Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре

Тази сутрин той е опериран, в понеделник предстои нова интервенция
15 юни 2012 10:32, Красимир Ангелов
92
Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре
Снимка: Архив Булфото

Нахапаният от кучета 88-годишен мъж от столичния квартал "Редута" е в сравнително добро състояние, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов“.

Тази сутрин възрастният мъж е опериран, като в понеделник му предстои още една операция.

"Пострадалият е сравнително добре, в понеделник му предстои втора операция. Така раните се подготвят за бъдещата кожна пластика", съобщи доц. Маргарита Кътева, началник на първа травматологична клиника, която ръководи оперативния екип.

Още по темата


Възрастният мъж беше приет на 13 юни сутринта с множеството нахапвания в областта на краката и ръцете.

След акция на "Екоравновесие" са заловени 2 кучета, за които са предполага, че са нападнали възрастния мъж. Кучетата от парка в "Редута" ще бъдат настанени в приюта в кв. "Сеславци", за да се установи дали са агресивни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
13
 
6
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Не много грешиш. Вие злобеете, не защото кучетата убиват хора. Повече от половината от вас мразят кучета и злобеят, за да бъдат убити кучетата. Сигурен съм, че и голяма част от вас са убивали куче, което нищо на никой не е направило. Но сега виждате възможност да се изявите и да демонстрирате публично своя съдизъм. Оправданията ти, че си защитавал хората са една лъжа. Както написах утре ще пребиеш пенсионер. Вероятно и ще кажеш "Нападна ме".
18
3
 
8
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
ти си пълна кукувица..твоята "вентромедиалната префронтална *** " дали изпитва и капка съпричастие и загриженост към оръфаните до кокал пенсионери или поразените от тения деца ?!
17
0
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
За по-хуманно трябва и да ги кастрират!
16
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Я вземете поработете малко, вместо да пишете коментари, че ще вземете да мрънкате утре, че няма работа :X
15
1
 
6
 
! Отговори
от 7 до 11 преди 11 години
:) не знам за коментара, но твоето съзнание със сигурност е извратено, сигурно си стара мома с 2 кучета и храниш още 3 пред блока..
14
7
 
3
 
! Отговори
- преди 11 години
Психопатът е човек, който няма съвест и съзнателност, поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост. Части от лимбичната зона и части на мозъка, отговарящи за емоционалността като цяло - хипокампус, амигдала, при психопатите не функционират, както при другите хора. Психопатите имат намалена връзка между вентромедиалната префронтална *** - частта на мозъка отговорна за емоции като емпатия (съпричастие) и вина, и амигдалата - която отговаря за страха и загрижеността.
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е яко някой да ти обяснява, че евтаназията на песове е садизъм, а през уикенда гледа настървено как дядо му гони прасето из двора, за да го коли и после да си похапва пържолки, че и на кучето си дава :)))))))))))
12
4
 
11
 
! Отговори
До 10 11 преди 11 години
Какво по-хубава за вас с извратените кучелюбими мозъци ще бъде,ако ви пуснат по една упойка и вместо кучета вас да вкарат в кучкарниците!!!
11
5
 
16
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
Към 8: аз пък пожелавам всички кучелюбци да бъдете нахапани от миличките изоставени бездомни кученца, както и да лепнете кучешка тения.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обичам животните, но всички животни, а не само песовете. Много повече ми е жал за горските животинки, които ловците преследват, раняват и убиват само за развлечение, отколкото за огромните като телета ***, налягали пред блока ми.Не вярвам на човек, който е хапнал печено пиленце за обяд и след това изсипва огризките и кокалите на кварталните ***, че обича животните.
9
2
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Да, ние злобеем, че в София кучета хапят и убиват хора. Доколкото разбирам вие се радвате. Относно изброяването какво ще направим по-натам рано сте спряли. Аз ще продължа: ще се организираме в отряд терористи, който ще избива невинни хора по света, а след това с оръжие за масово поразяване няма да оставим жив човек. Тогава обаче кого ще хапят кучетата?
8
0
 
5
 
! Отговори
от 4 до7 преди 11 години
Ами то по коментара ти си личи какъв си извратеняк.
7
22
 
5
 
! Отговори
8 преди 11 години
С най-сърдечни пожелания към всички твари изливащи злобата си върху по-слабите от тях, пожелавам от утре да ги сполети съдбата на едно улично куче - да останете без дом, да се скитате немили-недраги по улиците и да ровите в кофите за *** и бабаити по-силни от вас да ви пердашат минимум по 2-3 пъти на ден, а полицията да ви прибира зад решетките, защото сте бездомник и сте неприятна гледка за европейска държава ......
6
0
 
21
 
! Отговори
Ние сме лузъри ! преди 11 години
Най-глупавият народ на Европа се е оставил да го ядат кучетата. Срам сме за Левски, Симеон Велики и Аспарух. Не народ, а *** !
5
4
 
21
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
В психиатрията има диагноза, която описва хора, които са аутсайдери и отхвърлени от обществото. Те развиват клинична картина, при която изпитват силна омраза към хората, но понеже и те имат нужда да дават любов, започват да дават такава само към животните.Затова най-големите защитници на животните са най-големите * към хорта.
4
3
 
22
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
кучемразци ? а ти си човеконенавистна, мечтаеш за планета изпълнена с добри кученца които да те лижат цял ден :)
3
0
 
12
 
! Отговори
поля преди 11 години
Ах как не можа Софиянски да си изпълни плана за кученцата...
2
40
 
6
 
! Отговори
до 2 и 3 преди 11 години
Злобеите кучемразци. Само това имате в душата си - злоба. Днес ще отровите куче, утре ще пребиете пенсионер, накрая ще изнасилите дете.
1
11
 
18
 
! Отговори
yyyyy преди 11 години
Хайде пак да разлаем кучетата, та ако можи тоя народ да не се занимава с важните неща. Да залее Витоша с бетон, докато си пишем глупости за кучета тека