Срути се мост във Владая

Ограничен е достъпът до десетина къщи
28 май 2012 11:40,
12
Срути се мост във Владая
Продължава отводняването в страната. Снимка: архив Булфото

Мост се е срутил в столичния квартал Владая, съобщи БНР. Причина за инцидента са обилните валежи.

Ограничен е достъпът до десетина къщи на улица “Китен“, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова. По думите й общината търси помощ от армията за изграждане на временно съоръжение.

Според Фандъкова има възможност да се предостави  понтонен мост, който да работи, докато не се изгради наново съоръжението.

Това щяло да отнеме около два месеца. Фандъкова уточни, че в момента пешеходците имат достъп до къщите на улица “Китен“, но линейки и пожарни не могат да стигат дотам.

Кметът на София каза още, че вече се работи по ремонтите на други три моста във Владая, които са пострадали при предишното голямо наводнение.

Обилните валежи продължават и днес в цялата страна. От "Пожарна безопасност и защита на населението" са извършили отводнителни дейности на наводнени мазета в областите София, Велико Търново, Търговище, Пазарджик и Карлово.

Обозначени са активизиралите се свлачища в областите Благоевград и Търговище

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
6
 
! Отговори
ккк преди 11 години
Б.Б. пак ли са виновни предишните? Добре, че комунистите са строили качествено едно време. След тях поне е останало нещо, а след вас...разрушения и потоп. Направихте 2 км. некачествена магистрала и само това повтаряте. Смешни сте.
10
0
 
1
 
! Отговори
do N8 преди 11 години
fandu4eto otide da pita emel etem , kakvo da pravi
9
1
 
7
 
! Отговори
pege преди 11 години
безхаберието води до тдва. Защото чакат да се счупи и тогава да се прави ново.Липсата на подръжка и контрол води до това и още по страшно ще става.С некомпетерни управници се стига до това.
8
7
 
8
 
! Отговори
тончо преди 11 години
Къде си Фандъче , що сега не реагираш веднага и адекватно.
7
4
 
16
 
! Отговори
Веско преди 11 години
По заповед на кметицата, мястото незабавно да се зацвети!
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да пази България!
5
4
 
10
 
! Отговори
ЗА №3.... преди 11 години
....да сте го огледали ,бе.....КМЕТА ЗА "наблюдател" ли сте го избрали....??!!
4
10
 
18
 
! Отговори
ПЪЛНИ ИДИОТИ... преди 11 години
...НА ХОРАТА ИМ ИЗПОПАДАХА КЪЩИТЕ .....ТИЯ *** ,ЩЕ ВИКАТ ВОЕННИТЕ ДА ИМ ПРАВЯТ МОСТ , ПРЕЗ БАРАТА...!!!....че и Фандъкова , там......ЩОТО БИЛО "критично положението"------ЧЕРВЕНИТЕ ТРЪТКИ НА ВЛАДАЯ --НЕ МОЖЕЛИ ДА ОТИДАТ ДО КРЪЧМАТА.....!ТРАГЕДИЯ.....
3
7
 
26
 
! Отговори
Bai Tosho преди 11 години
Моста ако беше огледан овреме дали щеше да се срути нещо много почна да се срутва дали пък бетона не старее 50 години аджеба 23 години некадърност 33 год бай Тошово управление май стават 56 години гледайте да не ви падне държавата на главите г-да демократи.
2
9
 
23
 
! Отговори
Ха,ха,хаааа..... преди 11 години
....ЩО СЕ ИЗЛАГАТЕ ,БЕ......КЪВ МОСТ Е ТОВА!!!????????????????ХЛАПЕТАТА КАТО ПИКАТ .....ПИКНЯТА ПАДА НА ДРУГИЯ БРЕГ......ха,ха,хааааааааааааааааа...АМА , ПОНЕЖЕ ВЪВ ВЛАДАЯ СА ВСЕ ВИЛИ НА ОФИЦЕРИ И БИВШИ ВЕЛИЧИЯ НА ПАРТИЯТА ....ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ---ДАЖЕ ШЕ ВИКАТ ВОЕННИТЕ ДА ИМ ПРАВЯТ МОСТ ПРЕЗ БАРАТА ....ШИРОКА 2-3-м!!!!НЕМА ЛИ ДА ИМ ОЛИЖЕТЕ И ЗАДНИЦИТЕ НА ТИЯ ЧЕРВЕНИ ТРЪТКИ,БЕ....за успокоение???!!!!
1
4
 
34
 
! Отговори
Любо преди 11 години
И актуалната снимка от кв.Манастирски ливади ...Толкова ли не можете да изнамерите по читава снимка та само тази слагате