Хиляди изреваха: ЧЕЗ, изЧЕЗни!

ВМРО се вдигна на протест, закопа в ковчег монополистите
1 апр 2012 14:50,
135

Снимка: ВМРО

 

Въпреки студеното и снежно време, близо хиляда души протестираха пред сградата на Министерския съвет срещу увеличенията в цените на ток, вода, газ, горива и парно.

Протестът бе организиран от ВМРО заедно с граждански организации.

Протестиращите поискаха мораториум върху цените на комуналните услуги и енергоносителите, одържавяване на електроразпределителните дружества и разваляне на концесията на „Софийска вода”.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов определи ситуацията като „ценови терор”. Той обяви деня на лъжата, 1 април, за ден на монополистите и припомни надслова на протеста: „С българите шега не бива!”.

Протестиращите пък пуснаха димки и издигнаха плакати с текст: „1 април: лъжете се, че ще ни излъжете”, „На лъжата мандатът е къс”, „ЧЕЗ, изЧЕЗни!”, „Спекула” и др.

Множеството носеше и ковчег, в който да закопае за монополистите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
54
 
! Отговори
Бесен преди 12 години
Ако не бъдат позорно изритани от България, долните *** като ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН, Софийска вода ще продължат да ни глозгат до какал. Такива трябва не просто да бъдат натирени, ами трябва да бъдат пребивани с камъни и това ще им е малко.
81
1
 
31
 
! Отговори
Пазар няма преди 12 години
Цената на тока ще има ако няма НЕК.Или разпределителните дружества да договарят пряко с производитела цената.НЕК се явява прекупвач и смучат яко.Няма ли пазар ,няма конкуренция и има монопол.
80
1
 
49
 
! Отговори
до 104 преди 12 години
Така е един зает в частния сектор храни 1 *** и 2 чиновника дето цял ден си клатят краката от туй по-голям и върл комунизъм няма но Видов ден наближава.
79
12
 
49
 
! Отговори
Козлодуец преди 12 години
Калине ! Това че мразиш комунистите си е твой проблем! Те са крали,но е имало и за народа,докато сега се краде без да има за такива като теб и мен! Комунистите са ти най-малкия проблем.Всичко дойде от грешното тълкуване на т.н.ДЕМОКРАЦИЯ!
78
0
 
42
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
Защо не се провери какви са им заплатите на тези хора бе . Никой ама никой не им обръща внимание и май че правителството се облажва от тази работа . Само знам че заплатите са им баснословни .
77
26
 
9
 
! Отговори
Калин преди 12 години
тодор *** .. къде гниие в земята .. а си мислише, че ще иляди .. тодор *** .. къде докато увещаваше, че сме рая на земята ..режима на тока си го имаше :) НЕ ЧЕЗ .. СА ВИ ВИНОВНИ, ЧЕ КУЗЛУДУЙ... САМО КОМУНСТИ СЕ НАВЪРТАТ1!
76
1
 
21
 
! Отговори
Активист преди 12 години
Какво си гледа работата ЧЕЗ?! Че комунистическите мрежи работят на свършека на живота си а да не говоря че повечето са откраднати и липсват! Че се крадат пари от КозлОдуй се краде,но нека да не страним от темата че CEZ,EON и EVN си присвояват средствата на българския данъкоплатец !
75
3
 
30
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Сеа ако имаше партизани баба ти Хилъри щеше да прати хора да ги освободе нещо като от режима на Асад в Сирия но понеже в БГ комуниста Костов обърка лявато и дясното дълго ще се чудиш защо при бай Тошо хората живееха по-безгрижно.
74
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ние ще изчезнем ЧЕЗ- никога. ще векува и след нас
73
31
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
*** *** .. докато комунските фирми правят пари ОТ КОЗЛУДУЙ .. И ДАЛАВЕРСТВАТ .. ЕЙ ТАКИВА КАТО ЧЕЗ ЩЕ СА ВИ ВИНОВНИ :) СЕГА ПОНЕ НЯМАТЕ РЕЖИМ.. .. !!ЧЕЗ ПОНЕ .. СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА!
72
15
 
2
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ем хората ви подмениха таблата .... сега недоволни.. сякаш на чез фирмите обикалят около козлудуй :)
71
0
 
38
 
! Отговори
Войвода преди 12 години
Аз съм от ВМРО и днес както и много пъти съм бил на протести.Днес лошото време не успя да ни спре да отидем в столицата от В.Търново и да изразим недоволството си.Но нещата няма как да се оправят докато масата не излезе от дупките! Колкото до тези които ни оплюват,нека да излязат те да се борят за идеята и каузата аз на драго сърце както и много други ще дойдем да викаме с тях !
70
6
 
16
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
ISKAME NOV TODOR JIVKOV !!!
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ликуй, народе! Старо и младохвалете и днес бога и царят!Днес е Гергьовден. От овце стадотъй блейше вчера подир овчарят,когато тоз цар, безгрижен, глупав,както и всички царьове земни,поведе стадо с кривакът хубави с умни *** - министри верни,без портфейли, но и без заплата,на кои същ цар и да погледне,"Блазе й - би казал, - живей овцатаи от народът мой по-честито!"И тръгна стадо с агнета дребни,върви и крета от път убито,та сичко младо под нож да легнеза свети Гергя - божи разбойник...Бездушен, глуп, изгнил покойникжертви ли иска? Иска овчарят,гладното гърло, попът пиени,както от тебе, народе, царятиска за свойте гнусни харемии за тез, що те мъчат, обират;а ти им даваш потът, кръвта сии играйш даже, кога те бият!На` - днес богати и сиромаси,пиени там - те песни пеяти хвалят с попът бога и царят...Ликуй, народе! Тъй овце блеяти вървят с *** подир овчарят.
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Елко,с теб съм!По-добре мъртви,отколкото УНИЗЕНИ толкова години!
67
0
 
6
 
! Отговори
edin bylgarin преди 12 години
Dano nyakoio da gi 4ue !!!!!!
66
8
 
32
 
! Отговори
Комунист преди 12 години
Ще плачете за СОЦИАЛИЗМА,*** демонократични и за неговите 0.01 лв/квч....
65
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
най-долната партия е вмро,антибългарска е
64
0
 
15
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Капитан Планета не е ли дофтасал от някъде за да оправи пак нещата....
63
11
 
2
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Сега стана ли ти ясно какво са представлявали "борците против капитализма и фашизма" за шумкарите говоря.Тези които са убивали без съд и присъда и са вкарвали в конслагери като "Беляне"?Това са комунистите.Наречи ги просто фашисти...