Да Ви попитам кое е по-важно, катерушката до блока или решение на проблема с кучета, които УБИВАТ хора? 2012г., Европа... Моля Ви се осъзнайте се!
124
2
 
13
 
! Отговори
ликвидиране преди 12 години
Ликвидиране на всички ***.КОлко пари струват всички операции и грижи СЕГА за този човек, който сигурно няма пари , а и ако има , ДЛЪЖЕН ли е ЗАРАДИ *** с кучетата ( в КОЯ ДЪРЖАВА от ЕС има такова КУЧЕШКО-*** БЕЗОБРАЗИЕ???) да плаща ??ДЪРЖАВАТА да мисли за ХОРАТА< а не за ФАЛШИВИ ЦЕННОСТ "права на кучета и котки"!!!