Реагирахме адекватно, похвали се Фандъкова

Кметицата иска информационна кампания за земетресенията
Обновена: 22 май 2012 11:12 | 22 май 2012 11:12,
183
Реагирахме адекватно, похвали се Фандъкова
Снимка: архив, Булфото

"Много хора реагираха адекватно. Когато става въпрос за земетресение, първата информация се подава от Националния институт по геофизика, геодезия и география.

Трябва да се изчака - експертите да кажат какво точно се е случило. Веднага, след като обобщихме първата информация, тя беше подадена от пресцентъра на Столична община," каза на брифинг в Столичната община кметът Йорданка Фандъкова.

"Всички реагирахме адекватно и към този момент евакуация не се е налагала", убедена е тя.

Все пак кметицата призна, че има нужда от информационна кампания за това как трябва да се реагира при трусове.

Фандъкова обяви и три телефона, на които могат да се подават сигнали за щети от земетресението - 112, 988 0435, столичен инспекторат – 5555.

"На 11 екипа от експерти в Столична община задачата им е да отидат по адреси, за които има сигнали за поражения, започвайки от най-сериозните случаи", отбеляза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
0
 
! Отговори
гъз преди 11 години
хахаааа ... самото заглавие е абсурд... баси и държавата, баси и коментарите ... разбирачи отвсЕкъде ... турете си винкелОте, турете си и адекватността
159
0
 
1
 
! Отговори
бари преди 11 години
Тази, ако беше реагирала адекватно на каквото и да било, нямаше да е кмет, а щеше да си даскалува в някое село.
158
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОГАВА ТИКВУНЯ СЕ ИЗПЪРДЯЛ КАТО ТЕЛЕ!ДЯНКООГЛУ ПЪК СЕ НАКЪКАЛ!А ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ФИДОСКА КАКВИ ГИ Е СВЪРШИЛА????????
157
0
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ТАЯ Е РОДЕНА АДЕКВАТНА...!
156
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е да,веднага евакуирахме Цецка Цачева в бункера!!!А това че има хора с линейки да помагат на пострадалите а може да падне върху тях бетон или цигли-кво ги зор?Много адекватно,супер даже смешници...
155
0
 
17
 
! Отговори
Neikov преди 11 години
Как сте реагирали адекватно като час и половина след земетресението не се появи никой по никоя телевизия да съобщи какво се случва и да успокои хората.Иначе по цял ден висите по телевизиите да обяснявате колко добре живеем.
154
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Трябва да се изчака - експертите да кажат какво точно се е случило."...Да чекаме да ни падат керемиди по главите докат експертите се изкажат, че това всъщност не са керемиди, а печена глина и да започваме да вземаме мерки... Не мой ли хората да казват какво се случва и да се вземат мерки, а експертите да определят какво трябва после да се промени за да не се случи еди какво си след време ? Или ще я караме както винаги наопаки ? А калинке ... ко ше кайш *** ?
153
0
 
13
 
! Отговори
Pilat преди 11 години
Адекватно АМА ДРУГ ПЪТ. Часове на ред "националната" телевизия и сателитният канал мълчаха като пу--а в нови *** (частните с нищо не можеш да ги задължиш). Директора на БНТ вече трябваше да е с остватака на бюрото като преди това е УВОЛНИЛ ДИСПЦИПЛИНАРНО ВСИЧКИ ОТ ДЕЖУРНИЯТ РЕЖИСЬОР ДО ПОСЛЕДНИЯТ ОПЕРАТОР ДЕЖУРЯЩИ СНОЩИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА.
152
1
 
7
 
! Отговори
Житан преди 11 години
А тези пищялки по покривите дето от време на време вият и говорят като *** "тееехниииическаааа проооооба" ,знае ли някой за какво са,или ще се ползват само когато съобщават че "кацнааааахаааа изззззвънннннземниииитееееее"
151
14
 
1
 
! Отговори
Запасняка преди 11 години
" Уважаеми " червеняковци !Яд ви е , но защо от природно бедствие правите политика ?Много сте нещастни БЕ !Фък оф !Станишев да ви е на помощ !
150
3
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Реагирахме адекватно, похвали се Фандъкова Скрихте се като мишки а на изборите ще лапате едни ***!!!
149
1
 
14
 
! Отговори
yoco преди 11 години
Всичко е лъжа на тази мутра с пола.
148
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А не чухме какво се похвалиха ББ и Цв. Цв.
147
1
 
16
 
! Отговори
Bob преди 11 години
К`во е реагирала тая селската, пречкаше се в Геофизичния институт на хората с някакъв мобилен тел и се правеше на загрижена. Бок и Бюрек пък се "събуждали" взаимно под един юрган :p
146
1
 
23
 
! Отговори
фъни преди 11 години
Добре, че земетресението бе слабо. Само една степен нагоре и Фъндъка нямаше да се хвали с адекватна реакция, а трябваше да чисти руините на центъра. Господ да ни пази от АДЕКВАТНИЦИ
145
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че не се наложи да реагирате, че при тази ваша адекватност...
144
1
 
7
 
! Отговори
7 преди 11 години
TAZI PONE DA BE GLEDALA TV
143
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаема г-жо кмет, ако накъде из малките градчета на България може да манипулирате хората, софиянци ( извинявам се на останалите, но това е самата истина) са били в чужди държави, доста хора работят с чужденци и знаят каква значи някои да се погрижи за хората.Моите колеги от Германия ми изпратиха рано сутринта мейли и SMS и питаха какво става.За кмет на най-големия град в БГ трябваше да проявите доста повече заинтересованост и грижа за хората- Вашите гласоподаватели
142
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало Фандъкова пак нещо си се объркала.Какво значи адекватно, първо никаква информация повече от два часа.После хиляди уплашени хора през нощта по улиците и в колите.Някой да видя да се раздава храна, вода или нещо друго.Или трябашве да почнат да падат сградите за да се сетите.Хората се страхуваха да се приберат по домовете си.Никой не прояви никаква грижа за тях, кметицата се хвали, че реагирала била адекватно.
141
0
 
19
 
! Отговори
ii преди 11 години
1. Хипотетично ако бяха паднали 3 блока София, Кога и кого щяхте да изпратите да помагат?2. Никаква информация нямаше по националната телевизия нали за това си даваме парите да има една такава телевизия, която да може да отреагира ако има нещо?За пореден път се показахте колко сте неподготвени.