За 10-и път бутат ромското гето в "Малинова долина"

В порутените постройки са живеели около 60-70 души
27 апр 2012 11:54,
66
За 10-и път бутат ромското гето в "Малинова  долина"
Снимка: архив Булфото

За десети път бутат незаконното ромско селище в столичния кв. "Малинова долина".

"Акцията по събарянето не се състоя в планирания обем, тъй като през нощта част от 40-те незаконно построени колиби са били съборени от живеещите", обясни кметът на район "Студентски" Димитър Дилчев.

От снощи до днес сутринта за събаряне останали едва 5-6 жилища.

Той посочи, че преди две седмици живеещите в махалата са били запознати със заповедта за премахването на незаконните им постройки.

В гетото са живеели около 60-70 души, обясни още Дилчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
bdete xora преди 11 години
dobre kazvate 4e sa *** togava togava izmislete zakoni za zadaljiteno dase u4at romskoto o6testvo izmislete zakoni kakto izmisliate zakoni za vrigane naaprimer na xlaba na vsi4ki produkti na gorivata na parnoto na o6te mnoga raboti a nemoje da izmislite edin zakon za tiaxnoto ogramotiavane eto zatova govorime i vsi4ko 6tesi doide po mestata ot tam idva vsi4ko kajete nesli praf ot6tesvoto neim dava vazmojnost samo znaiat kak dasi plniat gy6ite a znaiat da pribirat parite
56
1
 
2
 
! Отговори
andrio преди 11 години
za6to dagi bytnat nanikoi ne pre4at kakvo 4e sa romi 6tom jiveat vf blgaria zna4i sa blgari tovae zamen rasizam vf evrora nee taka
55
0
 
3
 
! Отговори
Не бъдете наивни преди 11 години
Да, ще го бутнат и след седмица пак ще цъфне! Ако не в Малинова долина, в Захарна фабрика, в Дружба, в Южен парк или където и да е в рамките на София! Така е било и така ще бъде! Проблема с ромите не е от вчера и от днес! Дори се учудвам на тази пръчковидна псевдо-постройка! На *** му дай твърда земя и под звездите може да спи! Жалко да децата дето ги раждат! Каква вина имат за БЕЗОТГОВОРНОСТТА на създателите си?
54
0
 
6
 
! Отговори
валкирия преди 11 години
*** вари го печи го се *** си оставаааааааааааааааа
53
0
 
6
 
! Отговори
ужас преди 11 години
Ужас !!! Погледнете снимката и гето немогат да си направят !!! А искат да ги интегрираме !!!?
52
0
 
4
 
! Отговори
... преди 11 години
Не знам защо някои мислят, че законно живущите в Малинова Долина са завъдили сами кучета като предпазна мярка срещу ромите. По-скоро обратното ми се чини, никога не съм виждала въпросен ром с по-малко от 2 кучета около себе си. Като обикновената бройка за компания е 4-5.На децата им съм купувала закуски не веднъж, питам ги: вашите храниха ли те тази сутрин? "Храниха ме, како!" Да, виждам. На училище ходиш ли като си на 7? "Да, ходя". Виждам, да...
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са им санитарните възли? Защо се допуска да се застрашава здравето на хората? Как така за 10 ти път? Бе това Европа ли е? По поречието на Инд и Ганг е по чисто. Там хората се къпят, не нападат и са добри.
50
0
 
18
 
! Отговори
Bobby_gBG преди 11 години
Tолерантност е да проявиш разбиране към различното тогава, когато то не нарушава законите и морала в държавата в която това се случва. Само че толерантност стана *** дума откакто всякакви платени античовешки организацийки като БХК почнаха да крият под нея всякакви напъни да ни накарат да си затваряме очите за законо- и морало- нарушенията на разни ми ти малцинства, понеже видиш ли сме им били нарушавали свободата... *** на такава толерантност!
49
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи не го бутат правилно.Такова гето се бута само с ***
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да внасяме французи и италиянци да ни гонят ***.Ненормална работа ,една глоба за замърсяване им сложете като нямат спирате им помощи и други и готово.А някои идвало ли му е на ум каде *** тея *** ???Развъдник на холера са полуприматите.
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво означава това за 10-ти път?! Че *** след 2 дни пак ще си изградят *** и после всичко отново и така до N-тия път? Хайде стига! Време е проблемът с тия *** да бъде решен ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ!
46
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако съм *** мога:- Да живея и строя незаконно, където ми падне- Да не си плащам тока, водата- Да пътувам с каруца- Да правя секс с 13 годишни- Да притеснявам всички с безобразен шум дни и вечери наред- Да нападам лекари- Да убивам българиАко съм българин не мога:- Да сложа 5 стъкла накръст, защото ще ми ги съборят- Да пътувам с нерег. МПС- Да не си плащам водата и тока, защото ще ги спрат веднага- Да правя секс с малолетни, защото ще съм в затвора- Ако шумя ще ме глобят 200 лв
45
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крайно време е да имаме закон против скитничеството!!!
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БТР-и трябват , кашимерия и да бутат с ПК-то.
43
0
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
И какво толкова имате против ***? ***.
42
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тва не са хора...дори маймуни не са! Даже първообитните са живели по като хора от тези ***!
41
0
 
25
 
! Отговори
ДО RN И ДРУГИТЕ преди 11 години
ГНИДИТЕ И ВЪШКИТЕ СЕ ТРЕПЯТ С ГАЗ. ТАКА,ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ИНТЕГРАЦИЯ САМО В ГАЗОВА КАМЕРА ИЛИ КАКТО КАЗА "RN" ***
40
0
 
19
 
! Отговори
Българин преди 11 години
40 - а да не мислиш, че хората са развъждали опасната глутница за кеф? Не бил съгласен... и те не са били съгласни *** да им нападат блоковете и са избрали по-малкото зло... ....колко човека в рамките на последната година са били разкъсани от ***?.... а колко бяха убити от ***?Кое животно е по-опасно - пцето или хъхрякът?
39
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изхода е само 1.Българите да спрем да купуваме жилища и да плащаме луди лихви и данъци!Всеки българин да си строи незаконен катун, където си поиска!Тогава държавата и общините ще останат без пари от данъци, а банките ще трябва да затворят поради липса на желаещи за жилищни кредити, а строителите ще затворят кепенците...Сега отивам да си строя катун на морето, че да ми е безпари почивката, а зимата с катуна пак у София ще дойда (и няма да плащам наем).Пък ако ми бутнат катуна - ще ги съдя!
38
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези "жилища" довечера ще са построени отново.Акцията е пълен смях.Няма власт в тая държава.Управляващите си гледат само джоба и друго не ги интересува.