Критично е състоянието на нахапания от кучета мъж

Хора от квартала хранели бездомните псета със сурови кокали
29 мар 2012 13:06,
259
Критично е състоянието на нахапания от кучета мъж
Лекарите във ВМА се борят за живота на нахапания от кучета мъж. Снимка: Булфото

Нахапаният от кучета мъж е в критично състояние, съобщиха от Военномедицинската академия.

87-годишният Б.А.Т. е в изключително тежко състояние, в безсъзнание и на изкуствена вентилация.

Мъжът е с множество разкъсно-контузни рани и фрактури по главата, лицето, ръцете и краката. Има и голяма кръвозагуба, а в резултат на тежкия шок е получил и тежка сърдечна криза.

Още по темата

В момента лекарите се борят за живота му, настанен е в реанимацията на ВМА.

По повод нападението кметът на София Йорданка Фандъкова коментира, че граждани от кв. "Малинова долина" са хранели цялата глутница със сурови кокали.

"Това е недопустимо, ако някой наистина иска да се грижи за кучетата, има начин те да бъдат осиновени и да се грижи за тях в дома си", ядоса се градоначалникът.

Тя настоя в Наредбата за бездомните кучета да бъдат заложени санкции при неспазването на изискването да не се хранят уличните кучета.

"Предишният Общински съвет не успя да приеме Програмата за овладяване на проблема с бездомните кучета. Надявам се, че тя ще бъде приета бързо. И това изискване трябва да залегне в нея", категорична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде бе, Четири лапи, къде потънахте? Бяхте много активни около тричането, сега никакви ви няма.
122
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
елате да видите в люлин 2 на глутници са. снощи отивам до денонощното а там 7-8 големи като вълк му правят кръгова отбрана. не ми пука за уличните кучета, а и повечето са кротки, но това да доживееш преклонните 87 години, за да си отидеш заради озверели *** е много тъжно. човека дано има роднини, които довечера да обиколят квартала с една кофа накиснати в антифриз мръвки.
121
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 12 години
Следващият път когато *** отново нахапят някого, коментара на кмеЦицата ще бъде:Нахапаха го, но пък след предишния инцидент вече всички са гладни и надлежно маркирани......
120
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма такава наглост! Нека излезе и каже кметицата по колко пари получават за "потдръжка" на бездомно куче и къде отиват тия пари. Общината има интерес от тези песове по улиците. Колкото повече , толкова повече средства им се отпускат. А за Софиянци *** , болести и страх! БЕЗУМИЕ!!!
119
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бъдат наказани тия, които са оставали кучетата на улицата бе! Какви са тия работи да ги кастрират и да ги пускат обратно. Толкова ли няма един приют?
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой е по-опасен за София - бездомните кучета или ***?
117
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фъндъкова, стига оправдания! С каквото й да са хранени, бездомни кучета нямат място по улиците в един европейски град, а нали претендираме, че София е такъв!!! А между другото същото се отнася и за каруците! София става все по-зле!
116
5
 
3
 
! Отговори
До 150 ринго преди 12 години
ринго, с такъв език няма начин да не срещнеш съпротива от страна на нормалните хора. "мизерните ***""така наречените защитници на кучетата""песове"както и цялото ти изразяване показва липса на обективност и известна степен на психично разстройство. Можеше да го напишеш с нормален език, но тогава може би щяха да те приемат за "така наречените защитници на кучетата" и това те психясва.
115
3
 
16
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Това,че хапят е едно на ръка.В махлата едни ***/ мъж и жена/ са докарали два помияра-няма спане от тях.Единият спре да джавка,почва другият.А обикновенно и двата.Обичали кучетата, да им е..а майката загубена.
114
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избивай мастиите! Като видите някой ненормалник да храни кучетата по улиците - пребивайте го ...
113
2
 
13
 
! Отговори
глоби за селяндурите преди 12 години
Бездомни кучета ще има докато има *** *** , като си взимат животно , не го кастрират , а го пускат да вършее насам натам и да се размножава безконтролно и в момента, в който им свършат парите и не могат повече да се грижат за животното и поколението му - го изхвърлят на улицата . Домашните животни трябва да са кастрирани , а породистите да се размножават само в определените за целта развъдници , а не всеки *** да ми продава *** и персийски котки.
112
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучезащитник - това е човек, който не приема писания като това на 130 Дерат Антифризов и се противопоставя на идиотизмите им.
111
3
 
16
 
! Отговори
ринго преди 12 години
да вземем примерот румънците ..тихомълком без много шум си изчистиха столицата от мизерните *** .Да чухте някой да протестира от така наречените защитници на кучетата ? Не ! И са прави .Човека макар и на 87 години е по ценен от всичките песове в България.Защото е ЧОВЕК!
110
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бездомни кучета в София има, защото иамхме и имаме кметове като Фандъкова, Бойко Борисов и Софиянски. Гласувайте за такива и бездомните кучета ще се увеличат още.
109
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма такова безочие. Фандъкова да вземе пример от западните държави, тя е кмет и отговорността е нейна. Сума пари източиха тя и нейните подопечни чрез Екоравновесие и общинският концлагер "Сеславци". Не я е срам!
108
3
 
5
 
! Отговори
аз преди 12 години
е как Ве, Данчето нали реши проблема с кучетата ? Пак за нея гласувайте!
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за престарелия преподавател /на 87 години!!!/ в американския колеж. Едва ли стареца не е знаел за уличните кучета, но е много вероятно да го е нападнала някаква нова агресивна глутница пръкнала се от нищото.
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези които са ги хранели тези песове сега да бъдат съдени за предумишлено убийство! Който оича животни да си гледа вкъщи! На улиците са за хората, животните нямат място там. Мисля че вече е крайно време да *** тези бездомни кучета - екомекитковците превърнаха градовете в зоопаркове!
105
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото повече слюнки хвърчат да се избият кучетата, толкова повече нормални хора ще възразят да бъдат водени от слюнкоотделячи.
104
3
 
16
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
Обичам животните, но и мен миналата седмица ме нападна един *** пред блока - буквално ми скочки, беше с размерите на малка мечка. Няма как да съжаля животно, което се държи все едно е в джунглата или гората. Човешкият живот и над този на който и да е друг! Егоистично е, но е така!