Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре

Тази сутрин той е опериран, в понеделник предстои нова интервенция
15 юни 2012 10:32, Красимир Ангелов
92
Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре
Снимка: Архив Булфото

Нахапаният от кучета 88-годишен мъж от столичния квартал "Редута" е в сравнително добро състояние, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов“.

Тази сутрин възрастният мъж е опериран, като в понеделник му предстои още една операция.

"Пострадалият е сравнително добре, в понеделник му предстои втора операция. Така раните се подготвят за бъдещата кожна пластика", съобщи доц. Маргарита Кътева, началник на първа травматологична клиника, която ръководи оперативния екип.

Още по темата


Възрастният мъж беше приет на 13 юни сутринта с множеството нахапвания в областта на краката и ръцете.

След акция на "Екоравновесие" са заловени 2 кучета, за които са предполага, че са нападнали възрастния мъж. Кучетата от парка в "Редута" ще бъдат настанени в приюта в кв. "Сеславци", за да се установи дали са агресивни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано роднините на този старец да са по-решителни и да дадат общината на съд, но на Европейски съд! У нас е безсмислено!
78
0
 
2
 
! Отговори
Престъпно! преди 11 години
Общината- най-после НА СЪД! Това са човешки животи!
77
0
 
3
 
! Отговори
Последно преди 11 години
Днес в 7 часа е починал в Пирогов нахапаният в кв. Редута възрастен мъж! Ей до това доведе бездействието и липсата на бързи мерки на общината и кметицата. Трябваше официално, бързо и безболезнено да се умъртвят всички безстопанствени кучета в София, както е в други, по-разумни и по-европейски български градове! А за същинска Европа да не говорим!
76
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Къде са тези "софиянци" и докога ще делите хората по този смешен пример... *** си си и да си от София и Париж... просто родителите ти са ПРОСТИ ***, които 5 пари не дават за чистотата и уважението към другия човек...затова се скача и срещу закони като забраната за тютюнопушенето.... Аз съм от ПРОВИНЦИЯТА и се гордея с това, защото не правя мизерии и не слушам ЧАЛГАААААААААААААА..а на всички дето се мислят за "софиянци" и правят мизерии МАМА VI ДА ЕВ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
75
0
 
2
 
! Отговори
До Екоравновесие преди 11 години
Да ви *** в *** майчина , насрана, наглярска, алчна, ненаядена, *** ... колко още хора трябва да умрат, за да получавате пари за бездомните кучета .... дали били агресивни.... маамамааа ВИ ***, вземете си ги вкъщи да ВИ АГРЕСИРА над децата бе *** долни...
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"заловени 2 кучета, за които са предполага, че са нападнали възрастния мъж. Кучетата от парка в "Редута" ще бъдат настанени в приюта в кв. "Сеславци", за да се установи дали са агресивни." - Не бе, не са агресивни, просто им се е дояло месце и само старецът са успели да докопат. Иначе са добри хищн... тоест, душички.
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако човекът се оправи, да даде на съд Фандъкова и Столична община!
72
0
 
4
 
! Отговори
off преди 11 години
КУПЕТЕ СИ КУЧЕГОНИ или електрошокови пистолети.... хем ще се пазите от кучета хем от хора !
71
0
 
5
 
! Отговори
йо преди 11 години
моментална оставка на кметицатаако и сега не я подаде ще е супер ***
70
0
 
7
 
! Отговори
Който и да е все тая преди 11 години
БЕЗПРИЗОРНИ КУЧЕТА НЯМАТ РАБОТА В НАСЕЛЕНО МЯСТО! Не може да се живее така всред нападащи, хапещи и сеещи тении и зарази глутници! Тези, които много обичат кучета - да си ги приберат и да си ги гледат. А тези, КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС ДА ИМА КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ, от които да изкарват кинти - да се разследват обстойно и да си отлежат ва затвора престъпното лицемерие, заради което страдат и загиват хора !!!
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зареждаме до горе АК 47 и ги почваме гадните ***......няма оправия, няма.....
68
2
 
