Отрязаха "тигрите" на Бойко за ремонт на стадиона в Бистрица

Предложението бе за отпускането на половин милион лева
Обновена: 24 апр 2012 14:40 | 24 апр 2012 13:21, Красимир Ангелов
50
Отрязаха "тигрите" на Бойко за ремонт на стадиона в Бистрица
Борисов няма много време за футбол, но вероятно няма да играе на модерен стадион. Снимка: Булфото

Комисията по младежта и спорта на Столичния общински съвет отхвърли предложението за финансиране на ремонта на стадиона в село Бистрица със средства от Специализирания общински приватизационен фонд.

Предстои докладът да се разгледа и от комисията по финанси на СОС, а в четвъртък - да се гласува на заседанието на съвета.

В документа се предлага отпускането на до 510 хиляди лева за ремонт на трибуните на селския стадион, който се използва от футболния клуб "Витоша".

Интересното е, че в отбора, който се състезава в Югозападната В група, играе и премиерът Бойко Борисов.

В момента Витоша се намира на седмо място в групата и няма шанс за промоция в професионалния футбол. За сметка на това обаче клубът на премиера ще се изправи срещу Локомотив Мездра в полуфинален двубой от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Двубоят ще се играе на 9 май на неутрален терен в Правец.

Според предложението за финансиране с част от средствата се предвижда укрепването на терена до стадиона.

Финансирането на обекта е започнало още през 2008 година с изграждането на помощно игрище, припомня БТА.

Според секретаря на Специализирания общински приватизационен фонд Бойко Секиранов с финансирането на ремонта на бистришкия стадион ще се осигури спортна база за ползване и от съседните населени места.

Той даде за пример откритата през 2010 година спортна зала в кв. "Челопечене", която се ползва и от съседните селища.

Съветниците от комисията обаче одобриха отпускането на 7150 лева за финансиране на 20-членния футболен отбор на Столичната община и участията му в три турнира, от които два ще са с благотворителна цел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Правец изобщо не е неутрален терен . Ясен е крайния победител .
29
0
 
4
 
! Отговори
Мухобойко преди 11 години
по-добре да мисли за изборите догодина, както и за щерка си в САЩ под закрилата на ФБР, затова усърдно да прави кунилингус (това означава *** на женска П***@) на Килъри Клинтън, а не за хобитата си
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХАХАХАХААХНОМЕР 13 Е С ДВА ЛЕВИ КРАКА!!!!!!!!!!!
27
5
 
2
 
! Отговори
Подозрителен преди 11 години
Предполагам съвсем случайно сте пропуснали факта,че спирането на парите е след вмешателство на Б.Борисов.Обичам "независимите" и "обективни" медии.Дерзайте ,другари!
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
моем ви кажем че даржавата отива на зле, си мислим дека сме фалирали ама го крият, после ша фалираме и тоа ша разправя па глупусти кой му бил виновен.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Данче, ще те уволня. Искам стадион и публика
24
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Do 29 Tikvi ama Anadoiski
23
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Stanahme kakto po vremeto na komunizma vav Rumania drugarite Nilolae i Elena Causesku veceriaha a kolkoto do tozi stadion pari ste se dadat zastoto taka iska Vozda
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не бе, Костов краде от държавните пари, не е Бойко
21
0
 
5
 
! Отговори
ВОПЪЛ преди 11 години
И скучно, и грустно !И некому руку подать !
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужас!
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре е да вкарат един трактор и да изоре тая ливада и засеят с ТИКВИ!
18
1
 
28
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Боко-тиквата колкото е ***,толкова е голяма и манията му за величие.Вместо да се харчат луди пари за селския му стадион в тази криза да вземе да си ремонтира една килия в софийския затвор.Ако прокуратурата не се заеме сериозно с тази мутра,то Бойко може да свърши като Кадафи.А Цветелина Бориславова да се разследва от комисията да незаконно забогатяване и да разберем как стана банкерка за 1 ден.С пари от комунистическата партия или от наркотрафик и цигари,покровителствани от Бойко мутрата!!!
17
2
 
25
 
! Отговори
запалянко преди 11 години
Следващата гениална идея на Борисов е да стигне метрото до Бистрица за да могат хората да му се радват на играта. Пък така няма публика. БНТ, БТВ, НОВА, ТВ7 и... да излъчват директно
16
1
 
9
 
! Отговори
Само Тигрите Оле преди 11 години
Язък надеждите ми бяха в "Тигрите",и сега кой ще гледаме тия от А професионална са пълна порнография там играят само милионите на боклукчиите от титан,милионите от турската свиленградска митница и милионите на джуджето гриша от ловеч,другите отбори са само суфльори...
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе хора кога ще разберете че ви сменят дневният ред. Боко тиквата сега ще каже наям да даваме пари и всички ще кажат алелуя. Борисов смазва България всичко отова по дяволите. Изпукаха 8-9 милиарда сега се правят Пр за 500 000
14
3
 
9
 
! Отговори
Д-ра преди 11 години
Дааа сега му отказват ремонт след броени месеци ще го изхвърлят Бойко и от министерския пост да ходи да играе за тигрите!
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тоя "отбор" агитката му се събира в 1 таксиметров автомобил ... защо за отбор дето на мачовете му публиката му е по-малко от играчите ще се дават ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА - МОИ ПАРИ? И пак питам, ЦВЕТЕЛИНА БЕДНА ЛИ Е, че да искат от мен - данъкоплатеца пари?
12
1
 
23
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Боко тиквата е сред най-позорните личности в новата ни история.След скандала с флашките този клиничен случай трябваше да бъде съден и осъден с излежаване на присъдата при строг режим.Вместо това този мишок с 2 грама мозък,които му служат предимно за баланс при ходене всеки ден продължава да доказва,че дъното още не е достигнато и дълбае ли дълбае.Има ли още хора,които вярват на мутрата???Фалираха държавата и не си подават оставките не ги е срам.Некадърни крадливи и *** гербаджии!!!!!!
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-страшното е, че този човек копира механично Тато, но е далеч от неговия прагматизъм. Тато разполагаше с ресурсите на цялата държава, нещо, което Борисов не притежава и не управлява. Този ще ни хвърли в ада - бедни, със изхарчен резерв и затънали в дългове, зависими от волята на американците, а те пък са ни "обещали" на турците...А народа *** мухите....