Жрици по метлите, метат пролетно

Всяка ще почиства периметъра си на Околовръстното
6 апр 2012 07:00,
50
Жрици по метлите, метат пролетно
До дни жриците се захващат с пролетното почистване. Снимка: Impact Press Group

Дами, практикуващи най-древната професия, са се организирали и ще участват в голямото пролетно почистване на столицата, съобщава за в. "Новинар" Рени Иванова, която преди години е работила на улицата, а сега се занимава с проблемите на жриците по пътищата.

"След стопяването на снеговете отдолу изскочиха нахвърляни бутилки от вода, чаши от кафе, салфетки, пликчета и други боклуци. На местата, на които момичетата работят, има изхвърлени кондоми, което никак не е приятно", обяснява тя.

Експроститутката разказва, че основната причина да организира жриците на любовта да запретнат ръкави е именно тази гледка.

Всяка проститутка ще трябва да направи сега уборка на работното си място на "Околовръстното шосе" в столицата.

"Представете си една девойка, облечена предизвикателно, с един тон грим и пудра по лицето, правеща силно впечатление, а около нея всичките тези боклуци и мръсотии", заявява Иванова.

Според нея идеята е възможност за момичетата да се представят в по-различна от обичайната за околните светлина.

"Те са съвсем нормални, добри и отговорни", подчертава Рени Иванова. Тя все още обаче не може да каже колко точно дами ще се включат в събирането на отпадъците. Първата дата на уборката е 22 април, а втората - 12 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
майната преди 12 години
Хванал съм се и аз да чистя... Да дойде някоя да помогне макло....
28
1
 
7
 
! Отговори
Женчо преди 12 години
Съгласен съм с теб, Пешо. Миналата есен 2 *** жрици ме нападнаха и пребиха до Варна с цел да ме ограбят, бях спукал гума. Ритаха ме и ме удряха с юмруци, лицето ми не приличаше на нищо, костюма ми бе съсипан, простих се с лаптоп, телефон, 120 лв. и 2 зъба, носа ми бе счупен и имах сътресение на мозъка. Не се трогнаха нито за миг от молбите ми за милост и от ужасяващите ми писъци. Трябва да бъдат изметени, тези мърляви, гнусни, заразни и престъпни *** веднъж за винаги. МРАЗЯ ГИ!!!
27
1
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ало полицията!Четете ли и вие това нещо?Хайде тръгвайте и вие на оборка какво чакате?Приберете тази мърлява смрад където им е мястото!
26
1
 
2
 
! Отговори
орловка преди 12 години
Да дойдат да ми го пометат.
25
1
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
вместо да бъдат изгонени от местата за нормални хора - щели да правят оборка - това е поредната гнусотия, за да свикнат хората с това извращение и да го приемат все повече за нормално.
24
1
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
неграмотната жрица дето е писала тази статия да върви да прави Оборка
23
0
 
21
 
! Отговори
Данъчен преди 12 години
....и да си свържат касовите апарати с НАП-а.....
22
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Законите в тази страна се показват и всички се правят, че не виждат. Вместо те да чистят, е по редно полицията тях да изчисти. Жива подигравка са тези същества, както и трябва промяна в закона, която да осъжда и тези ползващи услугите на такива. Но висше стоящите си изкарват чудни пари и по-тази причина никой никога няма да се захване стабилно с това закононарушение.
21
1
 
13
 
! Отговори
приветствам... преди 12 години
Ами всеки почиства дома си - та и те - да хващат метлите и да си засадят и градинки...да има полза и от тях...може и табелки "образцов дом" да им се дава - всяка жрица - отличничка в хигиенизирането...Браво !
20
1
 
22
 
! Отговори
старото преди 12 години
Ама не разбрах - метлите - ще метат ли с тях, или ще ги яхат?
19
2
 
24
 
! Отговори
стъкЛен преди 12 години
Ако толкова се толерира "древната професия",че се включват участничките и в обществено полезен труд,то по - добре е да се регламентира в специални домове.Оставаме с впечатление ,че се рекламира аморалното.
18
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя тая професия не е ли забранена в България??!! И докога тия ще се мотаят по улицата? Гнусно е!
17
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като платил винетна такса се чудя как ,ми се използва напрактика наетата територия за развиване на бизнес.Каде са касовите апарати на въпростните .Значи или са законни и плащат или в затвора.Бобо прочети , и пусни един закон за проституцията , касов апарат прегледи, вкараи в хазната % от тази деиност .Минимални цени -фиксирани за услуги + такса земя .Определяне на седянки с цел избягването на риск от катастрофи.Изобщо може и да се маитапя ама ако се мисли всичко си става като по учебник.
16
4
 
12
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Туй реклама на шафрантиите ли е, с туй ли намерихте да си пълните тъпанарското сайтче бре, апапи клети? Дотам ли я докарахте, "журналисти", да правите Пи Ар на роднините си от женски пол и да ги изкарвате "нормални, добри и отговорни"? Толкова сте зле, че никак не е чудно да сте част от задругата я на Тошо Тошев, я на Валери Найденов, я на друг некой представител на слабоумната журналистика в последните 22 години..."Всеки *** прави новинарски сайт в наши дни", би казал О. Уайлд, да беше жив.
15
1
 
9
 
! Отговори
:) преди 12 години
До 26Хайде отново в трети клас....
14
2
 
14
 
! Отговори
от хоризонталния зан преди 12 години
Повече магистрали, повече дами от хоризонталния занаят, повече сифилис!
13
0
 
18
 
! Отговори
Калинка преди 12 години
Тази прилича на Калинка!
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пише се Оборка, неграмотници
11
3
 
12
 
! Отговори
до 17 алов преди 12 години
ти май си се ползвал от услугите им, а! хахахахах направо ме уби. ако има дъртаци, които го правят, наистина това показва колко са изпаднали горките и обществото ги е докарало до там!
10
0
 
40
 
! Отговори
Всички сме ЗА преди 12 години
Кога ще им направите домове на тия реститутки,както е по цяла Европа и да си плащат данък и да се знае кой кръшкат,знаете ли колко милиони лева ще влезнат в държавната хазна,така и така това е сив бизнес няма ли най после Европа да ви нареди да ги махнете от улиците и да им направите домове и всичко да става ЗАКОННО.Спрете тоя най доходоносен сив бизнес г-да Управляващи!