5
 
! Отговори
София преди 11 години
А досещаш ли се защо София е в такова окаяно състояние? Защото цялата провинциална *** се домъкна тук. В столицата си анонимен и се чувстваш безнаказан - хвърляш си фасовете и *** през балкона, изхвърляш старото куче от село между блоковете. В провинцията остават по читавите хора, които имат работа и си живеят спокойно. А София ще се пръсне от мръсотията и простотията, която събратята ти донесоха. Така че прояви малко уважение!
67
3
 
11
 
! Отговори
кмет преди 11 години
Умишлено е написано с малка,не съм толкова необразован.А в моя Свиленград няма бездомни кучета и е повече град от дрогираната ви софия,и въздухът е чист и дупки няма вече.Прекрасно е за живеене.Децата ми играят до тъмно и не треперя някои да ме отнесе на някоя спирка,не заключвам колата си.Още причини да изброявам ли и да убеждавам,че живота ми е по хубав и спокоен.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
OTROVA, OTROVA, OTROVAMOTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVAM OTROVA,OTROVA, OTROVA, OTROOVA , OTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA, OYROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA, OTROVA ZA POMIQRITE I ZASHTITNICITE IM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sofia se pi6e s glavna bukva !
64
3
 
7
 
! Отговори
Кмет преди 11 години
*** мърдите сте в тая софия честно.Кучетата ви ядът а вие само ревете по форумите.съберете се вземете по един кол и ги избийте тея мастий.Срам за Предците сте вие.Дедите ви със саби срещу пушке са се билели пък вие само чакате на няква кметица дето и е през оная работа.
63
3
 
14
 
! Отговори
Руми преди 11 години
Абе какво му мислят изчиствайте тая *** *** колко народ трябв още да нахапят Да няма едно по улицата *** май трябва народа да вземе нещата в свои ръце
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TAKA KAKTO IZGLEGDA, FANDUKOVA NEMA DA SI POAVA OSTAVAKATA, A ONAZI SKUMRIQ BOJADGIISKA SU6TO. TEZU DVETE IDIOTKI NE VUR6AT RABOTA I ZA 5 PARI. NI6TO, 4E PLATENI HORA NAPISAHA KOLKO E VISOK REITNIGA NA SELANDURKATA FANDUKOVA. SOFIQ E POTUNALA V MURSOTIQ, PARKIRANETO E KO6MAR, SUBIRAT PARI SA VSI4KO BEZ DA MISLIQT. 4E TRQBVA PLANIRANE I RAZUM. VSI4KO V OB6TINATA SA KRADCI NA4ELO S DASKALICATA I TAZI TUPA P-KA BOJADJISKA. JALKO ZA NQKOGA TIHIQ I 4IST GRAD SOFIQ. NE MOJE SELENDUR DA GO UPRAVLQVAT!!
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kajete mi v koja durjava ako e ubit chovek ot kucheta i ima vtori podobern sluchai, kmeticata Fandukova i protejeto i Bojadjiiska sjte ostanat na rabota?? Vednaga shte si podavat ostavkite i shte hodjat na sud za da se plati za bezdeistviet im.Ne moga da razbera, Bojadjiska i Fandukova njamat li dostoinstvo?I kakvo kato Bojadjiiska bila v Pirogov da vidi postradalija? Toi njama da ojivee, tova e jasno.Vuzrastta mu e gollijama!! I tezi dvete patki shte stojat do sledvashtijat sluchai. taka li?
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОЩЕ КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА УМРАТ ОТ КУЧЕТАЗА ДА БЪДЕ ПРИЕТА ОСТАВКАТА НА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО БОЯДЖИЙСКА ????ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ПО НЕЙНИ ДУМИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ РЕШЕН ВЪПРОСА С КУЧЕТАТА И СЪС ЗАВОДА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ И ДО СЕТА - ГРЪНЦИ !ТАКА Е ,КОГАТО НАЗНАЧАВАТ ДЕТЕ СЪС СЕДЕМ ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ ЗА ЗАМ. КМЕТ,КОЕТО Е ОБУЧЕНО ДА ПРАВИ САМО ДИРИЖИРАНИ КОНКУРСИ,НО НЕ И ДА РАБОТИ ЗА ГРАДА.ОСТАВКА ЗА ФАНДЪКОВА И БОЯДЖИЙСКА.